Egyébként próbáltam megbeszélni ezzel a félfával, de csak félvállról vette az egészet. :)))
(Kérnék vmit, de úgy, hogy S. ne hallja! Látod, még a nevét sem mondtam ki!
Meséld már el neki azt a viccet, bár lehet, hogy mégegy viccet nem bír ki ez a topik. Meg azt is mondja, hogy már nem is kiváncsi rá, de ez nem igaz!)
Lábujj-masszírra már nincs időnk, mert már csak egy félórát vagyok, aztán.....hm.
Gombócka, hagyom a vastagítást, jó? - mert nagyon sok időmet elveszi... még...
Látod, van, aki az ajtófélfába rúg bele, van, aki meg máshol rúg be... hehehhe...
Ilyen agresszív vagy? Ha problémád van az ajtófélfával, akkor meg is beszélhetted volna vele. Erre te rögtön belerugsz.
Hmm. Ez a belerugsz mennyire hasonlít arra, hogy berugsz:)) Vajon miről jutott eszembe??
Megmaszírozzam a lábújjad??:))
Sztorik vannak, de élményként jobbak. Leírva olyan szürkék. Meg azért nekem is mérvadó most a dél, felmosás még hátravan, lassan mozgok, mint csiga, mennem is kell ebédelni, de később leszek. Előveszem a fényképeket délután és felelevenítek, utána jobb mesélni :)
Éppen tegnap kezdtem feltölteni képekkel a kep.tar-on levő helyemet, bár csak az utóbbi 2 évről vannak képeim, mert a régiek még hagyományos géppel lettek fotózva.
Jaj, gyerekecskék, Gombóc akkorát rúgott az ajtófélfába, hogy most épp nyalogatja a sebeit. (Meggörnyedve, balkézzel erőteljesen megragadjuk a lábujjunkat, jobbkezünk pedig ugyanezzel a hévvel csapkod a billentyűkön. Ez csak egy kis kitérő.)
Na, akkor mesélj!
Szóval Kenya + Ibiza.
Jó kis szafaris sztori?
Ibizán is biztos voltak emlékezetes bulik?
Halljuk.
Ne tévesszen meg ám ez a gyér forgalom, ti. ,hogy most még csak az egyik törzsvendégünk van itt, többen szoktunk ám lenni, csakhát hétvége van, meg éppen dél.
Mindenki ilyenkor gyűjtögeti az élményeit.
Minden vágyam visszamenni Kenyába!! Mentem is volna, már terveztem-szerveztem, mikor kiderült, hogy nem igazán kéne ezzel foglalkozni. Aztán jött a kórház 2* is, aztán már végképp lemondtam mindenféle hosszabb útról.
Nem jártem eddig még olyan nagyon sok helyen, legemlékezetesebb mégis Kenya és Ibiza volt. Kenya a különlegessége miatt, Ibiza pedig a bulihangulata miatt.
Gyalog mentem és gyalogosan is jöttem. A furcsa csak az volt, hogy visszafelé sokkal hosszabb volt az út. A másnap az nagyképüség lenne. Ez erősen aznap:))
Kocsonya remek volt, egy szép hosszú szöke hajú............srác fözte:)) Nem csak szeret, de tud is főzni. A törzsközönségnek havonta egyszer egy ingyen vacsorával kedveskedik, most éppen kocsonyával. Volt már paprikáscsirke bográcsban, csülök pörkölt, csülök pékné módra,....
No ezzel jól elárultam magam, hogy a törzsközönséghez tartozok:))
Egyébként a "rendezvényeinket" borszakkörnek becézzük. Így könnyebb itthon is eladni a dolgot. Egyébként valóban nagyon finom borokat szoktunk fogyasztani. Tegnap villányi rizliggel indítottonk, aztán volt Bock féle rosé, utánna mindanyiunk kedvence a Bella Rose cég "kaberné szavinyonja". Természetesen közbe sajtot zabálunk és néha nagyképüsködünk azzal, mintha értenénk a borokhoz:))
Meséld akkor azt el, hogy hova mennél szívesen, ha annyira mobil lennél, mint amennyire nem vagy.
Vagy azt, merre jártál már?
Esetleg van vmilyen érdekes utazós történeted?
Gyerünk, ne kéresd magad!
Sziasztok!
Minden megvan bocsájtva, kivéne egy dolgot. Gombóc! NO DROG!!!!!
Én most jelentősen másnapos (aznapos) vagyok, ezért még egy csepp ágynyugalomra szorulok:))