Az amerikai footballban a védelem tényleg egy nagyon egyszerű dolog: Ha megmozdul az a barna motyó a közepén, indulj és szerezdd meg! Ennyi.” - Vince Lombard
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én már nagyon mennék edzeni mert hiányziok a csapat a mozgás és az ütközések!Nehéz lesz kibírni szerdáig de csak bírom valahogy.
Jól nyomtátok szombaton, a futó játékra rágyúrtatok, az látszott. Külön grat a 32-es, 33-as és 82-es játékosoknak, jól mozogtak:) Két hét múlva szorosabb lesz a meccs:)
Néhány dologot még kijavítunk akkor utánna mindenki félhet a SOLDIERStől. Én is hibáztam egyet de szerencsére az elkapó jobban megijedt.Szerncsém volt akkor.
Sokat kell még dolgoznunk,főleg nekem!!!!!!!
Csak azt sajnálom hogy öcsém nem játszott,de nemsokará már csak 2 év és az irányitokat bedarálja.
Tényleg marha sokat kell még dolgoznunk, nem állhatunk meg. Ma néztem a tegnap felvett videót és már tudom, hogy mit fogunk javítani az OL munkáján. Az, hogy csapat vagyunk tény. maradjunk továbbra is az. Ez a csk-k feladata.
Gratulálok a tegnapi győzelemért a csapatnak, de nem állunk meg!!!!!!!!!!!!!
Úgy érzem hogy van ebben a csapatban valami ami reményt adhat a bajnokságra de még rengeteget kell dolgozni azért hogy a kitüzött célunkat el tudjuk érni, de így a jó mert legalább van miért küzdeni!
Banyek, Misi, Te talán még láttad az Utánam srácok című klasszikust. Na abban szerepelt Kapufa, az ügyeletes 11-es rúgó, aki mindik a kapufát találta el. Ha még 2x eltalálod a keresztlécet az idén, amit eszel-iszol. :)))