Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Nahát! Egy Motorobot PF-62. Kedves márkatárs! Nem is gondoltam, hogy rajtunk kívül (apám meg én) bíbelődik még Magyarországon valaki ilyennel! Apám épp a hétvégén küszködött egy sort a mienkkel, de nem sikerült a váltóproblémát megoldani. Szokás szerint sokat káromkodott, és megint megfenyegette, hogy odaadja ócskavasnak : )
kínai dizel motort az agroforgban tudsz venni, ők kipor-t árulnak, elvileg ők importálják, alkatrészt is biztosítanak, természetesen sok viszonteladójuknál meg lehet venni az országban, a 6 lóerős 125 ezer körül van.
A videón látható moci nem kipor, hanem vmi noname jellegű motor, ezek olcsóbbak, de nincs hivatalos forgalmazó és alkatrészellátásuk, persze lehet, hogy van köztük olyan, ami megegyezik a kiporral, utána kell nézni...
A youtub-on tudsz írni üzenetet a videó készítőjének (regisztrálni kell), privátot is tudsz küldeni, nekem visszaírt emailről.
Köszönjük.A hűtőventillátorról egy közelebbi képet nem tudnál csinálni?Kellene valamilyen hűtést barkácsolni az én gépemre és nem szeretnék kísérletezgetni vele.