Keresés

Részletes keresés

sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 29
Caitlin, a Régóta várom elmúlt 2-3 napi termésében a fontos infokat megtalálod, ha marad vmi, kérdezz nyugodtan!
és ti? Ketteske? Bár, ha jól emlékszem, te egy gyereket szerettél volna. Nem kaptatok kedvet a jól sikerült kezdet után a folytatásra? ;)
Előzmény: Caitlin (23)
stunc Creative Commons License 2007.07.06 0 0 28
Akkor lányod lesz! Legalábbis ismeretségi körömben minden mama megérzése csalt mostanában. De lehet, hogy te leszel a kivétel:) És te melyik oldaladra fordultál? Csak, hogy dokumentálva legyen az utókornak;)
Előzmény: sipric_ (27)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 27
:)) erre a népi babona azt mondja, hogy: ööö...

én egyébként abszolút fiút érzek, ennek ellenére nem kívánom a húst, sőt, kifejezetten undorodom tőle. Milyen fiúgyerek lesz az ilyen? (vö: az igazi férfiember egy oldal szalonnával kezdi napot, ebédre csülökpörkölt stb.) :)
Előzmény: stunc (25)
stunc Creative Commons License 2007.07.06 0 0 26

Haha, fejben én is sok mindent csinálok. A legjobban azonban azt bírom, amikor a drágám azt mondja, hogy akart nekem valamit venni, csak nem volt benne biztos, hogy tetszeni fog. Ez a majdnemkaptam ajit esete:)

A beledobálósomból azt hiszem, a babot kihagyom...

Előzmény: sipric_ (16)
stunc Creative Commons License 2007.07.06 0 0 25
Ó, én pontosan tudom, mit csináltam, amikor készült a baba. Nos, kérem, a hátamon feküdtem a Kaáli pihenőjében:DDDDDDD
Előzmény: Törölt nick (17)
ecsv Creative Commons License 2007.07.06 0 0 24
Zsizzsik, de jó, hogy Te is jelentkeztél :)))))

Stunc, ez a csapat még a felkészülősből ismeri egymást :) Én kb. 3,5 éve csatlakoztam másodszor, akkor kezdtem a csajok többségével együtt topikolni. :)
Valamint, nekem Kornéllal nagyon sok számmal nőtt a mellem, Dénessel nem annyira, de azért jelentősen és fiúk :D
Előzmény: stunc (15)
Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 23
nem lehetne vmi gyors osszefoglalot irni mindekinek, h kivel mi van? bevallom eleg feluletesen tudom megjegyezni a dolgokat, pedig probalom kovetni a regiek sorsait....
Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 22
ooooooo! ha kovetkezo latnal minket gyere mar oda :) bar most aug. kozepeig tutira nem fogsz, mert megyunk le balcsira. full extras a nyaralo: van net :) de a lenyeg: koszi a bokot! csak velem egyutt mennek (anyu egyedul nem) szoval ott figyeltem a kozelben en is....
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 21
Caitlin, a multkor láttam a fiadat a <lakóhelyed>-i Kaiser's-ben, szerintem az anyukáddal vásárolgathattak. Nagyon helyes kisfiú!
Előzmény: Caitlin (18)
Lillia Creative Commons License 2007.07.06 0 0 20
Cait, a választ lásd a 3., 4. hsz-ekben, egyébként meg üdv itt!
Előzmény: Caitlin (18)
Lillia Creative Commons License 2007.07.06 0 0 19

Szijja Stuncom!

Kajára vonatkozóan nem tudok népi babonát, de a kis Charles már hogy lehetne lány? :-))

Amúgy én is kb. 3,5 éve kezdhettem el írogatni a Felkészülősbe, és onnan ismerem a csajokat.

Caitlin Creative Commons License 2007.07.06 0 0 18
johetek? :)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 17
Stunc, tetszett volna jobban figyelni, hogy amikor a gyermek készült akkor utána melyik oldalra fordultál! Asszem erre vonatkozóan van valami babonaság.

A magam részéről kb. 3,5 éve kezdtem el a felkészülős topikba írogatni, azóta ismerem virtuálisan a társaságot (meg néhány embert személyesen is)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 16
hát akkor ezt így együtt bele egy jénaiba, kis tojásos-tejfölös cucc rá... sosem tapasztalt élményben lesz részed :)

megkóstoltam a z.-b.-t, ízre nem egy nagy szám, nem is ajánlgatom tovább :)) nem vagyok egy nagy főzésguru amúgy sem.

topik - úgy emlékeztem, hogy írtam vhol hogy a név inspired by te, de most feltúrtam a hsz-kat és nincs meg. lehet, h csak akartam??? áááá :) bocs :) az előbb derült ki, h zsizzsik levelére is csak gondolatban válaszoltam :o
Előzmény: stunc (14)
stunc Creative Commons License 2007.07.06 0 0 15

Ismertek népi babonákat a születendő gyerek nemére vonatkozóan a megkívánt ételek szerint? Én a fűszeres cuccokat kívánom, meg a gyümölcsöket, és amúgy gyakorlatilag mindent. A savanyút viszont nem igazán.

Valahol olvastam, hogy a több számmal növő cici lányos terhességre utal. Hát, az enyém nem nőtt:(

Előzmény: MEGARA (12)
stunc Creative Commons License 2007.07.06 0 0 14

Sziasztok!

Topikanya invitálására - köszönöm, még sosem szerepeltem topikleírásban:) - maradok a virtuális osztálytalálkozón, ahol van pár ismerős arc más faktról.

Ti mióta ismeritek egymást?

Ja, és további beledobálós receptötletekre én is vevő vagyok. Most van itthon: patiszon, cukkini, zöldbab, lekvár:), stb. Na?

Lillia Creative Commons License 2007.07.06 0 0 13
Megara kedves, gratulálok a 2. szamú babyhez, szerintem még nem volt alkalmam rá. Debrával tartod még a kapcsolatot? Velük mi van? (ha nem titok)
Előzmény: MEGARA (12)
MEGARA Creative Commons License 2007.07.06 0 0 12
amikor a Henivel voltam terhes en sem tudtam hust enni egeszen a 20.hetig.ha valamitol nagyon rosszul voltam az a hus volt.(meg a szagatol is rosszul voltam)

zsizsik: pedig de:-) megvan a kettesszamu versenyzo is.:-))
Előzmény: sipric_ (6)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 11
Nagyon le vagyok maradva, látszik hogy nem fórumoztam már egy jóideje. Szégyen, de nem is tudtam, hogy már a második babád is megszületett.
Előzmény: MEGARA (9)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 10
ja, és apró kiegészítés: a végén megsütöd. enélkül nem az igazi :)
Előzmény: sipric_ (8)
MEGARA Creative Commons License 2007.07.06 0 0 9
melyik?:-)))a nagy 2.5 eves a kicsi 2.5 honapos.(Henrietta es Eniko)

ez a zoldbabos kaja engem erdekel (elmeletileg,gyakorlatilag nem ehetek mert szoptatok)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 8
zöldbab olíván megpárol, egy jénaiba beledobál (innen a név), rá tejfölös-tojásos cucc + pár karika paradicsom. Ennyi. Asszem erősen rokonítható a Csőben sült x kezdetű receptekkel :)
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 7
Milyen az a zöldbabos beledobálós? (csak hogy ilyen spontán belépőm legyen)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 6
ő most mennyi idős?

a mai nagy topikolás miatt elfelejtettem ebédelni :o :) sajnos a gyerek miatt kényszervega vagyok, mindenfajta hústól undorodom :( ezért ma ilyen zöldbabos-beledobálóst csináltam, most sül, de már elkészülhetne, mert igencsak nyelem az éhkoppot :)
Előzmény: MEGARA (5)
MEGARA Creative Commons License 2007.07.06 0 0 5
jo jo csak en a masikban RO voltam,mondjuk irni irtam emlekeim szerint 2004ben:-)

a szuleim utazgatnak csekkel,ok pont ma mentek igy Szekesfehervarra (vittek a nagyobbik lanyom) van nekik katalogusuk is.es van bevallt helyuk is pl Noszvajban.

zsibbad a kezem,a kisebbikem kb 1 oraja alszik a kezemben:-S
Előzmény: sipric_ (4)
sipric_ Creative Commons License 2007.07.06 0 0 4
naná... nincs osztályfőnök vagy felvételi :)

lányok, biztos van vki, aki hozzánk hasonlóan üdülésicsekk-nagyhatalom és belföldön szeretné elverni őket valami jó kis nyaralásra... ;) Arra gondoltunk, hogy Balaton-felvidék- vagy Bakony-portyázást csinálunk, incl. Művészetek Völgye és valami jó kis szállástipp kellene. Lehet falusi vendéglátás is. Van valakinek tippje (saját kipróbált vagy hallott?)
Előzmény: MEGARA (2)
Lillia Creative Commons License 2007.07.06 0 0 3
Még szép! :-)
Előzmény: MEGARA (2)
MEGARA Creative Commons License 2007.07.06 0 0 2
johetek en is?:-)
Lillia Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1
Hasonló, mint a Csevej a padon? Én is benne vagyok! Gyertek többiek!
Előzmény: sipric_ (-)
ecsv Creative Commons License 2007.07.06 0 0 0
Én benne vagyok :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!