Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
ja elfelejettem ilyenkor meg van kicsit esztergálva a féltengely hogy ne legyen a muffnak negy a külső átmérője mert akkor nem lehet bedugni a házba a csapágyméretnél ne legyen nagyobb a mérete.
Vagy a másik lehetőség a méretre szabott féltengely végét(ami a diffi-be megy be) felrakó heggesztéssel felrakni és új borbákat kell mararni bele.
milyen híd? na jó azt gondolom hogy hátsó és merev.
Levágod ,méretre beszabod összehegeszted kimerevíted a féltengelyt utána méretre szabod esztergályossal csináltatsz egy muffot és azzal ősszileszted.Átheggeszted
Na igen meg jelenlegi anyagiak szempontjábol amit olcsóbban be tudok szerezni . Láncal szeretném hát esztergás ismerős az nincsen . De én a a polski váltó fele hajlok .
Na ma még keresgettem és még esetleg a wartburg sebváltó jöhet szóba . Mert mondjuk a trabis ötlet is jó mert van alkatrész bőven de az nem anyira jön be .