SZép,szép darab! Netán eltévedünk a Tiszán hogy fordulunk meg vele?LEhet hogy lekarcoljuk az aljáról a festéket,na meg az a szép fényes 4-5 m átm bronz csiga tiszta sáros lessz!
Megnéztem a fotót, és sok ismerőst - a Te hajódon kivűl - nem találtam rajta, esetleg a nejem szerint az a behajló szép nagy fenék ( segg ) lehet az enyém. Eltaláltam? Üdv: Zsolt
Ez egy kis kabinos hajó 4.8 m hosszú , és cca 2.2 széles. Egy Quicksilver 4.6 Cab lengyel koppintása. 5 éve onnan hoztam. A képek kicsinyítéséhez nem értek ez így sikerült. Az asszony tartja a hajót kötélen, ő volt a horgony. Hétvégi túrákra kiváló. Üdv: Zsolt
Olyan 82 környékén jártam Nagykörűn ,aug. -végén. 3,80-as alu ladik 8 lovas vetyerok, olyan keskeny volt a hajózó út, hogy alig tudtunk meg fordulni. Ahogy nézem a tiedet, erre legalább 9 pár zokni kell. Nem tudtam fel nagyítani a képet,igaz a Tiszát se le kicsinyíteni árvízkor! Mervipapa
A TE hajód tele van kajával és üditő jellegű italokkal? AKKor még lánctalp is van rajta. Egyébként GéczY-2 fantom(originál. 84-óta nálam.) TÖbbedik motor ez már. Első motorja=70 -es johnson volt,még 2hengeres, ...... most megint az van rajta csak ez már 3hengeres VRO. Tépi az istrángot rendesen.
Sziasztok! Na végre egy kicsit megint itt vagyok!!! Csak pár mondatban: Szervezőtársam Doki4 természetesen tájékoztat minden fontosról telefonon, amiért köszönet Neki mindenki előtt.
Jó ötlet a résztvevő hajók képeinek felrakása.- kivételesen én most nem tudok, mert ne m az én gépemről írok- , de a jövő hézen már igen!!
Drága Sügér barátom: Mint már írtam tudok neked adni kis hajószállító futót. Ha ennek elnére sem hozod, akkor beférsz valamelyik hajóba az tuti!
Továbbra is várom az ötleteket hogy a túra végén milyen díjakat osszunk ki:)))))
Motor csónakok évente 3 napot használhatják,aki kap rá engedéjt. Minden év junius utolsó hétvégéjén meg rendezik a VÍZ ZENE VIRÁG fesztivált. Rengeteg rendezvénnyel.többek között lampionos csónak felvonulás, utca bál.stb.
Amire én gondoltam, az egy olyan nyílás lenne (lehetne) amelyiken keresztül a felesleges levegő a hangszert elhagyva egy csővezetéken a csónakomba pumpálódna, így duplán hasznosulna az a rengeteg energia, ami a megszólaltatásához kell. :-))
TIBI Papának ! Minden rendes harmonikát ,méh viasszal ragasztanak (anno) . De amire te gondosz ,---van 1 irányú szelep csak ki . ha pihen kb2-3% vissza Talán!