Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Pár hete, már talán pár hónapja is megvan, elég sok összetűzésünk volt a Reflux, mi az? topicban egy-két nickkel. A béke érdekében átengedtük a topicot és nyitottunk egy másikat. Természetesen átjárunk a régibe is, hogy ha valaki orvosi tanácsot szeretne, akkor ne egy Coelho idézetet kapjon. Amikor valamelyikünk megjelenik abban a topicban, olyan durva kiosztást kapunk, amilyet nem hiszem, hogy szó nélkül kéne hagynunk. Engem már egy ideje békén hagynak, de az azért mégiscsak nonszensz, hogy Gombócot nemcsak hogy ügynökösködéssel vádolják EGYETLEN privát megkeresés miatt, de még rá is trompfolnak "YOU ARE A BAD MAN, I HATE YOU" szöveggel.
Szeretném, ha nem izomból törölnétek, hanem rászánnátok egy húsz percet és visszaolvasnátok az elmúlt hetek termését, mert szerintem tanulságos. A "testvértopicban" is voltak kisebb surlódások, átüvöltözések, szeretném, ha egy kompetens ember mondaná meg kategorikusan, hogy szabad-e egy előző topicba írni annak, aki nyitott egy újat, szabad-e a másikat nyíltan sértegetni, vádolni, illik-e pszichotikus állapotban fórumozni.
Most majd megint én leszek a besúgó, de valahogy majdcsak feldolgozom.
Kedves Moderátor, nem értem miért törölték minden hozzászólásomat a cukorbetegség fórumban. Miközben én igyekeztem normálisan és emberi módon válaszolni. Korábban tényleg csak ezért regisztráltam, hogy véleményt kérjek egy dologról, amit a szüleimnek kínáltak. Később kipróbálva, valóban jó dolgok történtek, gondoltam ezt megosztom. Úgy látszik kár volt.... :( Ennek ellenére egy olyan embernek a hozzászólásai maradtak, akinek stílusa nem hiszem hogy méltó az index-hez, de egyik fórumhoz sem. Az ilyet hívják trolloknak talán. Arc nélküli írogató. Én akár személyesen, arccal is válaltam volna a véleményem. Ő? Nem vagyok gyakorlott forumozó nem tudtam, hogy ilyen problémákat okoz néhány post... Köszönöm, hogy törölték a postokat, éppen elkezdtem írni a levelet, hogy ezt kérjem! Maradok tisztelettel: Kiss Klári (azt hiszem rövid fórumozási történetem itt véget is ér...)
Figyelem! A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy itt az SOS fórumcsoport ügyeivel foglalkoznak. Mással nem.
Arra szeretném önöket kérni, hogy tiltsák ki little fake nicknevű olvtársat a lyme-kór című topicból. Folyamatosan topicromboló, felrevezető, megtévesztő tevékenységet folytat, jelenléte óta folyamatosak a konfliktusok.
Egy arrogáns moderátori túlkapás áldozatának érzem magam. Eszetlenségéében odáig ment, hogy még a moderátor-topikból is kitiltott. Nehogy kérdezni tudjak valamit a többi moderátortól.
Szeretném megkérdezni, hogy ez a fórum-szabályzata szerint jogszerű intézkedés volt-e vagy sem? Ha nem, kérem a moderátor rendre utasítását és a tiltásai feloldását. Elnézést nem kell kérni tőlem. Emberek vagyunk. Előfordul az ilyesmi. Megjegyzem pont az ilyesmik vezettek a Origó fórumának bezárásához. Csak halkan kérdezem, ti itt semmit sem tanultatok belőle?
Szeretném többed magammal kérni ,hogy a névtelen21,22,23,24.nick nvű provokátort az ip címe alapján töröljék, minősíthetetlen, trágár megnyilvánulásával, FÉLREVEZETŐ információval megzavarja a békét, az információ áramlást ezen a Fórumon.
újra megjelent a már többször törölt, Névtelen nevű hozzászóló a Leszázalékoltak fórumában, ezúttal Névtelen6 néven. minősíthetetlen hangon politizál, offol. kérem törlését.
Tisztelt Modik, szeretnék kérni egy takarítást EBBEN a topicban (40613-tól). Az elmúlt pár napban mindent elborít az észosztás, pont az érintettek meg nem jutnak szóhoz. "Csak" a lényeg sikkad el:(
"IP cím szerint kérjük letiltani a FÓRUMRÓL Névtelen 1, 5 stb. nicknével megjelenő személyt, mert minősíthetetlen, trágár megnyilvánulásával, FÉLREVEZETŐ információval megzavarja a békét, az információ áramlást ezen a Fórumon.
Ha nem teszi meg, sajnos, a fórum megszűnik emberek érdeklődése hiányában. Úgy véltem, ha nem talál partnerre ez a lény, abbahagyja, tévedtem.
Bízom benne, eljut Önhöz ez a kérés, amellyel a még itt lévők egyetértenek."
Fórumról az egyik legsegítöbb társunk beírását idéztem ,és én is ezt kérném,gondolom többed magammal.
Megneztek legyszives, hogy EZEN a forumon, malcsik123 (regen savage123, andromedia, andromedia1), hbummm es esetleg krizzz nickek mogott nem ugyanaz az ember all? Ha lehet ilyet kerni. A cicaharcnak vege, nyugalom van, de gyanu szerint tul sok a nick es keves az ember igy meg csak offolunk, en is:(