Hello Sügér ! Légy nyugott lesz hasonló hajos ember a turán mint te / például én / meg mások is ,de ök majd ha akarnak nyilatkoznak. De nyugodj meg a folyó Tiszaug felé folyik mindenkinek. üdv doktor4
Megoldódnak anyagi gondjaim,és körbe megyek haza nagyfaluba. NEM SEMMI!!!!
Én azon filózok,hogy tudok elmenni.Bérből,fizetésből élek,sok maszekkal,és mégis nehezen tudok kb50 rongyot előhalászni a dologra. Nembeszélve a rocsó szállításának költségeiről, amiről már le is tettem.Te egy mágus vagy. Nem is tudom. Lehet, hogy nem-is nekem való egy ilyen buli? Egyáltalán lessz ott ilyen szegény pórnép fia mint én? Tudtam,hogy rosszkor, rosszhelyre születtem. No de ennyire? Help!!!!!! De mindezek mellett szeretem a vizet,a természetet,és a horgászatot.
Üdv: Sügér.
U.I.: Bocsi a kemény szavakért,kifakadásért, még akkor-is,ha álmodozol.
De tele a tököm, nekem mért nem megy olyan jól mint másnak.
Teszek fel egy képet,a gyenge melórol. Az a címe, Egy melónap vége.
Átugrottam a tengeri topicra, a 2827-es hsz.-on ott áll az aranyos, Mali Losinj kikötőjében. Talán holnap megoldódnak az anyagi gondjaim és akkor megveszem az egyketted részét. Tiszaugról Zentán keresztül a Dunán jövök haza. Na megyek aludni, mert most ébren álmodozok. Bocs ezért a kis kitérőért. :-))
Az első találkozásom a HF.-el ennek az aranyosnak köszönhető. A motorcsónak topicon dúl az átírási vihar, és sajnos joggal. Országos Főbátjám, ede111, megkért, hogy vigyem már bé a hivatalba a papirokat, mert hát én itten lakom a fő városban. Az ügyintéző elvette, átolvasta, majd közölte, hogy ez nem jó, mert nincs benne az a rész, hogy az eladó hozzájárul.........stb.
Kimenten az épületből, majd felhívtam edét, hogy hát ez nem jó papír, mire habzó szájjal, 12560 deci bellel ordítja, hogy nem a fenét, hiszen ott van ez a rész a mittudom én mi után, és tényleg ott vót!
Vissza mentem és fapofával közöltem, hogy most már benne van. Gyanakodva rám nézett, mégeccer átolvasta, és azt mondta: elnézést, tényleg itt van, az előbb nem vettem észre. Elvette a papirokat és az átírás rendben megtörtént.
Ahoj!!! Ez a kép 2005 szept. előtt készült!!! Ui. ott a Jupiter nevü hajó, mely szeptemberben került uj gazdájához, ede111 kapitányhoz!!! Kutya 56----- Neked is van ott ismerős a fotón? üdv,,,,,,,ede
Sajnos egy időre magatokra kell hogy hagyjalak benneteket, ugyanis ma elköltöztem, és az új házamba még nincs internet. REmélem hamarosan lesz, és akkor újra leszek. Ha valami kérdés felmerül, bátran forduljatok az ötlettárshoz doktor4-hez.
A túráról: Az indulás már biztos T.csege, pont a sólyázási és parkolási tényezők miatt. Korábban már írtam hogy a legpraktikusabb lenne, ha a túra elindulásakor, az autók is elindulnának az utánfutókkal Tiszaugra, konvojban. Amit én igértem hogy biztosítok ehhez megfelelő képzettségű , és létszámú sofőrt, akik aznap leparkolnának T.ugon a zárt parkolóba, és leadnák a kulcsokat a Hotel recepcióján. Így amikor a túrának vége, mindenki átsétál a kikötőtől 100 m-re lévő autójáért. Ha valaki ezt saját sofőrrel akarja megoldani , aki vagy hazautazik busszal, vagy megvárja a hajóst,az is megoldás. Minden esetre ez a legkevésbé költséges megoldás.
További jó topikolást, szervezkedést, kívánok, egy nagyon jó túra reményében: Beer-ci
Tcsege és a Kormorán kikötő nem azonos hely. A Kormorán Tfüred alatt van (onnan való a Jupiter) Aki Tcsegéről indul ott bőven van parkolóhely, s ha jól emlékszem, szervezetten kerülnének le a jármüvek Beerci szervezésében. üdv,,,,ede
Hello Kitzoli!Az én hajom már évek ota ott van . Ha gondolod majd még pontositunk az indulás elött ,mert itt fogsz elmenni elöttem az M3 -on . Egyébként a kikötőben ott is tudsz aludni ,de ha majd aktuális lesz kapsz még több információt. üdv doktor4
Hello Kitzoli ! Természetesen az indulásnál is /Kormorán kikötő ,néz utánna a honlapjukon / és az érkezési helyen is lesz biztonságos parkoló . De ezt már Beer-ci mondta az meg akkor tény ! Remélem megnyugtato volt a válasz !üdv doktor4
Biztos nem egyforma anyagi lehetőségek között élő emberek is lesznek a túrán. Ha utána számolunk a legkisebb fogyasztású hajó is elvisz 20-30 ezret.
Szeretném ha ott vizet, hajózást szerető emberek találkoznának, minden kategorizáltság nélkül.
Ha fejenként 5 ezerrel száll be mindenki, ez mondjuk 20 embernél 100 ezer. Ebből 20 ezret költenénk az emlék és nyereménytárgyakra. A maradék 80-ból úgy gondolom bőven, kényelmesen ellátható ennyi ember étele,,kávéja,stb. Szerintem még közös sörre is futja, és akkor nem kell senkinek 500 boboz sört hozni. Bár ha mégis hoznak és nem bírnak vele:)))) akkor besegítünk.
A honfoglalás után Árpád vezér járja az országot. Az egyik helyen kérdezik tőle, hogy milyen neve legyen ennek a helynek. Tegnap az egyik vezérnek elveszett itt a prémje, tehát legyen Veszprém!
A következő helyen azt mondja, látom sok itt a kecske a vidék sík, legyen hát kecskerét, amiből mára Kecskemét lett.
A harmadik megállásnál mondja, hallom már megint elvesztette valaki a prémjét. Az nem jó, kiáltják, Veszprém már van!