Itt szeretném megközönni a HŐSÖK vendéglátását nagyon jól éreztem magam!KÖSZI!
A csapatnak csak annyit hogy igaz hogy most több pontott szereztünk mint a Heroes de nagyon jól ellenfél volt és nekünk nagyon sokat kell még dolgozni!
Köszönöm az OFF.-nak hogy kijavították azokat a hibákat amiket sikerült elkövetnünk (1. Egri TD).Nagyon ügyesek voltatok!
A DEF.-nek meg csak annyit van még min javítani DE köszönöm hogy veletek harcolhattam.Imádlak beneteket!!!
Mindenkinek:Szép ez a győzelem de ez nem elég legközelebb itthon kell bizonyítani!!
baromi hideg szél volt ma edzésen, de tetszett a hozzáállás jó matrica ragasztást mindenkinek, mezosztás a buszon de necsak szépek, hanem jók is legyünk, mert jön az egész Debrecen is, ne valljunk szégyent senki előtt
jó hajcsikát mindenkinek, zulu 0900-kor tanáxunk a buszpályán
06.06.11 Black Knights - Soldiers 15:00 Bp (asszem BVSC stadion)
Nagyon fontos:
Minden 18 évét be nem töltött játékosnak írásos szülői engedéllyel kel rendelkeznie. Puhítsátok az ősöket!!!! :D
Ha tudtok valakit, aki ért a játékhoz és a számítógéphez is, de nem akar játszani annak szoljatok már, hogy vállalna-e statisztika készítést a hazai mérkőzéseken (előreláthatólag max 3 meccs az idén).
Most ennyi....
Szombaton Eger ostroma széles vásznon, ki ne hagyd!!!!!! :D
Szerintem tök jó a sorsolás. Az, hogy itthon játszunk a Wolves-al azt jelenti, hogy k. sok nézőt fog vonzani az összecsapás. Ez pedig hosszútávon csak jót tehet a sportág városi fejlődésének.
Én személy szerint Petiért fogok küzdeni szombaton! Máris majd szétrobbanok a tenni akarástól!!!!!!
A MAFSZ honlapjára felkerült a 2006-os Bajnokság versenykiírása. Hogy ne kelljen odalapozni, az aktuális híreket és még 1 kicsit több információt is találsz a www.soldiers.hu-n! ;)
További jó hírek:
kész vannak a sisakmatricák, holnap osztás az edzésen és ragasztás a péntek éccakában
kész vannak a mezek, nagyon királyul néznek ki
a 29-es mezt odaadtam Petinek, aki jól van és sok sikert kíván nekünk szombatra
este 9-kor még stúdiózom 1 kicsit és még ma kész lesz az indulónk, szombaton arra vonulunk be Egerben
Pénteken találkozunk az edzésen, mindenki tegye oda magát, hogy szombaton győzzünk!!