nekem ma korán ki kellett ugranom az ágyból, és mivel ma egyedül voltam, így a kutyáknak is. Viszont ha a férjem itthon van (ritka alkalom, mivel nemzetközi kamionsoför), akkor hagyom öket persze aludni én is, hármasban húzzák a lóbört;)
Múltkor is mikor a férjem itthon volt, valamelyik hajnalban felkeltem pipilni, mire visszamentem, már el volt foglava a helyem: Koko a paplan alatt bújt oda a páromhoz, a Pepe meg rátelepedett a párnámra:))))))))
már itt ülök órák óta, rendezgetem az elkészült fotókat, meg uszkáros oldalakat lesegetek... Pedig mennem kéne, holnap megyek a nyelvtanfolyamomra, és tesztet is írunk, így nem ártana ágyba bújnom:)
Pepe meg itt üldögél az ölemben, Koko szerintem bevágta a szunyát valamerre:)
Sziasztok! Hú, én már öreg vagyok ehhez a forgalomhoz! :)) Nagyon felpezsdült az oldal. Klassz! Igen tetszenek a fotók, mind nagyon aranyos.
A farok kérdéshez: ha jól emlékszem két éve nem lehet vágott a farkuk. Bár nekem jobban tetszik, ha picit csonkolt, és pomponos. Én magam szoktam levágni, nem nagy ügy és nem is fáj nekik (legalább is nem sírtak). Sebbenzin (előtte fertőtlenítéshez), géz, hintőpor meg olló legyen előkészítve... aztán csak egy nyisszantás.
Pepinek is... öt már úgy kaptam... De neki sajna nagyon megkurtították, épp hogy van mit csóválnia szegénykémnek:/ De azért édes persze így is úgy is...;)
Eszem ágában sincsen levágatni a farkát! Lehet ugyan, de már a törzskönyvezéshez sincsen előírva, Picimnek is megvan az egész, és nagyon tetszik úgy ahogy van...
Kalema! Te szeretnéd kupíroztatni a kutyusok farkát? vagy nem is tudom, végeznek-e mostanában ilyesmit... lehet még? vagy tiltakoznak ellene nagyon az állatvédök?
nekem nem volt szívem levágatni a Koko farkát, úgyhogy nálunk hamar eldölt ez a kérdés... bár mostanában egyre több uszit látok teljes farokkal, viszont még vágottal is....
Nekem is nagyon tetszik a kutyusod, olyan kölágyító tekintete van, és még a színe is nagyon szép, ritkán látok ilyen színü uszit:)
Egyébként talán mondhatom, hogy az uszkárokra mint fajtára jellemzö az a jellegzetes nézés. Pepében pl. a szeme ami mindjárt mindenkit megfog (már ha közelenged magához valakit), nagyon nagy kerek szeme van, és ö is olyan speciálisan tud nézni:)
köszönöm:)))) most nagyon benne vagyok a fényképezésben, megvárom még a holnapi napot, hogy mit alkotok, és küldöm akkor a képeket az adatokkal az e-mail címekre... és köszönöm elöre is, hogy felkerülhetünk a galériába!!!
Koko nagyon szépre sikerül amúgy is... Pepi törzskönyv nélküli kutyus, bár fajtatiszta uszkár. Mikor fedeztettem, akkor viszont igyekeztem olyan apukát választani, hogy szép kölykeink legyenek. Az apukának sem volt ugyan törzskönyve, de a felmenöi között több díjnyertes ös is található. A Kokonak királyi tartása van, valami fantasztikus szépen lépked és szalad, eddig mindenki megjegyezte, hogy milyen büszke a tartása. Amúgy kinézetre is egy férfias jelenség:) Amikor pedig kölyökként az anyja után totyogott, nem gyöztem visszautasítani a vételi ajánlatokat;)))