Ezennel bejelentem, hogy ha Gr0 és CSABEE is eltűnik a topikból, kiveszem a kedvencekből, soha többet nem fogom olvasni és durcásan a sarokba vonulok. Csak azért mondom, hogy ennek függvényében cselekedjetek ám!
A legrosszabb, ami történhet, ha elkezdünk táborokra szakadni, meg szolidarítgatunk egymással. Maradj szépen, semmi értelme, hogy aztán eg jöjjön danczer, és a másik oldal miatt kilépjen, majd ses, és így tovább... Ha rám lett mutatva, mint bűnbak, akkor ezen tudunk segíteni. Rád senki nem haragszik itt, miattad senki sem lépett le, miért maradnál távol?
Az sajna úgysem történhetne meg, hogy mindhárman ismét, mert Pivo eléggé értésemre adta, hogy amíg én, addig ő nem. Ezért vonulok vissza. Inkább ő, mint én. Én mindig amatőr maradok, ő profi. És ezt nem élcként mnodom, hanem komolyan.
mivel kiderült, hogy Pivo távozásának én vagyok az egyedüli oka, rlgondolkodtam: melyikünk hiányzik innen jobban. A rímeket nézve nem kétséges, hogy ő. Ezért ezennel visszavonulok, ezáltal tán hozzájárulván ahhoz, hogy egy (túl?)lelkes amatőr helyett egy vérprofi legyen ismét topiktársatok.
Na tessék. Amikor "lopóst" (újrafelfedezésért büntetésből lopásról szóló kecske) kérünk, senkinek semmi ihlete, erre most Pisze ideoroz egy zseniálisat.
Éppen arról beszélgetünk Teréz barátnőmmel, hogy bár az ügyességi játék kissé bizarr helyszín a vacsorához, ennek ellenére nagyon szívesen előkészítem a terepet: (Csak most, csak nektek: kín és kecske egyben)
Teritéken:
Teritek én
Teri, tekén.
Skandináv óvszer érkezett a kisváros vegyesboltjába:
Kinn Fóton,
Finn koton
A romániai hegyi túrán jelzés figyelmeztet a pénzzel működő illemhelyre:
Üdv mindenkinek!
Félelmetesen jók vagytok.
Sajnos a fenyegetésemet nem sikerült beváltanom, nem jelentkezem olyan gyakran mint szeretném, -gondolom ezt Ti nem bánjátok annyira :)- de azért időnként be - be kukkantok és irígykedem.
Azért, hogy ne örüljetek annyira, ma délutáni magányomban ihlettem egy kicsit. Ezek jöttek ki belőle:
Kábítószert semmi esetre sem: Inkább toka, ín a kenyérben,
Mintsem kokain a tenyérben.
Emlékezés: Míly szép volt a hawaii tó,
Hol van már a tavalyi hó!
Tűzvédelmi oktatás: Az oltáshoz kell bő lég halonnal,
De ne közelítsd hőlégballonnal!
A madarak felröppenése jelzi a vadász közeledtét: Repesnek a csóka rajok,
Sepernek a róka csajok.
Szomorú történet:(1.) Próbálkozik, szikkadó tűzzel,
De nem bír a tikkadó szűzzel.
Szomorú történet:(2.) Futja e majd a bér vajra,
Vagy erőlködése kárba vész?
S jut e gyógyszer a vérbajra?
Elmúlni megy a várba. Kész.
Sus!
Kérlek ne közöld még a megoldást. Szeretnék még agyalni rajta.
Valami klasszikusunk elkövetett egy "...(valami)... kopott lengyel / lova lábán lopott kengyel" sort is tartalmazó kecskét, fura, hogy pont te nem emlékszel rá. Talán Vargha Balázs? Nem tudom.
Nyeles fóka konkrét, a CSABEE-s éjszakai orgiátok szintén. :)
A rejtvénynek majd utánanézek, ugyanis már nagyon régen volt, amikor feladtam és most nem találom a saját megoldásom sem.
Legfeljebb kitalálok egy újat :)
A kereskedő végül oroszoknak adta el a szegényektől szerzett díszkövet Nem volt ajánlat a pór márványára
Rásózta hát a mór pár Ványára.
Egzotikus csendélet Hajnalban száll a tóra pír
Köröket ró tapír.
Mikor a náci megtudta, hogy lánya örök hajadonságra szánja magát, nem tudta megtagadni önmagát Nem gondolt pártára Mengele,
Ezért csapott Mártára penge le.
A tesóm stricije egy kopasz faszi, akinek csak halvány sejtelmei vannak az angol kocsmai játék lényegéről A hugomat egy tar dugatja,
Aki, hogy mi a dart, ugatja.
És ezek után, természetesen esélyed sincs, hogy megkapd a kis szürkét, hiába ajánlottál érte imént a mélben százezret - gondolom leginkább a végül kiselejtezett, fel nem használt rímek miatt - mondj le róla.
Nagy sor, ismét! Nanás remek, de a többivel is méltóképp vettél búcsút hű társadtól- a régi füzettôl.
Istenem... Hány szerelmet, nyaralást, évzárót éltetek át együtt...És most vége.
Persze van, lehet vigasz. Minden elmúlásban ott az újjászületés reménye is. És a kis füzet újjászületett az új, piros notesz testében, melynek lapjai még tisztán, hófehéren várják az új agyszüleményeket.
De amikor majd beleírsz, és elmosolyodsz egy-egy jólsikerült szópáron, mindig gondolj egy kicsit arra a gyűrött, megfakult öreg noteszre is...
Amúgy a piros színt kimondottan szeretem (anno, mikor még verseket is írtam, egy nagy piros füzetbe írtam a nekem legjobban tetsző korszakomban. szal ez jó jel - nekem mindenképp :)))