Nem tudja vki h Komart át lehet alakítani Simson gyújtásra?
Nem tom mi van vele...totál fel van újítva,nem volt szikra...aztán megoldottam, lett.
Kipucoltam a karbit is(melyik fúvóka megy hova?)
Vette most már a túrát is,ahogy húzta neki.(eddig csak alapjáraton ketyegett,nem reagált a gázra.)
Szal most már volt jó szikra,brenya,beröffent,ketyegett,gázra szépen reagált,kipörgött,aztán leállt,egyre nehezebben indult, megint ez a csak alapjárat és gázra semmi reagálás,majd leállt és be se indult.A könyöknél fekete truti folyik.
Sokat kap?
Én arra gyanakszom h fos a karbim.
Nincs vkinek egy komplett fasza gyújtása,lendkereke és jó karbija Komar berúgóshoz?
Kapcsolódom a témához, egyet én is tudok neked adni.Munkához kell a nyersanyag, ez nem ismeretlen a számomra. Azt találjuk ki, hogyan jusson el hozzád?Hogy szokott ez menni errefelé?
Megvan a Simson villa! Az egyik haver elhozta Dovecz Norbitól, most nála van. Képeket kaptam, talán nem kell felújítani. A Schwalbe-hoz is van pótkerék meg csillgcsavar, benzincsap kar. Mindezt megúsztam 10 000 jómagyar forintból. Majd jövő hét elején talán el tudják hozni a cuccost, csak most Nagymaroson van. Tyer: Ha megyek börzére akkor kellene az átalakító cucc, de még nem tudok biztosat mondni.
Okés! :) Én szívesen csinálnám! :) Nem mondom, hogy világmegváltó honlap lesz, de frissítgetem, szép kis takaros lap lesz! Szeretnék elérni egy bizonyos "cseh" Jawa-s színvonalat, vagy felállítani egy magyar mércét! :)
Felveszlek! Ott majd "deliciousblueprince" leszek, ne ijedj meg, nem vagyok buzi, csak barátnőm találta ki. Nem röhög! xD
Ez meg, ha netán még kéne valakinek: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_motorkerekpar/karosszeria_vaz/jawa_mustang_szerszamdoboz_fedel_179025953.html
Hali! Képzeljétek, a 6100-as hozzászólásban bemutatott Jawa-Riga, a nyáron sikeresen megtette a Budapest-Pécs távot, nagyobb gondok nélkül! 2 nap volt az út. Előjött problémák: gyertyaslussz, benzincsap-dugulás, meg ilyenek. Állati nagy élmény volt! jövőre is megyünk. :D Üdv!
Akkor ha szeretnéd a honlapot csinálni, adom a hozzáférést, meg némi instrukciót (amennyit kiapaszaltam) vegyél fel MSN-en: tyercorpkukachotmélpontkom.
Tudom mennyit megy, meg milyenek a menettulajdonságai, utána jártam a témának, de nem biztos hogy célszerű az előző tulajt kérdezni, ha csak a típus sajátosságaira kíváncsi az ember és nem a konkrét példányéra.
Az ötvenesek 80-as végsebességet tudtak, a 80-as blokkal állítólag nem riadtak meg a 3 jegyű végsebességtől.
http://www.youtube.com/watch?v=s04zqxfQGjg&feature=related Érdemes megnézni a Youtube-on a videókat ezekről a gépekről.
A sebességéhez. Gondoltam hogy utánajártál vagy ilyesmi. Az Aro talált, errefelé már nagyon ritka, 1 darab mászkál. Nekünk is van egy 243-as dobozos jó motorral csak gané kasztnival. Jelenleg raktár funkciókat tölt be. Úgy szeretném hogy vennék egy másikat aminek motor baja van és összedobnék egyet a kettőből. A donor autó megvan.
Gondoltam van valami viszonyítási alapod hozzá :) De ezek szerint nem :) Mostmár csak megcsinálom a Mustangot aztán a következő projekt már autó lesz :) Ráadásul ritka Román autó. Lehet tippelni. Nem, nem a Dacia :)
Mond, hogy ezt mind csak viccből kérdezed és akkor talán még nem leszek öngyilkos.
Pont ezt beszéltem Tyerral reggel, hogy az ember nem tudja beleírni egy hirdetésbe elég világosan hogy a motor működésképtelen, honnan az istenből is tudnám a végsebességét vagy az utazóját. Az is elég egyértelmű a hirdetésbe hogy hiányos, ami elég árnyaltan de arra utal, hogy ez-az hiányzik róla. Az, hogy mi a baja egyel jobb kérdés, fogalmam sincs, meg se próbáltam soha beindítani, lehet hogy a hiányzó alkatrészek pótlása után működőképes, se időm, se türelmem, se helyem. Vigyék! Jobb lenne helyette valami értelmes cucc, és annál hogy áll a garázsba mozdulatlanul, és lassan 13 éve csak percekre látta a napfényt, vagy a szabad eget, hát annál elég sok minden értelmesebb dolog van. :)
Ami biztos kell rá: Kis lánckerék, termosztát, gázkar, pár bovden, egy hátsó fékkulcs, és fékpálca. A lánckerék elvileg jó a Simsonról, bovdent bármihez gyártanak, de az is biztos helyettesíthető, aki nem segg hülye az egy fékpálcát is tud otthon hajtani, a fékkulcs ha jól láttam méretre jó a Babettáról, a termosztátot nem tudom, de szerintem minden vizes német gépen ilyen volt, tehát nem lehet bonyolult dolog beszerezni.