Keresés

Részletes keresés

Srábel Balambér Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1019

Kivel kevered össze szegényt? A filmkatalogus.hu-egyikben se találtam. (Pár másodperces epizód szerep nem ér!!!) Helen Hunt játszott a Lesz ez még így se! és a Mi kell a nőnek? filmekben, de az Ally McBeal-ben és az Ég velünk-ben nyoma sincs.

Lisa Edelstein filmjei a filmkatalógus.hu szerint:

2006 - Say Uncle                              Sarah Faber

2005 - Süthetjük                               Carolyn

2005 - Mrs. Harris                            Forensic Psychologist

2004 - Doktor House sorozat         Dr. Lisa Cuddy

2003 - Oviapu                                   Crispin anyja

1998 - Batman és Superman           Mercy Graves (szinkronhang)

1998 - Aki másnak sírt ás...             Sandra

1998 - Indiszkrét                               Beth Sussman

1998 - Susan terve                           Penny Myers

Persze lehet, hogy az if-ban nem szerepel valamennyi színész(nő) valamennyi filmje...

Előzmény: Candy Perfume Girl (1015)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1018
Ezekben egy, max 2 jelenetben szerepel csak.
Előzmény: Pelle381 (1017)
Pelle381 Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1017
Nem mondod? Ezek között vannak olyan filmek, amiket három-négyszer is láttam, és nem tűnt fel!!! Pl. a Lesz ez még így se v. a Mi kell a nőnek!  Úristen...vaksityúk vagyok!!!:-))))
Előzmény: Candy Perfume Girl (1015)
Pelle381 Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1016

ANDICSOM!!!!!!!!!!! Öllelek itt is:-!!DDD OFF: buznyák babanet nem enged hozzászólni! Csajoknak üzenem jövő héten össznépi babasétáltatást csapunk, Titeket meg nagyon várunk holnapután! Juhééé!!!!  (egy olyan barátnőm jön valamikor aznap, aki már a másodikat szüli az Uzsokiban, neki a Csapó a dokija, itt van a rendelője, beugrik vizsgálat után:-)))

ON

Köszi a Cuddy tippet! Bevallom az őszintét, lehet kövezni, de nekem Hugh Laurie sem tűnt fel korábban, százegykiskutya meg ilyesmik, még az értelem és érzelemben is elhalványodott, de mint House...mmmmmm

Előzmény: AndicS (1013)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1015
Lisa elég sokmindenben játszott már, amikben én láttam: Ég velünk, Lesz ez még így se, Mi kell a nőnek?, Ally McBeal. De még töménytelen sorozatban, csak ami így hirtelen eszembe jut: a Frasier-ben, Felicity-ben, Sports Night-ban, Vészhelyzetben, Without a trace-ben, mindben 1-2 epizód erejéig.
Előzmény: Pelle381 (1012)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1014

(Annál inkább a "nagymellű főnöknőjé"-vel :-))

Akkor itt a helyed! :-D

Előzmény: Srábel Balambér (1010)
AndicS Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1013

Sziasztok!

RO-ként megszólalnék:

Pelle, drágám, Cuddy játsza az Elnök embereiben Sam call-girl/jogásztanuló barátnőjét:-))))) (Friss élmény:-)))) )

Előzmény: Pelle381 (1012)
Pelle381 Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1012

Az a legjobb, hogy míg Pitont egyik barátom (nem a banyákról beszélek most, akiket a HP révén ismertem meg:-) se bírta, férfiak meg egyenesen rühellték és érdektelenek voltak irányában, House dokin csüng a barátnőim férje, pasija, barátja ugyanúgy!:-DDD  nem megrökönyödnek, hanem azonnal lecsapnak a House dvd-kre és lehet órákig vitázni a témán:-))))))

Cuddy miben játszott még egyébként?  Én a Houseban láttam először!

Előzmény: BloomingB (1011)
BloomingB Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1011

Végülis, át lehet tetetni, de szerintem aki akarja, az megtalálja így is. :-)
Tök bírom, amikor pasik is nézik a sorit- én is nyomatom folyamatosan a pasimnak, hogy nézze már. :-D

MELLesleg egy Lisa Neked, egy Hugh nekünk :-))))
Előzmény: Srábel Balambér (1010)
Srábel Balambér Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1010
Az utolsó mondat eleje még1x, helyesen:
Lehet, hogy sok értékes barátról maradtok le emiatt,...

Egyébiránt már csak azért sem zavar, mert nekem is a kedvenc sorozataim közé tartozik, csípem a tag stílusát, de azért nem álmodok vele. (Annál inkább a "nagymellű főnöknőjé"-vel :-))
Előzmény: Srábel Balambér (1009)
Srábel Balambér Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1009
Itten személyes megtámadtatás esete forog fenn. Arról van szó, hogy azért néztem be ide, mert "HOUSE fans"-t - kissé álmosan - "HOUSE elfs"-nek olvastam. Házimanó = Harry Potter, hát rákattintottam. Aztán láttam kiről van szó, és arra gondoltam - mivel bolond jó szívem van - hogy azok a kartácsok, akik nem sci-fi/fantasy rajongók, de mégis szeretik a dokit, nem fogják megtalálni ezt a topicot. Lehet, hogy értékes barátról maradtok le emiatt, de nyugodtan cikizzetek csak engem ;-)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1008
Valahogy éreztem! Ahogy megjött a csomag (pénteken), azonnal írtam, és az sms-edre is vélaszoltam, fákk, hogy egyik sem érkezett meg. De sejtettem, mert gondoltam, hogy reagáltál volna annyit, hogy "ok, örülök, hogy megérkezett". Na mindegy, most már tudod. :-) És még egyszer nagyon köszönöm!!!
Előzmény: FeanorB (1004)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1007
Egészen pontosan a 2. rész óta. (amikor Mo-n volt a 2. rész, úgy értem, akkor még nem néztem real time-ban, most már igen.) Amennyiben DH alatt Dr. House-t értesz, én legalábbis azt. ;-)
Előzmény: Pueblo (1005)
Pueblo Creative Commons License 2007.02.21 0 0 1006
Nem merem elolvasni a hozzászólásokat, mert az utolsó 1-2 usa-ban vetitett részt még nem volt szerencsém megnézni. Melyik résznél is tartunk most itt?
Pueblo Creative Commons License 2007.02.21 0 0 1005
Mióta is lettél DH fan, Drágám? ;)
Előzmény: Candy Perfume Girl (1002)
FeanorB Creative Commons License 2007.02.21 0 0 1004

banyeeek, se smst, se mélt nem kaptam..:(( de okés, így már tudom :)) azt hittem, hogy biztos törölted olvasatlanul a levelem, mert a cégesről írtam ,aztán onnan mindig marhaságokat küldök, amiket meg nem kértél :)))))

na szal minden rendben :)) jó bírózást :DD

Cim33 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 1003

Örülök én is, hogy annyi pénzért sikerült visszanyomni a kezébe a botot. :)

http://www.origo.hu/teve/20070207kiskepernyo.html

És ha már itt tartunk, ez a cikk is érdekes (a többi oldala is)

http://www.origo.hu/teve/20070216brinkmann.html?pIdx=1

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.02.21 0 0 1002

MiniOFF: Feanor, írtam e-mailt is meg sms-t is, nem tudom, melyiket kaptad meg, de azért biztos, ami biztos megírom itt is, hogy megérkezett a DVD, és baromira örültem neki! Nagyon köszi. :-)

House meg fantasztikus és kész! :-) Nekem is az ufós kisgyerekes rész jutott eszembe, az mennyire jó volt! A 2. évad meg valóban isteni, viszont én azt az évadzárót kimondhatatlanul utálom... :-S Szerintem simán a legrosszabb House rész, az égvilágon semmi értelme nem volt. Főleg, hogy ami miatt létrejött ez az egész zagyvaság, végül is nem valósult meg, mert 2 rész után már vissza is kapta a botját- szerencsére. :-)

Előzmény: FeanorB (1001)
FeanorB Creative Commons License 2007.02.21 0 0 1001

sztem simán idefér ebbe a részlegbe Háuz, elég csak az "ufós" kisgyerekes részre gondolnik, vagy az isteni második évad utolsó része :)))))

Pelle381 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 1000
Hogy egyesek mennyire ráérnek...
Előzmény: Srábel Balambér (994)
Cim33 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 999
Csak túl hosszú volt. :(( A megjegyzés hozzá meg, hogy mi a rekord, azonnal felvetette bennem, hogy mégiscsak abba kéne hagyni a húsevést. :))
Előzmény: Candy Perfume Girl (998)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.02.21 0 0 998
Őszintén szólva nekem ez a galandféreg még kimondttan kellemes látány volt a 2. évad húsevő bogaraihoz, vagy a No reason vizuális "finomságaihoz" képest....azok de undorítóak voltak, akkor valóban a rosszullét kerülgetett. :-S
Előzmény: Cim33 (997)
Cim33 Creative Commons License 2007.02.21 0 0 997

Ha nem zavar, minek olvasod? :))

Mellesleg jó ez itt. A betegségek és azok kitalálása már időnként erősen a sci-fi-ket juttatja az ember eszébe. :)

MrsWeasley: hát itt nem annyi az idő. :))

Én is megnéztem a legújabbat, igazán az egyik legundorítóbb jelenet volt a három évadból, de ilyen messziről végül is nem zavart annyira. Ajtóban állós jelenet csúcs.

Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.02.21 0 0 996
Nem tudom..., még nem ismerem őket.
Az nem rossz, amelyik a végén sapiban volt. :)

Balambér!
Téged meg csak zavar, ha képes vagy ide beérni!
Különben meg LA-ben hajnali 5.21 van!
Előzmény: BloomingB (993)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.02.21 0 0 995
Megválaszoltad a kérdésedet. ;-)
Srábel Balambér Creative Commons License 2007.02.21 0 0 994

Sziasztok!

Nem kértétek már, hogy ezt a topicot tegyék el a Sci-fi & fantasy csoportból? Nem zavar, csak nem itt lenne a helye. Vagy House doki módszerei egyszerűen fantasztikusak? Vagy ő maga az? :)

BloomingB Creative Commons License 2007.02.21 0 0 993

azt, azt szívem! Szerintem is undojító volt az a féreg, főleg, hogy a csaj meg ott nézte, amikor feltárták, hát szerencsére már én is el tudok vonatkoztatni, mint Candy, de eleinte, hidd el, vótak komoly problémáim Ház-nézéskor a hipochondriámmal :DDD

Annyira jó, h Te is nézed ám! Nézd mindig! ;-PP Neked melyik hapsi gyün be? (na, ez olyan 16 éves szintű elmés kérdés By Beus.... Cukivagyok menjünk pasizni juj melyik pasi jön be?:DD)

Előzmény: Mrs Fred Weasley (989)
BloomingB Creative Commons License 2007.02.21 0 0 992

hát annyira röhögnék, HA valami olyasmi lenne az összejövő (I mean=dugós) jelenetük, mint amit mi írtunk vazzz!!! :DDDDDDDD Jáj történni fog még valami abban az ajtóban , én érzem :DD

Csésze meg Kamera egyensapik, édes! :-)) Jáj imádom ezt a Csészét, annyire helyes pasi. És végre a haja sem olyan béndzsa, mint az első season-ben.

Most tényleg nem lesz 3 hétig?! Mija franc miatt?! Grrrrrrrr!

Wilson és a lávlávabb dolog, olyan brit feje van ennek a Robert S. L.-nak, egyszerűen imádom.

Előzmény: Candy Perfume Girl (990)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.02.21 0 0 991

letolja a gatyáját és megmutatja Kádnak a rohadt nagy...

Na most jelentkezzen, aki ezen a ponton nem ARRA gondolt! Senki? Na ugye.

:-)

Előzmény: Pelle381 (988)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.02.21 0 0 990

Jaj, egyetértek totálisan! De hát sejtettem én, hogy így lesz.... :-)

Basszus, hogy nézett már Ház, amikor Cuddy becsukta az orra előtt az ajtót! áááááá! Hát van szíve ennek a nőnek? (költői kérdés, naná, hogy van) De ha rám nézne így egy pasi, eszembe nem lenne becsukni előtte az ajtót, hanem úgy berántanám, hogy csak na, randipasi ide-vagy oda. De azért randipasi is jó volt, hogy megmondta már Cuddynak, hogy hello, te teljesen oda vagy ezért a pasiért. :-)

Ja, és az az ajtós jelenet némileg emlékeztettet arra az ajtós jelenetre, amit mi írtunk...."rajtad nincs melltartó". :-DDD Áááá, dirty Greg, mennyire imádnivaló!

Wilson egyre lávlávabb ez így van (nyelvújítás rulzik), úúúgy olvadoztam az ő jelenetein is.

Na és Camera meg Csésze egyensapkái? :-)))

Előzmény: BloomingB (987)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!