Ez a magasra tolt egyiptomi kettes védőpár nagyon tetszett, remélem működőképes lesz, segítene kiaknázni Yahia legjobb védekezésbeli készségét. El-Deraa valóban helyenként idegenül mozog még, de nagyon tetszik a sebessége, dinamikája, agilitása. Sok helyet fog csinálni a többieknek.
Szerintem Rodri 24 ig biztos marad a kérdés inkább hogy 24 után hosszabbít e… ha nem akkor a mezőnybe való igazolások jelentősége csökken, minden a kapuban kezdődik
Nem én akarom kielei mezben látni, hanem valós lehetőség van rá ismerve a német csapatok üzletpolitikáját hogy ott kössön ki.
Rajta múlik, ha menni akar és nem vásárolják ki, akkor kiszolgálja becsülettel az idejét és 2024-ben megy (Kiel meg megoldja azt az egy évet), ha meg maradni akar akkor hosszabít.
Közben Sport1 handball..Mahé arról nyilatkozik,hogy abundesliga nagyon megeröltetőbígy ha lehet elkerüli…Francia csapattal tárgyal,de egy veszprémi szerződéshosszabbítás is lehetséges!
Számomra az a nagy kérdés ,hogy Blagót ha már így eldöntötték ,hogy nem játszatják akkor miért nem engedték el szerződése lejárta előtt mint Lékait ?még anyagilag is jobban jártak volna mert nem kéne egy + ember fizetni mert ennek sok értelme nem lesz így ,hogy a padot melegíti a szezonban .
Momir I remélem nem gondolja komolyan ,hogy Z Ilicet védekezésben játszatni akarja majd ? Támadásban még azt mondom ha kicsit pihentetni kell Yahiát akkor oké.Sorcserén kívül semmit nem látni ,hogy próbálgatnánk inkább rámentünk a torna győzelemhez.Blago szegény erre az évre szerintem elég nagy jelzést kap itt a tornán Ilictől ,hogy sokat nem számít majd rá .
Attól függetlenül hogy teljesen lényegtelen az eredmény még barátságos meccsen sem látom semmi értelmét a sorcseréknek.
miért nem lehet úgy forgatni hogy mondjuk egyszerre két csere hogy olyan is legyen a pályán főleg középen aki játékban van, aztán ha belemelegedett a két csere akkor jöhet az újabb 2 csere...