igen ne felejtsuk, egyenkent kene osszegeznunk mit is okozott a 2004es ev.
(le se merem irni) pl a status quo zenekar hogyan kepes alaszarnyalni a roluk kialakult kepnek meg fokozottabban, alulmulni amit nem lehet.
bar nem mertem megerinteni a boritokat,de nezni mulatsagos, vagy szomoru. tehat e kedvelt zenekarom idei albumat valoszinuleg nem szavazom be sehova.tartozkodok.
bar belegondolva ez a marvanyfarmeres otlet tok jo
nyaljatok be a lonak, megfajdul a fejem bazzeg, olyan turhat irogattok itt egymasnak. ha udvarolni akartok vagy uzleti megbeszeles idopontjat egyeztetni, esetleg vitatkozni ki vigye le a szemetet vasarnap reggel, ki segit a masiknak/masikon a porszivoval delutan, akkor biztos arra is megtalaljatok a megfelelo forumot, de ne rontsatok el a kedvem. kifacsarodott pentek van bakker, maradjunk temanal: szorakozas
errol tenyleg csak annyit, hogy kar volna meg a sikerek es a bukasok idei patronjait elropogtatni. de ha keszitunk listakat esszeru volna a kereteket kijelolni, szoval az idei ev az 2004 legyen.
nem tudom, melyikre gondolt, szerintem több jó lemez van ott, mint öt, bobi meg tavaly a travis lemezét is a top10-ébe sorolta, szóval csak csínján. nekem inkább az a gondom ezzel a listával, hogy nem igazán értem a reissue-k és válogatások szerepeltetését. 2004 nehogy már a Clashről vagy a Supergrass kilencvenes évek-beli slágereiről szóljon WAZZE