Ha csak aszfalton nyomod akkor teljesen felesleges, viszont ha becsúszik egy kis földút is, vagy múrvás, akkor ajánlott, a kipufogókönyökön csúnya nyomokat tud hagyni egy fűben meglapuló szikla darab, vagy egy beton törmelék stb..!
Köszi a meghívást, kicsit távoli még az időpont, éppen ezért fogalmam sincs mit csinálok éppen akkor, de ha minden klappolni fog lehet hogy én is benevez-ek,-nék !:)
Más, ezt az oldalt találtam az imént, ajánlom Mindenkinek!
Húúú srácok, pörög a topik rendesen... Alig gyöztem visszaolvasni...
Először is Apimackónak sok szeretettel gratula a gépsárkány mammuthoz, én nagyon örülök, hogy márka és típustársak lettünk :))))
Az első gurulásra én máris tennék egy ajánlatot, a www.bike-r.fw weboldalon, a túrák 2006 menüpont alatt megtaláljátok a jövő évi első túrát, ahol mindenkit szívesen látok :)))
Arra kérnék minden jelentkezőt, hogy a jelentkezés gombra kattintva dobjon meg egy emaillel, hogy frissiteni és aktualizálni tudjam a jelentkezők listáját...
Azt hiszem jó alkalom lenne egy talira, hamár igy a topikokon keresztül megismertük egymást.
Apimackó,
Javaslom, hogy mint friss Vara tulaj, kukkants be a Varadero Club Hungary topikjába,
VARADERO CLUB HUNGARY, esetleg a most alakuló hivatalos Vara club alapító tagjai közé is kerülhetsz, ha még időben jelentkezel :)))
Daty,
Az indexxel kapcsolatban annyit tudok neked tenni, hogy lemérem a méreteit, te pedig megsasolod, hogy ez hogyan passzolna a DL-re (már ha majd hazakerül a géped). Sajnos én nehezebben kerülök DL közelbe, a szemmértékem pedig nem elegendő ahhoz, hogy rávágjam a tutit :)))
Én emlékszem olyan januárokra, azon belül elsejékre hogy a kedvenc dombunkon ücsörögve gyönyörködtünk a naplementébe! Ez azt akarja jelenteni hogy még az is előfordulhat hogy januárban lesznek olyan melegek hogy hiba kihagyni egy kis gurulást!
Hát nem csúnya a kék sem!;) Jól van na, szép, csak 1 baja van hogy Honda és nem Suzuki!;) /valamibe bele kellett kötnöm, nehogy minden klappoljon már:)/
Bocsi hogy szét Offolom a topicot, de hátha valakit érdekel, szóval ezek a 2006-os Varaderók, ezek közül a tricoloros tetszik, de ha már említettük a feketét azt is felrakom!
Az első gratuláról nagyon csúnyán lemaradtál!:PP Deszkagarázs, tudok segíteni, az enyéim mellé befér a téglagarázsba, az azért csak nem deszka!;)) Na, rendes vagyok vagy rendes!:) Tavaszig megtűrném, és magamat ismerve, mármint hogy én télen is motorozok, mire kitavaszodik már be is járatnám szépen Neked!;) Na, milyen ötleteim vannak, és akkor mikor is hozod?!:) Ice
Szerintem jól választottál,na nem azért mert a DL szarabb volna mint a Vara,de talán értéktartóbb.És márkatársak lettünk(én VFR 800),így ha összejönne tavasszal egy nagy DL-fórumos gurulás,(mi szóltok hozzá?) egyel több Honda lenne.
Úgy is tudom, hogy benézel gratulálni Apinak, annál is inkább, mert már egyforma lovat hajtotok, és csak emlékeztetni szeretnélek, hogy 1 kérdésemen ismét átsiklottál!:-)) Konkrétan azon, hogy a Varadero elő indexe nem fér-e be a DL első idomon lévő kis 3 szögletű szellőzőnyílásába??
Szia Apimaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Engedd meg, hogy én garatuláljak elsőként az új szerzeményedhez!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!! Nagyon örülök, hogy végre felkerült a pont az i-re, ugyanis tudom, hogy milyen feszültséggel jár a motorvásárlás! Én is több mint egy hónapig őröltem magam, míg megszületett a döntés, és a motor típusa, márkája. Aztán most, mint olvastátok, ott tartok, hogy elméletileg van egy kp.ban kifizetett motorom 1 hónapja, a gyakorlatban meg üres a motorgarázs, mert még mindíg a szalonban van a motor a doboztartók hiánya miatt. 3 napja felhívtam már a szolont, de még mindíg csak ígérgetni tudtak!:-((( Mondjuk a szalonban jó meleg van neki, itthon meg csak egy deszkagarázs várja majd, meg moccozni sem igazán lehet ebben az időben, de azt én is tudom, hogy azért mondok ilyeneket, hogy nyugtassam magam, mert legszívesebben én is itt látnám már a garázsban!:-))))))))) Egyet azért remélek! Azért mert márkát váltottál, nem hagyod itt végképp a DL-es fórumot! Továbbra is számítok(unk) rád!!
Jó egészséget, sok balesetmentes kilométert, és széles utat kívánok az új motorodhoz!
Én is gratulálok! Mikor lesz a "mamut" bemutató? ;))) Én tök rosszul érezném magam, ha télen vennnék új motort... ott áll garázsban és 2-3 hónapig nem lehet jóízűt menni vele...
Gratula, ügyes voltál nagyon!!!! Remélem, a kereskedők lassan rájönnek, hogy miután a minőség nagyjából ugyan az, az ár ugyan az, csak az ő rugalmasságuk, szolgáltatásuk az, ami a különbség. Ettől fogunk motort választani. Anno a Budaörsi úti Aprilia dolgozóinak igen komoly része volt abban, hogy megvegyem a motoromat. Nagyon jófejek voltak. Hova hordod majd szervízbe? Tapolcán van nekik?
Én láttam! A Motor Revüben pedig nyomon lehet követni a történéseket... aszt hiszem nemsokára megjelenik az új... Nem tudom lesz belőle valami film is, mint a McGregorék fél Long Way round?
Nnnnnna, Drága Fórumtársak!
Nemrég érkeztem haza, több mint 200 km-t autóztam a tükörre fagyott Bakonyban, mondhatom, izgi volt! De nem is ez az érdekes. Sikerrel jártam, elintéztem a dolgokat, kb. egy hét múlva boldog Vara-tulaj leszek! Juhéééé!
A dolgok úgy történtek, hogy kaptam egy jó ajánlatot a fehérvári Hondánál, de én jobbat akartam. Felhívtam az egyik legnagyobb pesti kereskedést, de ott letörték a reményeimet, mert még annyit sem ajánlottak fel, mint Fehérváron. Ekkor jött a véletlen és közbeszólt: egy ismerős javasolta, hogy kérdezzem meg Tapolcán (!), az ország egyik legkisebb Honda-kereskedésében, nem fogok csalódni. És tényleg! Rugalamsak, udvariasak és korrektek voltak, annyira, hogy adták az akciós árat, a dobozszettet, az ingyenes forgalombahelyezést, a regadót, sőt még a legdrágább bukócsövet is könyörgés nélkül bevállalták. Emellé még felajánlottak 20000 Ft extra kedvezményt, meg ingyenes házhozszállítást! Azt gondolom, hogy méltán érezhettem, ennél a jó ajánlatnál nem nagyon lehet jobb.
Szal kicsengettem egy kis előleget, és már el is dőlt a dolog.
Lezárult egy őrült hónap, és mostmár úgy néz ki, hogy sikerrel.
Persze majd akkor nyugszom meg teljesen, ha már a garázsban simogathatom a paripát!
Addigis köszönöm mindenkinek, aki segített, de azoknak is, akik csak végighallgattak, hisz tudtukon kívül ők is segítettek. Igérem, hogy tavasszal büszkén mutogatom majd a Varát egy közös gurulás alig várt alkalmával!
Üdv mindenkinek!
Láttátok az RTL Klubon az adást, ahol 2 Magyar motorost mutattak akik mittudomén hol járnak már, és hány 1000 km-t tettek meg eddig és még csak az út felénél járnak? Azt is láttátok, milyen vasssal vágtak neki az útnak?? Hát SUZUKI DL650-esekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))))))))))