Keresés

Részletes keresés

mariska_xx Creative Commons License 2004.04.04 0 0 732
visszaolvasok majd apránként...
Előzmény: gombóc29 (730)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 731
Ne kérdezd, milyen vicc,
két hete nem képesek elmesélni y-kával!
Bikás. Állítólag.
De már én sem tudom...
Előzmény: mariska_xx (728)
gombóc29 Creative Commons License 2004.04.04 0 0 730
Oké mariska így már értem!
Hogy milyen vicc?
Hát ahhoz visszakéne olvasnod egy pár oldalt (úgy 3-4 napot)

Satine most mi nem teccik? :))

satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 729
krrrrrrr,hrrhrrhrhrhrh,
ha meghallom, hogy vicc!
Előzmény: gombóc29 (727)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.04 0 0 728
Az adataim között láthatod azt a helyet,ahol vannak a képeim. Ahhoz kell a jelszó.

Becsúszott még Madeira is, ha már itt tartunk, de azért vannak itt nálam sokkal nagyobb utazók..

Mocis történet ennyi, innen kezdve kerülöm, talán fényképen viselem el :)

A búvárkodásról pedig annyit csak, hogy én kiskoromban majdnem belefulladtam vízbe, ezért sosem bírtam, ha a fejem víz alá kerül. Idén elszántam magam, be is iratkoztam volna tanfolyásra, csakhát ugyi a baba... ugynez volt a snowboardozással is, jövőre fogok csak megtanulni, pedig lécem az van...

Milyen vicc?

Előzmény: gombóc29 (727)
gombóc29 Creative Commons License 2004.04.04 0 0 727
Na, mariska te aztán feladtad nekem a leckét délutánra!
A telcsimen olvastam a méledet (most már tudom, hogy a tied) itthon a gépemen, pedig egy kódolt üzenet fogadott.
Nem tudtam elolvasni.
De tulképpen mihez kell a jelszó, anélkül nem megy?
Vagy járjak utána, oszt megtudom?
Jó, rendben.

Méghogy csak Kenya + Ibiza, bekúszott a képbe Korfu is.
Na, itt sem jártam még.
Van még mocis történeted?
Elő vele!
Te nem búvárkodtál egyszersem?

Satine mingyá te jösz.
Addig is kéred a viccet? Naaaaaaa!

satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 726
Én csak kiskamaszként ültem motoron... hmm... nem volt rossz :))
Előzmény: mariska_xx (725)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.04 0 0 725
50 dem :(( önrész

Nem olyan morbid az ötlet :)
Ez az eset is a hülyeségünk miatt volt. Az ilyen esetek tanulságosak. Azóta sem ültem olyan járgányon, ami 2 kereke ellenére képes 10 km/s-nál gyorsabban menni, ráadásként meg nincs is körülöttem semmi kaszni...ja, és igyekszem az irányítást a kezemben tartani :)

Előzmény: satine (723)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 724
jó diákból lesznek az okítók! :))
Gombóc, megint hova tűntél?
Előzmény: mariska_xx (722)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 723
Egy pillanatig az jutott az eszembe, hogy nosza, kérdezzük + a többieket is, kinek milyen utazásos sérülése van/volt/lesz, de aztán ezt a kissé morbid témár elhessegettem...

Az jó, hogy azért szerencsésen megúsztátok...
Anyagilag is? A kölcsönzött motorra gondolok...

Előzmény: mariska_xx (721)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.04 0 0 722
Ő az okító? vagy hogyan kicsinyít?
Előzmény: satine (720)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.04 0 0 721
Hajjajj, térdemen jó kis minta! De tudod, mi a legjobb? Az eséskor egy halványsárga bleifrei naci volt rajtam, ami a mai napig megvan (6 év), de annyira jó anyag... nem látszik rajta semmi sem :))
Előzmény: satine (718)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 720
Mariska,
itt van ez a Gombóc, majd ő kicsinyít, nyugi.
Vippa a héten nem lesz iccaka, a csodába, pedig már úgy megszoktam :)) Hüle műszakok...
Előzmény: mariska_xx (717)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 719
Gombóc, 1 perc az egész nem történt sok minden,
hiába, ha Te nem vagy itt, punnyad a RESTI!
Előzmény: gombóc29 (716)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 718
Bocs, tudtam, hogy túlélte,
azért mertem ilyet írni,
hiszen ott volt feketén-fehéren, hogy itthon derült ki :))

Sebed helye megmaradt? örök élmény?

Előzmény: mariska_xx (717)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.04 0 0 717
Deeee, túlélte, mint mindent... csak én nem mertem aludni, mivel törött bordával még merült, hiába mondtam, hogy ne, és már akkor véreset köpött (fujj, bocccs) én meg rettegtem még a repüléstől, hogy akkor mi lesz vele..
Előzmény: satine (715)
gombóc29 Creative Commons License 2004.04.04 0 0 716
Biztonsági öveket becsatolni!
Gombóc megérkezett!

Mingyá jövök, csak előbb visszaolvasok.

satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 715
Brrrr.... ezek szerint nem élte túl???
Előzmény: mariska_xx (713)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 714
<> B-B!!!! ,
tudjuk, hogy itt voltál,
és lehet, hogy most nagyon megharagszol,
de..... ezzel még lógsz nekünk!!!!!!!

Ez B-B-től van:
A mi szállodánkban (majdnem biztos vagyok, hogy a többiben is van) volt egy ilyen úszómedence. A víz nagyon jól esett. A medence jó médium volt ismerkedésre. Kiderült, hogy egy páran szimpatizáljuk egymást és keressük egymás közelségét. (Hoppá, nem az, amire gondoltok!). ----------na kérem, az oldalunkon már akkooooooora lyuk van, hogy mi az, ha nem az, amire mi gondulunk ?????

mariska_xx Creative Commons License 2004.04.04 0 0 713
Ugyanezzel pasival második korfus nyaralás:
2 hétig voltunk akkor is. Szerencsére utolsó előtti napon történt. Mellesleg ez egy állat volt :))
Motorbérlés, jófej kölcsönzőstől, törték a magyart... Mi el, jövés-menés... hazafelé keedves azért beleadott apait-anyait. Nanáhogy felborultunk. Neki bordatörés (ez csak otthon derült ki), én megúsztam azzal, hogy a nacim a térdemnél beleégett a bőrömbe, de csak azért, mert kedves megfogott, ne essek keresztül rajta.
Ő gondolta, bevisz engem étteremig, aztán visszaviszi motort. Na, aztán ugye már elfelejtettek magyarul, kedves hozta étterembe a kölcsönzőst, hogy fordítsak.
Pasim akkor is aktívan búvárkodott, hiába mondtam neki, repcsi előtt 24 órával nem kéne merülni, ráadsul tudtam már akkor is, hogy ez tuti bordatörés... na, uccsó napon egész éjjelt végigvirrasztottam mellette.
Előzmény: satine (711)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 712
rozoga, pedig milyen jó lett volna egy naaaaagy hal vacsorára :))

Mariska szerintem már nem iszik arakot - egyelőre :) És nem fog se törököt, se görögöt, na de majd idővel!

Kicsit irigyellek a Balaton miatt, bár most nem voltak bornapok...

Szóval a rozéval nem sikerült megbarátkoznod? A jó, fűszeres, erős, laktatós kaják után sem?
Sebaj, isteni vörösborok vannak, csak Gombócka most épp elment árubeszerezni.

A jordán témát nem találtam + azóta sem,
az egyik az szépen működik, vagyogat.

Valami jó kis pikáns jordániai emlék?

Előzmény: rozoga50 (706)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 711
Mert? Ott mi történt?
Ne kímélj!!!
Előzmény: mariska_xx (710)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.04 0 0 710
Nem ismersz, ezért nem tudod, hogy semmitől sem rettegek jobban, mint a motortól.
De ebből és a következő korfui nyaraláson történtekből tanultam ;)
Előzmény: satine (709)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 709
mariska, tudom, nem úgy tűnik, de a látszat csal, mi igenis az apróbb történetkék miatt vagyunk itt :))

Gondolom, azóta már tankoltok :)), azaz tankoltatok...
A történet mindenkinek tanulságos lehet, kivéve nekem, aki nem 1 motoros fazon. (de még lehetek, nem???)

Előzmény: mariska_xx (703)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 708
y42, csak VOLT kandúr... :))

Na, akarok jönni, erre túlterhelt a rendszer...

Előzmény: y42 (704)
satine Creative Commons License 2004.04.04 0 0 707
y42, csak VOLT kandúr... :))
Előzmény: y42 (704)
rozoga50 Creative Commons License 2004.04.04 0 0 706
Hii!

Pájinkás jó napot mindenkinek
na még , nahát elvesztettem az ide vezető utat.pedig még négykézláb is mentem,hátha úgy ismerősebb az út. szia Mariska üdvözöllek ,amenyiben nem te ittad meg az arakot. most mondta a ffffffffffffffffffffőnök úrasszony ,hogy a gyütt menteknek nincs arak. balaton amúgy tükör sima sütött a nap, én meg négykézláb számoltam a szászor szépet. horgászni meg nem horgásztam!remélem az asszony is olvassa NEM HORGÁSZTAM!! tény leg nagyon sok mindent tudtok beiratkozok . csak a tandijban tudjunk megegyezni. ja a professzor asszony megint elvonón van.akik majusban állam vizsgáznak most bajban vannak. vörösbor mindenhez jó ,még a kocsonyához is!! sajnos a rozékat nem tudom megkedvelni vastag savas tüzesvörös, vagy afriss üde , gyümölcsös fehér az igen:--de a kettő közötti átmenet limonádé. persze tudom, hogy ez az elegáns manapság. majd elmulik! vizipipát meg azért probálja ki aki nem dohányzik, mert az adott helyzetben szinte vissza utasithatatlan volt . persze először én érdeklődtem ,hogy mi a fene az a három darab nagy vacak a piros bársonyban . hát meg tudtam. palinak volt vagy hatféle izesitésüje GoMBÓC opium is amikor egy kicsit rácsodálkoztam, azt bizonygatta ,hogy izesitésü csak, hiszem ,mert akarom.de azért ha tényleg az lett volna gondolom nem a többi között tartotta volna. hát igy fogtam törököt görögbe. pardon egy kicsit elvagyok maradva, de remélem ,hogy azt az élénk vitát az X és Y kromoszomák közöttnem én inditottam el a fönökúr asszonnyal? jordán topik teljesen bedöglött László, László ezt te müvelted!

y42 Creative Commons License 2004.04.04 0 0 705
Naná, hogy megnéztem:))
Nagyon csípem a piciket. Jó világ jön most rátok!!
Utazni meg vele még érdekesebb lesz:))
Előzmény: mariska_xx (698)
y42 Creative Commons License 2004.04.04 0 0 704
Szívesen látjuk, mert látszik, hogy utánna olvasott a ténának.

De ugye kandúr?:)))

Előzmény: satine (702)
mariska_xx Creative Commons License 2004.04.04 0 0 703
Egy kicsit sztorizok, ha nem baj.
Jópár évvel ezelőtt egyik exszel Korfura mentünk 2 hétre. Megérkezés után azonnal elmentünk és kibéreltünk egy motort. El is indultunk (határozott tiltakozásom ellenére) térkép és mindenféle helyismeret nélkül egy kicsit motorozni. Naná, hogy a hegyi utakra tévedtünk. Természetesen nem nézte meg kedves, hogy minimálbenzinnel kaptuk meg a járgányt és azt sem tudtuk még, hogy 8 v. 9 órakor benzinkutakat bezárják.. Természetesen hegyi utakon semmi világítás, ám denevér annál több. Benzin kifogyott. Mi világítás nélkül, egy szál lenge ruciban az erdő közepén, autóforgalom sehol... Már kezdtem szétfagyni és sírógörcsöt kapni, mikor hattttalmas mázlinkra egy üres taxi jött. Motor hegyoldalba támaszt, utána pedig laza mozdulattal taxiba.
Másnap újra taxit kellett fogni, hogy a motorért visszamenjünk. Mitnemonjak, nem volt könnyű megtalálni.... A kezdeti nehézségek ellenére nagyon szép 2 hetet töltöttünk ott :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!