Keresés

Részletes keresés

MrJones512 Creative Commons License 2022.12.13 0 0 16167

Ha egyszer egy üzlet beindul... :)

Előzmény: Space Hamster (16165)
özvi Creative Commons License 2022.12.13 0 1 16166

Én egy millió eurót keresek.

Csak még nem találtam meg .

Előzmény: Space Hamster (16165)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.13 0 1 16165

kerestem két eurót, és két fontot !!!

százalékosan pár nap alatt 1-2% !!!

yuhéjj!!

hihhíÍÍÍ

MrJones512 Creative Commons License 2022.12.12 0 0 16164

"neked valamilyen magyari neved van ugye?"

Nem. Görög-héber-latin eredetű nevem van. Mint a legtöbbünknek. :)

Előzmény: Space Hamster (16163)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.12 0 0 16163

sztem is elfogult, de én kb 60-70-snek tippelném magam ... 

főleg az élet rövid, és ma is elpazaroltam egy napot egy hülyére ...* 

az volt a hiba, h szórakoznom kellett volna rajta, és nem ezt tettem ... 

szóval bőven 40 felett vok sztem ... 

*nyilván benne volt, h lecserélhetem Jolánkát, és szerezhetek máshol tapasztalatot ... de a román kifúrt még azelőtt az általam szerzett melóból, h elfoglaltam volna a helyemet ... 

neked valamilyen magyari neved van ugye? 

(igen, előítéletes vagyok! és kvára leszarom, ki mit gondol erről!)

ezentúl min. 3. generációs magyarországon élő külhonival dumcsizok csak! 

Előzmény: MrJones512 (16162)
MrJones512 Creative Commons License 2022.12.12 0 0 16162

"a gyerekem megnyugtatott, h a százas hülyeségskálán szte csak negyvenes vagyok ... "

Szerintem a gyereked kurvára elfogult.

Simán vered a 41-et.

Előzmény: Space Hamster (16161)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.12 0 0 16161

az megnyugtató, h vannak értelmes emberek, akik még beszélnek velem ... 

ez fontos. 

a gyerekem megnyugtatott, h a százas hülyeségskálán szte csak negyvenes vagyok ... 

ez jó ... 

hűsítő ... 

Space Hamster Creative Commons License 2022.12.12 0 0 16160

román ... 

ezentúl csak Kiss, Lakatos, Kovács, Szabó, Bakos, Takács nevű emberekkel kommunikálok ... 

Előzmény: Space Hamster (16159)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.12 0 0 16159

nahh, szóval a melót én szereztem ... 

és a csaj elbaszta ... 

most hívnának engem, de csütörtökön lesz az első pofavizit ... vasárnap váltás Julikáho' ... 

2x ajánlottam meg a személyes látogatást a saját szabad időmből, az ingyenes állapotfelmérést, az ingyenes gondozási tervet, és el lettem hajtva. most hívnak jajgatva, h AZONNAL ... 

hát b+!, ha téged nem érdekel a saját anyád-apád, elvárás, h a személyzet őrüljön bele a beosztásba ... azon én nem tok seggíteni ... 

és megkapom köszönöm helyett !!! a kollégától, h rossz a hozzáállásom. 

mikor legutóbb behívtam egy kollégát egy melóba, két éve, megfogadtam, h nem csinálok többet ilyet ... 

hallgatnom kellett volna magamra ... 

már magamra sem hallgatok, mit várnak hát random emberek ?? 

Előzmény: Space Hamster (16157)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.12 0 0 16158

a kollégáim értelmi színvonala, akikkel a gyerekem életidejét elraboltam, h emberi nyelven beszéljen velük: 

Előzmény: Space Hamster (16157)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.12 0 0 16157

most különben egész jól feldolgozott, mert levelezett helyettem munkaügyben. én elmondtam, mit válaszolnék a (hülye) kollégának, és ő lefordította emberi nyelvre ... 

imádom! :) 

deee ... később belátta, h a kolléga tényleg hülye, el kell engedni ... 

Előzmény: MrJones512 (16155)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.12 0 0 16156

háppersze! 

én nem dolgozom fel magamat neki! 

ehh ... 

teszt vót na! 

Előzmény: MrJones512 (16155)
MrJones512 Creative Commons License 2022.12.12 0 0 16155

?

Majd ő feldolgoz, ha akar. Nem?

Előzmény: Space Hamster (16154)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16154

zott, és zó ... mindkettő, és h a gyeröknek ... h a gyerököt hogy tudom támogatni, h feldolgozzon engem ... 

Előzmény: MrJones512 (16153)
MrJones512 Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16153

"jó volt a szimatom ... szóval bántalmazó nem kérhet segítséget, ha ki akar lépni a körből, a családi hagyományokból ..."

Te mint bántalmazó kértél segítséget?

Előzmény: Space Hamster (16150)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16152

Püffi! :)))))))))))

ez csodálatos! 

Előzmény: özvi (16151)
özvi Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16151

https://www.youtube.com/watch?v=Bf39i4K-7yk

Máma ennyi vigasztalás telik tűlem

Space Hamster Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16150

nade b+!, ezek a zemberek funkcionálnak egyébként !!! 

érted ??

A könyves p.na pl. van vmilyen titulusa abban az intézményben, van munkaideje, fizetése, és vannak kliensei ... vagy gyártanak neki ... van kliense, aki visszajár hozzá ... nyilván ... dehogy azért járnak hozzá, h ledarálja őket?? 

ugye van az az állítás, h minden bántalmazó bántalmazó családban nevelkedik ... 

namost akkor simán lehetek én is az nem? én miért nem lehetek? mert nő vagyok? ésha! ezügyben segítséget kérek ... egyébként kinyomozni mentem oda, nem is a gyerek helyett, hanem feltérképezni, h nem-e szakbarbárokkal van tele az intézmény ... demilyenjóltettem! (mmint a gyereknek, ha mégis kedve szottyan, akkor legalább fel legyen térképezve, h nem ártanak-e többet, mint használnak ... ohh! jó volt a szimatom ... szóval bántalmazó nem kérhet segítséget, ha ki akar lépni a körből, a családi hagyományokból ... 

ehh, mind1 is ... szóval egyébként funkcionálni képes emberekről van szó, akiknek van családjuk, van vmilyen kollégiális életük, esetleg barátaik, vannak szívességi viszonyaik ... mondjuk lehet, egyenrangú, kölcsönösségi viszonyaik éppen nincsenek, csak hierarchikusak ... én meg csodabogár lennék ... 

Előzmény: MrJones512 (16149)
MrJones512 Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16149

"harmadik eset, amikor mindig sikerül megvennem a gyárihibásat, és nem tudok mellényúlni ..."

Ez is egy lehetőség!

Előzmény: Space Hamster (16147)
MrJones512 Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16148

"a bibi ott van, h mindig én vagyok a hülye, sosincs szándék a tisztázásra, mindenki magát hiszi tévedhetetlennek velem szemben ..."

Hümm....

Előzmény: Space Hamster (16145)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16147

tehát van először egy Suzukim, ami cölömpöl. 

lecserélem egy Renaultre, ami uúgy cölömpöl. 

aztán lecserélem egy Trabantre, ami uúgy cölömpöl. 

most vagy az van, h ilyen a motorhang, és nekem van szuperhallásom, vagy nem teszem kettesbe ... 

harmadik eset, amikor mindig sikerül megvennem a gyárihibásat, és nem tudok mellényúlni ... 

Előzmény: Space Hamster (16145)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16146

olyan, mintha mindig innád a  pálinkát, mindig berúgnál, de nincs arról tudomásod, h a pálinkától van a részegség, és újra, és újra iszol, és mindig részeg vagy, de már szeretnél ebből kijönni, erre iszol mégegyet ... 

Előzmény: MrJones512 (16144)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16145

mint írtam: mindig !

több levelezésem is van, amiben feketén-fehéren ott van, h eccer eszt mondja vki, másszor meg mást. és tekintetbe véve az emberi memóriát, emlékezetet, a sokféle napi rutint, és nem rutin-szerű cselekedeteket, a más, sokféle emberekkel való interakciókat, ez tök OK lehet !! Rendben! tévedtem, tévedtél, le van szarva, halaggyunk tovább ... szándék szerint együtt, vagy külön ... 

a bibi ott van, h mindig én vagyok a hülye, sosincs szándék a tisztázásra, mindenki magát hiszi tévedhetetlennek velem szemben ... 

és most te sem látszol érteni, mert nem A(!) másfél éves ügyön rágódom, hanem a dinamikáján! 

érted ugye? ha valami bizbasz elromlik a Suzukiben, és cölömpöl valami, amikor megy, az ugyanúgy cölömpöl a Renault-ben, meg a Trabantben is ... (most ne kössél bele, h nem egészen, hanem értsd jól kérlek, ha erről akarsz beszélni velem. lécci!) tehát az érdekel, mi cölömpöl!! 

nem a másfél éves ügy érdekel ... 

Előzmény: MrJones512 (16144)
MrJones512 Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16144

"fontos ez nekem?"

Ha egyszer másfél éves ügyeken rágódsz - nem is kicsit ("szóval utánajártam, visszaolvastam maileket, chat-eket, hangüziket ... leírtam a hangüziket, ágrajzoztam, jelentéstartalomoztam, szóval sokat dolgoztam vele, mert adtam lehetőséget annak, h én is félreérthettem valamit ... környezetemet végigfaggattam, h akkoriban beszéltem-e olyasmiről, h két hónapról lehet szó, stb ...")-, akkor nyilván fontos.

Vagy ha nálad ez az eljárás a nemfontos esetekre, akkor mit csinálsz olyankor, ha valami ténylegfontos?

Beveted az efbíájt, szíáéjt, nemzetbiztonsági hivatalt, a názát EGYSZERRE? :)

A kérdés az, hogy miért?

Előzmény: Space Hamster (16143)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16143

teháthogy az a kérdés, miért mindig ???

nem gondolok arra, h valamit rosszul csinálnék, láttam már magamnál sokkal rosszabbul működő embereket, akik egész jól boldogulnak ... 

szóval miért??

mi motiválhatta a Mentaizét abban, h kétségbe vonja állításomat, h olvastam a könyvet? 

miért vagyok ezek szerint hiteltelen? 

miért másznak a falra tőlem az emberek? 

és én tőlük? 

mind fogyó, és ezért mind értékesebb hátralévő időmben akarok-e hülyékkel foglalkozni? 

el tudom-e fogadni, h akkor ez van ... valaki hisz rólam valamit, ami nem igaz (pl. hogy hazudtam, h elolvastam azt a könyvet (de miért hazudtam volna? milyen céllal?), más, meg hogy befurakodtam hozzá ... meg még kituggya, miket képzelegnek emberek a személyemmel kapcsiban, amit ők már rég elfelejtettek, nem emlékeznek már rám, és én meg őrizgetem, amiket ideszartak nekem ... ) fontos ez nekem? 

Előzmény: Space Hamster (16138)
MrJones512 Creative Commons License 2022.12.11 0 0 16142

Nyiss egyet.

Előzmény: özvi (16139)
Space Hamster Creative Commons License 2022.12.10 0 0 16141

https://24.hu/tudomany/2022/12/09/dns-orokseg-ostortenet-osember/

egyeseknek 19%-ban (mér' nem 20??) ismeretlen a genetikai állománya ... 

gyíkemberek márpedig vannak! 

Space Hamster Creative Commons License 2022.12.10 0 0 16140

mindenki csak másban fedezi ezt fel. magában a legritkább esetben. annyira ritkán, h állítólagos szakemberek szerint ilyen nincs es! 

még soha, senkitől nem hallottam, h mérgező, bántalmazó szülő vagyok ... 

ha valaki mégiscsak ilyet állít, akkor érvénytelenítik, illetve önostorozásnak minősítik a felfedezését ... 

pedig nyilván, ha generációs az ügy, akkor kell, h legyen a Mérgező szülők olvasói között olyan is, aki maga is az, de csakis a saját szüleiben tudja az ott leírtakat észlelni ... 

Előzmény: özvi (16139)
özvi Creative Commons License 2022.12.10 0 0 16139

érdekes, hogy mérgező szülők topik nincs a fórumon.

Space Hamster Creative Commons License 2022.12.10 0 0 16138

ésmégráadásul, ahogy ezeket olvasom, nem elegek önmagukban, deee ... elég szürreálisak, és alig hihetőek ... 

ez, így frankón ezt látom ... 

Előzmény: Space Hamster (16136)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!