Kivel kevered össze szegényt? A filmkatalogus.hu-egyikben se találtam. (Pár másodperces epizód szerep nem ér!!!) Helen Hunt játszott a Lesz ez még így se! és a Mi kell a nőnek? filmekben, de az Ally McBeal-ben és az Ég velünk-ben nyoma sincs.
Lisa Edelstein filmjei a filmkatalógus.hu szerint:
2006 - Say Uncle Sarah Faber
2005 - Süthetjük Carolyn
2005 - Mrs. Harris Forensic Psychologist
2004 - Doktor House sorozat Dr. Lisa Cuddy
2003 - Oviapu Crispin anyja
1998 - Batman és Superman Mercy Graves (szinkronhang)
1998 - Aki másnak sírt ás... Sandra
1998 - Indiszkrét Beth Sussman
1998 - Susan terve Penny Myers
Persze lehet, hogy az if-ban nem szerepel valamennyi színész(nő) valamennyi filmje...
Nem mondod? Ezek között vannak olyan filmek, amiket három-négyszer is láttam, és nem tűnt fel!!! Pl. a Lesz ez még így se v. a Mi kell a nőnek! Úristen...vaksityúk vagyok!!!:-))))
ANDICSOM!!!!!!!!!!! Öllelek itt is:-!!DDD OFF: buznyák babanet nem enged hozzászólni! Csajoknak üzenem jövő héten össznépi babasétáltatást csapunk, Titeket meg nagyon várunk holnapután! Juhééé!!!! (egy olyan barátnőm jön valamikor aznap, aki már a másodikat szüli az Uzsokiban, neki a Csapó a dokija, itt van a rendelője, beugrik vizsgálat után:-)))
ON
Köszi a Cuddy tippet! Bevallom az őszintét, lehet kövezni, de nekem Hugh Laurie sem tűnt fel korábban, százegykiskutya meg ilyesmik, még az értelem és érzelemben is elhalványodott, de mint House...mmmmmm
Lisa elég sokmindenben játszott már, amikben én láttam: Ég velünk, Lesz ez még így se, Mi kell a nőnek?, Ally McBeal. De még töménytelen sorozatban, csak ami így hirtelen eszembe jut: a Frasier-ben, Felicity-ben, Sports Night-ban, Vészhelyzetben, Without a trace-ben, mindben 1-2 epizód erejéig.
Az a legjobb, hogy míg Pitont egyik barátom (nem a banyákról beszélek most, akiket a HP révén ismertem meg:-) se bírta, férfiak meg egyenesen rühellték és érdektelenek voltak irányában, House dokin csüng a barátnőim férje, pasija, barátja ugyanúgy!:-DDD nem megrökönyödnek, hanem azonnal lecsapnak a House dvd-kre és lehet órákig vitázni a témán:-))))))
Cuddy miben játszott még egyébként? Én a Houseban láttam először!
Végülis, át lehet tetetni, de szerintem aki akarja, az megtalálja így is. :-) Tök bírom, amikor pasik is nézik a sorit- én is nyomatom folyamatosan a pasimnak, hogy nézze már. :-D
Az utolsó mondat eleje még1x, helyesen: Lehet, hogy sok értékes barátról maradtok le emiatt,...
Egyébiránt már csak azért sem zavar, mert nekem is a kedvenc sorozataim közé tartozik, csípem a tag stílusát, de azért nem álmodok vele. (Annál inkább a "nagymellű főnöknőjé"-vel :-))
Itten személyes megtámadtatás esete forog fenn. Arról van szó, hogy azért néztem be ide, mert "HOUSE fans"-t - kissé álmosan - "HOUSE elfs"-nek olvastam. Házimanó = Harry Potter, hát rákattintottam. Aztán láttam kiről van szó, és arra gondoltam - mivel bolond jó szívem van - hogy azok a kartácsok, akik nem sci-fi/fantasy rajongók, de mégis szeretik a dokit, nem fogják megtalálni ezt a topicot. Lehet, hogy értékes barátról maradtok le emiatt, de nyugodtan cikizzetek csak engem ;-)
Valahogy éreztem! Ahogy megjött a csomag (pénteken), azonnal írtam, és az sms-edre is vélaszoltam, fákk, hogy egyik sem érkezett meg. De sejtettem, mert gondoltam, hogy reagáltál volna annyit, hogy "ok, örülök, hogy megérkezett". Na mindegy, most már tudod. :-) És még egyszer nagyon köszönöm!!!
Egészen pontosan a 2. rész óta. (amikor Mo-n volt a 2. rész, úgy értem, akkor még nem néztem real time-ban, most már igen.) Amennyiben DH alatt Dr. House-t értesz, én legalábbis azt. ;-)
banyeeek, se smst, se mélt nem kaptam..:(( de okés, így már tudom :)) azt hittem, hogy biztos törölted olvasatlanul a levelem, mert a cégesről írtam ,aztán onnan mindig marhaságokat küldök, amiket meg nem kértél :)))))
MiniOFF: Feanor, írtam e-mailt is meg sms-t is, nem tudom, melyiket kaptad meg, de azért biztos, ami biztos megírom itt is, hogy megérkezett a DVD, és baromira örültem neki! Nagyon köszi. :-)
House meg fantasztikus és kész! :-) Nekem is az ufós kisgyerekes rész jutott eszembe, az mennyire jó volt! A 2. évad meg valóban isteni, viszont én azt az évadzárót kimondhatatlanul utálom... :-S Szerintem simán a legrosszabb House rész, az égvilágon semmi értelme nem volt. Főleg, hogy ami miatt létrejött ez az egész zagyvaság, végül is nem valósult meg, mert 2 rész után már vissza is kapta a botját- szerencsére. :-)
Őszintén szólva nekem ez a galandféreg még kimondttan kellemes látány volt a 2. évad húsevő bogaraihoz, vagy a No reason vizuális "finomságaihoz" képest....azok de undorítóak voltak, akkor valóban a rosszullét kerülgetett. :-S
Mellesleg jó ez itt. A betegségek és azok kitalálása már időnként erősen a sci-fi-ket juttatja az ember eszébe. :)
MrsWeasley: hát itt nem annyi az idő. :))
Én is megnéztem a legújabbat, igazán az egyik legundorítóbb jelenet volt a három évadból, de ilyen messziről végül is nem zavart annyira. Ajtóban állós jelenet csúcs.
Nem kértétek már, hogy ezt a topicot tegyék el a Sci-fi & fantasy csoportból? Nem zavar, csak nem itt lenne a helye. Vagy House doki módszerei egyszerűen fantasztikusak? Vagy ő maga az? :)
azt, azt szívem! Szerintem is undojító volt az a féreg, főleg, hogy a csaj meg ott nézte, amikor feltárták, hát szerencsére már én is el tudok vonatkoztatni, mint Candy, de eleinte, hidd el, vótak komoly problémáim Ház-nézéskor a hipochondriámmal :DDD
Annyira jó, h Te is nézed ám! Nézd mindig! ;-PP Neked melyik hapsi gyün be? (na, ez olyan 16 éves szintű elmés kérdés By Beus.... Cukivagyok menjünk pasizni juj melyik pasi jön be?:DD)
hát annyira röhögnék, HA valami olyasmi lenne az összejövő (I mean=dugós) jelenetük, mint amit mi írtunk vazzz!!! :DDDDDDDD Jáj történni fog még valami abban az ajtóban , én érzem :DD
Csésze meg Kamera egyensapik, édes! :-)) Jáj imádom ezt a Csészét, annyire helyes pasi. És végre a haja sem olyan béndzsa, mint az első season-ben.
Most tényleg nem lesz 3 hétig?! Mija franc miatt?! Grrrrrrrr!
Wilson és a lávlávabb dolog, olyan brit feje van ennek a Robert S. L.-nak, egyszerűen imádom.
Jaj, egyetértek totálisan! De hát sejtettem én, hogy így lesz.... :-)
Basszus, hogy nézett már Ház, amikor Cuddy becsukta az orra előtt az ajtót! áááááá! Hát van szíve ennek a nőnek? (költői kérdés, naná, hogy van) De ha rám nézne így egy pasi, eszembe nem lenne becsukni előtte az ajtót, hanem úgy berántanám, hogy csak na, randipasi ide-vagy oda. De azért randipasi is jó volt, hogy megmondta már Cuddynak, hogy hello, te teljesen oda vagy ezért a pasiért. :-)
Ja, és az az ajtós jelenet némileg emlékeztettet arra az ajtós jelenetre, amit mi írtunk...."rajtad nincs melltartó". :-DDD Áááá, dirty Greg, mennyire imádnivaló!
Wilson egyre lávlávabb ez így van (nyelvújítás rulzik), úúúgy olvadoztam az ő jelenetein is.