Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 0 1 12537

Okay, ezzel nem vitatkozom, mert hogy nem is akarok.

Ebben mélyen igazad van.

Előzmény: Törölt nick (12521)
Yellow Polka Dot Bikini Creative Commons License 2023.11.10 -1 8 12536

Aha, bérgyilkoltatás folyik a zsidók ellen ugye?

Előzmény: zicharonot (12534)
Foteltábornok2 Creative Commons License 2023.11.10 -33 1 12535

PS.:  a cikkben vannak olyan kepek is -de ezeket nem tettem be-  ahol  felelös szülök vegre megokosodva  gyalog is utra keltek ugy, hogy a tolokocsiban ülö  mozgasserült  gyermeket is toljak az uton. En velelmezem azt hogy az ilyen szülöket eddig a Hamas terrorszervezet akadalyozta abban hogy a területet elhagyjak es a gyermeküknek az eletet megmentsek.

Megkerestem a kepekvöl egyet azt be is teszem.

A  hivatkozott Spiegel cikkben benne van az is hogy israeli mediak szerint az elmult napokban több mint szazezer arab-iszlam vallasu/palesztin hasznalta  az eszakrol delre vezetö  tavozasi utvonalat >

Israelischen Medien zufolge haben in den vergangenen Tagen mehr als 100.000 Palästinenser die Fluchtroute genutzt.

Előzmény: Foteltábornok2 (12525)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -8 1 12534

Dafka a Hamasz írtatja ki a sajátjait.

Egy európainak ez nem megy a fejébe ezért azt hiszi, hogy ez lehetetlen.

Ha a magukat palesztinnak nevező arabok nem kapnának külföldi országoktól segélyeket,

már rég abbamaradt volna a terrorizmus Izraelben.

Ami most van, az fizetett bérgyilkoltatás a zsidók ellen.

Előzmény: autumn crocus (12524)
gépelme Creative Commons License 2023.11.10 -7 0 12533

akkor vicc vagy

Előzmény: autumn crocus (12531)
gépelme Creative Commons License 2023.11.10 -7 0 12532

Google + Reuters + 24 + BBC + Guardian

akik szerint is minden rendben van Európában például, nincs semmiféle iszlamizálódás

Előzmény: X700 (12527)
autumn crocus Creative Commons License 2023.11.10 -1 5 12531

Vicc volt.

Előzmény: gépelme (12528)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -10 2 12530

Ezt az alakot már kilapátoltam.

Olvassa a hazudozásait, uszitásait aki akarja.

Kód001 szintjén van.

Előzmény: Foteltábornok2 (12525)
gépelme Creative Commons License 2023.11.10 -10 1 12529

és ?

Előzmény: X700 (12527)
gépelme Creative Commons License 2023.11.10 -10 1 12528

Erre nem innen "rájönni kell", hanem ott élni, és ismerni a helyzetet.

Ott élsz, ismered a helyzetet ?

Előzmény: autumn crocus (12524)
X700 Creative Commons License 2023.11.10 -1 7 12527

A jegyzőkönyv kedvéért:

A mai napig 11,078 palesztin ember halt meg az október 7. óta tartó háborúban, akik közül 4,506 gyerek.

Google + Reuters + 24 + BBC + Guardian / A Hamász hazudik ...

Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 -6 1 12526

Téves értékelés, úgy alapjaiban.

A magyar okosok már a konfliktus elején megmondták a tutit:

a Hamasz középvezetőit, annak gerincét kell levadászni módszeresen, így lehet végképpen kiiktatni e szervezetet.

Persze a felső vezetést is muszáj lesz, de az csak látványos meg aprómunka és évekbe telik, de ez még nem fogja megtörni őket.

Mert nem ők a gerinc rész, a középvezetők likvidálásával lehet eliminálni bármilyen szervezet, de ahogy látszik éppen ez történik most.

Előzmény: tav. pálkovnyik (12515)
Foteltábornok2 Creative Commons License 2023.11.10 -38 1 12525

Ja, valoban egyre kevesebben vannak mar eszakon, es ez is igaz > kevésbé lehet előadni, hogy Izrael lövi a civileket

PS.:  a cikkben vannak olyan kepek is -de ezeket nem tettem be-  ahol  felelös szülök vegre megokosodva  gyalog is utra keltek ugy, hogy a tolokocsiban ülö  mozgasserült  gyermeket is toljak az uton. En velelmezem azt hogy az ilyen szülöket eddig a Hamas terrorszervezet akadalyozta abban hogy a területet elhagyjak es a gyermeküknek az eletet megmentsek.

A Hamas egy terrorszerevezet, aki mast allit az a terrorszervezet terrorcselekmenyeitr elhazudja -ilyen is van itt a topikban irok között, mint pl a vagy 33 nickkel iro sajat maga  aktal valasztott > pidor-Letiltott nick.- tav. Palkovnyik vagy mi a fene nicknevvel is iro, meg ugyan ez az user ugye ir meg a  sajat maga altal valasztott 

Szirén es a  kancápa kancája nickekkel is iro olvtarsnö >

Légvédelmi Szirén  5 perce

Gázából. Csak a Hamasz nem tette meg azt a szívességet, hogy barbár mészárlást hajtson végre, ezért most utólag a médiákon keresztül próbálják ezt beadni a világ közvéleményének, elég kevés sikerrel. Nincs

Előzmény: zicharonot (12508)
autumn crocus Creative Commons License 2023.11.10 -3 8 12524

Aha, tényleg most jöttem rá, hogy a palesztinok irtják tömegesen a saját gyerekeiket, ki más tenné?

A zsidók teljesen ártatlanok, a harci kutyáik is jogos önvédelemből marcangolják halálra az arabokat.

Bravó!

Előzmény: zicharonot (12518)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 -1 3 12523

Ezért regisztráltál?  :)))

Előzmény: gépelme (12504)
Kód 001 Creative Commons License 2023.11.10 -3 7 12522

"A Palesztin áldozatokat mélységesen sajnálom! A saját népe áldozatai ők!  "

Ugyanekkor minden épeszű ember sajnálja az is a áldozatokat is ám tudvalévő hogy ők pedig a cionista politika áldozatai .

Előzmény: Káli. (12501)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 -1 5 12521

Ott van a 12474-ben a KSH adat a bevándorlókról. Te tetted be :)

Ezt próbálom magyarázni hogy az én közösségem a keresztény európai

Nem a kínai, nem az afrikai , nem az arab, hanem a keresztény európai

Amíg ez nem tudatosul csak a szlogenek puffognak addig vesztesek vagyunk. A bevándorlók jönni fognak és akinek erősebb a hite az fog győzni.

.

Előzmény: Törölt nick (12514)
X700 Creative Commons License 2023.11.10 -2 8 12520

Akik délre mentek azok életben maradnak

Ha van némi szerencséjük:

Előzmény: zicharonot (12518)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -8 3 12519

Szándékosan szeretne minél több civil palesztin áldozatot a Hamász

A Hamász palesztin civil áldozatokat akar, hogy Izrael ellen hangolja a közvéleményt – mondja az egyik amerikai hírportál által megkérdezett katonai szakértő.

Szerinte azok, akik aránytalannak tartják Izrael válaszát, nem értik a háborút.

A Hamász alapszabályában szerepel Izrael teljes elpusztítása és a zsidó nép lemészárlása, és ezt október 7-én meg is próbálta megtenni annyi emberrel, amennyivel csak tudta− mutatott rá John Spencer városi hadviselési szakértő, akit a Breitbart amerikai hírportál szólaltatott meg.

A palesztin terrorszervezet a lelkes tüntetőket is felkoncolná, ha módja lenne rá – vélte Spencer. A szakértő szerint az izraeli fegyveres erők (IDF) igen precízen csap le a civilek között rejtőző Hamász-aktivistákra. Sajnos a civil áldozatok elkerülhetetlenek, de ez a városi hadviselés sajátossága, ráadásul Gáza igen sűrűn lakott.

Egy elfogott terrorista a kihallgatás során azt is megerősítette, hogy a Hamász tagjai kórházakban és ENSZ-létesítményekben bujkáltak, kiemelve a Sifa Kórházat, Gáza legnagyobb kórházát. Az IDF közölte, hogy a Hamász egyik parancsnoka, Ahmed Siam az egyik gázai speciális kórházban bujkált, és megakadályozta, hogy a központban ezer embert evakuáljanak, ráadásul élő pajzsként használta a civileket.

zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -8 2 12518

Egészen biztos.

Akik délre mentek azok életben maradnak

Izrael evakuálta a déli és az északi településeket.
Ukránok és az oroszok szintén evakuálták a harcokkal sújtott területeket.

A Hamasz akadályozza az evakuációt.

Tehát kizárólag a Hamasz felelős minden egyes civil haláláért.

De nem csak amiatt felelős hanem a háború kirobbantása miatt is.

Akár tetszik akár nem ez így van.

Előzmény: Tschüss (12517)
Tschüss Creative Commons License 2023.11.10 -2 7 12517

Előzmény: zicharonot (12513)
PW2024 Creative Commons License 2023.11.10 -2 8 12516

A terrorizmust el kell ítélni, mindenáron!!! Csírájában el kell fojtani

A mindenáron elítélni érthető, a csírájában elfojtani a problémásabb.

Le kell rombolni a házát, megölni a feleségét, gyerekeit, unokáit, felmenőit amikor biztos, hogy éppen egy Katari luxusszállodában él a célszemély.

Nem számít a mentőautó, a kórház, a vallási épület, az iskola, az ENSZ létesítmény ...

Mindenkit meg kell ölni, aki már hallhatott olyanról, aki már láthatott Hamászost.

A képzeletbeli torokelvágód ehhez képest igen békés és jámbor ember lehet.

(75 ezer épület megsemmisült, 250 ezer megrongálódott, 5000 gyerek és 3000 nő elhunyt és még messze nincs vége.)

tav. pálkovnyik Creative Commons License 2023.11.10 -2 5 12515

Az izraeli csapatok felrobbantották a Hamász két további vezetőjének otthonát is Ciszjordániában. 

Micsoda barbár és primitív viselkedés.

Kb. olyan, mint amikor valaki eljátékautomatázza a pénzét, nem nyer és ezért összetöri az automatát....

Előzmény: zicharonot (12511)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.10 0 1 12514

Ebben nincs forrás, bocsi.

Ez már tényleg kötözködésnek tűnik tőlem, de a 60 ezres szám nálam beakadt, ellenben eddig ezt nem tudtad alátámasztani, én meg egykicsit utána mentem.

Ami nem is baj, szerintem te is elégedettséggel nyugtázod, hogy ebben tévedtél:-)

Egyébként úgy gondolod hogy a Németországból bevándorló az mind szőke és kékszemű?

Ez nem tom miből jött le neked, még csak ötletem sincs.

Vagy máshogy: az itt, nálunk felnőtt és szocializálódott kínaiakhoz vagy vietnámiakhoz van közöm, mert ők az én közösségem.  

Ellenben az afganisztáni hegyekben talibánnak állt szőke és zöld szemű,a sok napfényben miatt még szeplős de genetikai alapon hozzám közelebb álló söpredékhez meg semmi.

Nem is igazán értem a felvetést, ha csak nem a fajelmélet keretezi.

Előzmény: Törölt nick (12497)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -8 2 12513

Hamasz áldozatai.

Előzmény: Tschüss (12509)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -8 2 12512
zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -8 2 12511

Így likvidáltak két Hamász-parancsnokot, aki részt vett a Nova fesztiválon történt mészárlásban + videó

Az IDF arról tájékoztatott, hogy megölték Ahmed Muszát, a Nukhba századparancsnokát és Amr Alhandit, a Nukhba szakaszparancsnokát. Az izraeli csapatok felrobbantották a Hamász két további vezetőjének otthonát is Ciszjordániában. 

tav. pálkovnyik Creative Commons License 2023.11.10 -2 5 12510

Eddig is sumákolt a Hamasz mert elhallgatják hány terroristájuk halt meg. Számukat beteszik

a civilek közé.

Biztos a 3800+ gyerek közé.....

Előzmény: zicharonot (12508)
Tschüss Creative Commons License 2023.11.10 -1 7 12509

és kérlek szépen ne gyere nekem számokkal

Az egy hónapja tartó izraeli válaszcsapásokban már több mint 10 800-an haltak meg, akik közül 4400 gyerek! A zsidók áldozatai ők.

zicharonot Creative Commons License 2023.11.10 -8 2 12508

Egyre kevesebben vannak északon, egyre kevésbé lehet előadni, hogy Izrael lövi a civileket.
Eddig is sumákolt a Hamasz mert elhallgatják hány terroristájuk halt meg. Számukat beteszik

a civilek közé.

Előzmény: Foteltábornok2 (12507)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!