Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
16 ezerrel drágábban már megkapod a 6.5 lóerős testvérét.
Ezekerért az árakért semmilyen más új dizel motort nem kapsz.
Benzinesből, honda GX240-es, 170 ezer körül van, ami a 125 ezres kipor dizellel van egy teljesítményben, de a kipor az ugye dizel, tudom a honda az honda, de nem mernék rá fogadni, hogy a honda nem kínában készül.
Én úgy tudom, a francia diesel motorok a legjobbak, viszont azok tuti nem hüvelyes motorok.Vagy tévedek???? Így nagyjavításkor csak a hengerfúrás jöhet szóba.
Nem is értem, hogyan lehet őket eladni, amikor tz4k14b traktorok hasonló állapotban feleannyiért mennek, trabant motoros kistraktorral meg tényleg tele van az ország - ha valaki nem ragaszkodik a gyárihoz. profi felhasználásra megint nem jók, mert ahhoz már nagyon régiek. Ráadásul sokmindent meg lehet csinálni egytengelyessel, az meg újan feleannyi.
Nyíregyházán a keletagró kftnél vannak ismerőseim köztök a tulaj is. Ők is foglalkoznak ilyen kistrakikal. Konténerbe dobálják őket ugy hozzák ide be nálunk és itt pofozgatják ki őket.