Attól függ mire... Egy próbát szerintem megér. Dagaszd Te is MT pénztárcáját, hogy sok 7húros Craftman-t tudjon még készíteni. :) A 60as H húr mindenesetre ász dolog. Ennél keményebb készlet már csak a Dean Markley, szintén 10-60, de 52-es E-vel. Azt az Oroszlánlikban láttam. Persze pl. Loomis atyánk 70-es H húrja még mindig vezet.
Nézelődni és húrt nézni mentem csak. Utóbbi viszont megérte... ghs 7m (10-60) 1900 Ft. Vettem is öt garnitúrát. Mikor az Ibanez RG7420 megvételén agyaltam, MT egyáltalán nem kedves módon dörgölte az orrom alá, hogy életem hibáját követem el, ha nem az ő 7-es modelljét viszem. Mire én megkérdeztem, hogy mikor lehetne kipróbálni. Erre a válasz: "Ki se kell próbálnod, ez annyira jó!" Klafa. Max. zoknit veszek próba nélkül... Ezek után nem kívánom 6jegyű összeggel gyarapítani a kasszáját. (Se apasztani az enyémet.) De épp nézegetem az ebay-t, akad pár szép darab.
magyarországon hangszert venni mondjuk annyira nem éri meg, megyónál pláne. ismeros ismerose vett schecter blackjacket, ugye a roadstar-koppintas, es szazhatvanat fizetett erte, usaban meg ket-haromszaz dollar ugyanaz.
Hmm... Én is a fix hidas 7eseket szemlélem, de asszem maradok a szemlélésnél, hisz már minden szobára jut 3 gitár... Próbákra, itthonra és élőben póthangszernek egy RG7420-at használok, de van neki "kishúga" (RG2027) - utóbbi életem gitárja, de életem üzlete és eddigi legspontánabb utazása is ehhez köthető. A Schecter dolog különben onnan jön, hogy AnGergővel nemrég kiokoskodtuk, hogy szép gitárok, és megtudtam, hogy elméletileg a Megyesi (így írják?) Hangszer a hazai forgalmazó. Aztán bementem a boltba, és az "elméletileg" szó gyakorlatilag is bebizonyosult.
volt régen egy hrevengerem tudod ez a felfelé kanyarodó szarvú, na annak borzasztó a súlyelosztása, meg maga a gitár is ilyen nagydarab drabál-állat, kábé annyira kényelmes, mint egy b. c. rich, ha ez mond valamit.
most viszont nemrég újítottam kintről egy t-7-est, elég nevetséges összegért, na az jóságos. kicsit ugyan fejnehéz, meg ez a koreai széria, (diamond series), viszont teljesen korrekt; natúr mahagóni test, kényelmes, (az ibanez rg-knél mondjuk virslibb nyakú, de nekem bejön), grover kulcsok, tune o'matic láb, két duncan designed humbucker, és még jól is szól. ennyiért pont jó volt, hogy legyen egy fixhidas héthúrosom, amivel lehet buzulni. de ebayon kurva szép schecterek vannak amúgy, ha meg help kell ezügyben mélezzé.
Ha kéne, akkor sem floydos, az már van 2 (azaz 3) a házban.... Neked különben milyen is van? Ha jól emlékszem, valahol morogtál schecter ügyben... Akkor most jó vagy nem? Vagy csak a morgás végett?
Zsoltikám!Thanx a dícséretért.Aki nem tudná miről van szó(gondolom senki nem tudja, mert nem vertem nagydobra a dolgot), szóval van egy Koller Ádám nevű zenészcimbink, és csinál egy cd-t amin ő gitározik, ő írta a dalokat, viszont minden számban más-más énekel, bőgőzik stb., szóval csomó vendégzenész....Na és Ádám felkért, hogy énekeljek az egyik dalban.Az az igazság, hogy felénekeltem kb. egy hónapja, aztán jól besöröztünk (meg tök jól telt az a délelőtt Békéscsabán), de azóta nem hallottam.Úgy emlékszem jól sikerült(persze hozzám képest, mert amúgy szar vagyok).Na ennyi.Maj ki lesz adva a cucc, osztán meg lehet rendelni Ádámtól.Bereklámozom, ha kijön...
Köszi Gergő a topicot! Végre kiélhetjük mindenféle hajlamainkat :). Tegnap próbán járt nálunk Ádám és belehallgattunk a projektbe amin dolgozik, király az ének a nemtommilyen című számba amit te énekeltél fel - szinte földhöz vágtam magam azonnal... (mondhatnám brekeke:) Próbálunk az új énekes sráccal, Foglár Gábornak hívják és úgy énekel hogy ihaj-csuhaj! Na, röviden ennyi! Ősszel közös buli mint állat! Várjuk a CD-t! Azonnal is ráér... Csőház
Hát ismét eltöltöttünk egy tartalmas és (le)építő estét lapossal és Ottóval. Muháhá! Mé van mán három napja hogy ülünk oszt nem bírunk beszélni? Tényleg tudja itt valaki, hogy pattog-e a szárított here?
Tyemét fácán meg most lát török börtönt belülről.
Vidám vagyok. Szép az élet. Rendesek a nők. Szeretem ezt a világot. Brinyáú.