Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Azért egy egytengelyes traktorral nagyon hülyének kell lenni, hogy az ember saját magát nyiffancsa ki, bár nagy az isten állatkertje és semmi sem elképzelhetetlen, rendszeresen hallani, hogy embereket a saját autójuk gázolt halálra és nem csak hátra gurulásra gondolok.
hááát, ez inkább tuner62 szaktársunk agrosztroj gépére hasonlłít, nem Fürgére. Láttam pár Fürge traktor képet, de azon nem ilyen tank volt, és annak nincs pajzsa sem, és nem látom a főtengely végén a berántó "ékszíjtárcsát", rajta a Fürge3 felirattal...
Nem mondom, hogy nem drága, de valószínűleg sokkal többet bír, mint a hagyományos európai gumik és biztos brutálisan kapaszkodik, erről kérlek feltétlenűl számolj be!
A hétvégén átalakítottam a trakit mert az eredeti motor ideiglenesen egy igeig műtétre szorult vadi új gyűrűk megérkeztek egerből. Csütörtökön megrendeltem pénteken megérkezett.
A furatok,ha jól emlékszem kb: 120-150mm-re lehettek ! Szerintem semmi jelentősége, mert egy sima közbetéttel bármire felszerelhető ! Ha 16 collos lenne már elvitték volna