Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Hali.Valamilyen kertigépre szeretnék szert tenni a nyár folyamán,lehet kettő és négy ütemű.Az mf 70 re gondoltam vagy tudtok valami mást ajánlani persze nem csillagászat áron?
Érdekelne komolyan a gumi mert a kistrakira nindenféleképpen kell. Most egy pár 12"-os van kinézve bár az olcsóbb. Személyautó felnire fel lehet szerelni?
Ez nekem túl komoly! Ennyit nem ér az egész szerkezet. Ez nekem nagyon drága lenne, cserébe most nem tudok semmit felajánlani. Én agy 150-es Mz vagy 175-ös jáva blokkra, vagy valami hasonlóra gondoltam. Különben köszi a lehetőséget.
Ha valakinek van elfekvőben, használaton kívüli, komolyabb motor érdekelne. Építettem egy homokfutót, terepgokartot -ki hogy nevezi- és arra kellene. Egy OM 220-as motor van rajta egy simson blokkra építve, de a motor5,5LE egy kicsit gyengécske, a simson kuplungja meg nem bírja, már 3-szor újítottam fel, a kapható legerősebb rugókkal, lamellákkal, de néhány 100m után mindig megégett. Minden megoldás érdekel.