Caitlin, a Régóta várom elmúlt 2-3 napi termésében a fontos infokat megtalálod, ha marad vmi, kérdezz nyugodtan! és ti? Ketteske? Bár, ha jól emlékszem, te egy gyereket szerettél volna. Nem kaptatok kedvet a jól sikerült kezdet után a folytatásra? ;)
Akkor lányod lesz! Legalábbis ismeretségi körömben minden mama megérzése csalt mostanában. De lehet, hogy te leszel a kivétel:) És te melyik oldaladra fordultál? Csak, hogy dokumentálva legyen az utókornak;)
én egyébként abszolút fiút érzek, ennek ellenére nem kívánom a húst, sőt, kifejezetten undorodom tőle. Milyen fiúgyerek lesz az ilyen? (vö: az igazi férfiember egy oldal szalonnával kezdi napot, ebédre csülökpörkölt stb.) :)
Haha, fejben én is sok mindent csinálok. A legjobban azonban azt bírom, amikor a drágám azt mondja, hogy akart nekem valamit venni, csak nem volt benne biztos, hogy tetszeni fog. Ez a majdnemkaptam ajit esete:)
A beledobálósomból azt hiszem, a babot kihagyom...
Stunc, ez a csapat még a felkészülősből ismeri egymást :) Én kb. 3,5 éve csatlakoztam másodszor, akkor kezdtem a csajok többségével együtt topikolni. :) Valamint, nekem Kornéllal nagyon sok számmal nőtt a mellem, Dénessel nem annyira, de azért jelentősen és fiúk :D
nem lehetne vmi gyors osszefoglalot irni mindekinek, h kivel mi van? bevallom eleg feluletesen tudom megjegyezni a dolgokat, pedig probalom kovetni a regiek sorsait....
ooooooo! ha kovetkezo latnal minket gyere mar oda :) bar most aug. kozepeig tutira nem fogsz, mert megyunk le balcsira. full extras a nyaralo: van net :) de a lenyeg: koszi a bokot! csak velem egyutt mennek (anyu egyedul nem) szoval ott figyeltem a kozelben en is....
Stunc, tetszett volna jobban figyelni, hogy amikor a gyermek készült akkor utána melyik oldalra fordultál! Asszem erre vonatkozóan van valami babonaság.
A magam részéről kb. 3,5 éve kezdtem el a felkészülős topikba írogatni, azóta ismerem virtuálisan a társaságot (meg néhány embert személyesen is)
hát akkor ezt így együtt bele egy jénaiba, kis tojásos-tejfölös cucc rá... sosem tapasztalt élményben lesz részed :)
megkóstoltam a z.-b.-t, ízre nem egy nagy szám, nem is ajánlgatom tovább :)) nem vagyok egy nagy főzésguru amúgy sem.
topik - úgy emlékeztem, hogy írtam vhol hogy a név inspired by te, de most feltúrtam a hsz-kat és nincs meg. lehet, h csak akartam??? áááá :) bocs :) az előbb derült ki, h zsizzsik levelére is csak gondolatban válaszoltam :o
Ismertek népi babonákat a születendő gyerek nemére vonatkozóan a megkívánt ételek szerint? Én a fűszeres cuccokat kívánom, meg a gyümölcsöket, és amúgy gyakorlatilag mindent. A savanyút viszont nem igazán.
Valahol olvastam, hogy a több számmal növő cici lányos terhességre utal. Hát, az enyém nem nőtt:(
Topikanya invitálására - köszönöm, még sosem szerepeltem topikleírásban:) - maradok a virtuális osztálytalálkozón, ahol van pár ismerős arc más faktról.
Ti mióta ismeritek egymást?
Ja, és további beledobálós receptötletekre én is vevő vagyok. Most van itthon: patiszon, cukkini, zöldbab, lekvár:), stb. Na?
amikor a Henivel voltam terhes en sem tudtam hust enni egeszen a 20.hetig.ha valamitol nagyon rosszul voltam az a hus volt.(meg a szagatol is rosszul voltam)
zsizsik: pedig de:-) megvan a kettesszamu versenyzo is.:-))
zöldbab olíván megpárol, egy jénaiba beledobál (innen a név), rá tejfölös-tojásos cucc + pár karika paradicsom. Ennyi. Asszem erősen rokonítható a Csőben sült x kezdetű receptekkel :)
a mai nagy topikolás miatt elfelejtettem ebédelni :o :) sajnos a gyerek miatt kényszervega vagyok, mindenfajta hústól undorodom :( ezért ma ilyen zöldbabos-beledobálóst csináltam, most sül, de már elkészülhetne, mert igencsak nyelem az éhkoppot :)
jo jo csak en a masikban RO voltam,mondjuk irni irtam emlekeim szerint 2004ben:-)
a szuleim utazgatnak csekkel,ok pont ma mentek igy Szekesfehervarra (vittek a nagyobbik lanyom) van nekik katalogusuk is.es van bevallt helyuk is pl Noszvajban.
zsibbad a kezem,a kisebbikem kb 1 oraja alszik a kezemben:-S
lányok, biztos van vki, aki hozzánk hasonlóan üdülésicsekk-nagyhatalom és belföldön szeretné elverni őket valami jó kis nyaralásra... ;) Arra gondoltunk, hogy Balaton-felvidék- vagy Bakony-portyázást csinálunk, incl. Művészetek Völgye és valami jó kis szállástipp kellene. Lehet falusi vendéglátás is. Van valakinek tippje (saját kipróbált vagy hallott?)