Keresés

Részletes keresés

tavy Creative Commons License 2006.01.29 0 0 726

Hihetetlenül nagytudású riporterünknek, majdnem,  ismét sikerült -az izlandi időkérés kapcsán- saját katasztrófális hozzánemértésért a játékvezetők nyakába varrnia,,, ezután (jellemzően) lazán túllépett a dolgon,,,,,

Replica Creative Commons License 2006.01.29 0 0 725

Hihetelen a helyzetkihasználásunk már megint, és még le is indítanak belőlük. Már 5-6 gólallal vezethetnénk.

Csak a felét belőjük a kimaradt ziccereinknek, meg heteseinknek csoport elsők vagyunk....

rezike Creative Commons License 2006.01.29 0 0 724

Egyébként is felesleges a polemizálás, mert Sinka nyilatkozta a TV-ben, hogy nincs kapitánykérdés, Marad Skaliczky.

Na hajrá fiuk, legalább most nyerjünk.

sanya122 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 723

az az orosz csapat ahol az olimpia után eljött a váltás, ( aztán mégis vissztért Maximov a padra a leszerepelt tunéziai vb után), 26-10re megy a horvátok ellen és nem hiszem hogy kikapnának.. Ahol 4 idegenlégiós játszik, tény hogy ők klasszisok de a keret szinte egy csapatra a csehovi medékre épül...

Hellász Creative Commons License 2006.01.29 0 0 722

Balázs,

ezt a "nem szólal meg magyarul időkérésnél" dolgot mellőzzük, nem erről van szó, és nem vagyok biztos benne, hogy bármelyikünk képes lenne felfokozott lelkiállapotban idegennyelven pontos eligazítást adni az időkérés tartama alatt...

a "nem nyert semmit" titulus pedig nem teljesen igaz, elmondtuk már páran, mit tett a Veszprémért, olvasd vissza, kérlek, és a második évadban, amikor itt volt, BL döntőt játszott a Veszprém...

egyébként gratula Győrbe a volgográdi győzelemhez...:)

Előzmény: Csbalázs (713)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 721

Szálljunk már le Perezről...

És szálljatok rá azokra akik ott voltak játékostól és edzőstől... kezdhetitek Nagy Lászlóval....

– Miért maradt adós a kiemelkedô teljesítménnyel?
– Ha tudnám az okát, hogy a válogatottban miért megy most már hosszabb ideje gyengébben a játék, mint a klubomban, akkor tennék ellene – mondta Nagy László, a Barcelona légiósa.

Mse2005 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 720

pár napja még arról ment itt az írás, Ilyés Feci megoldja a ballövőt, max. majd Lendvay, Buday, Csaszi beugrik helyette...

Most hogy szarul ment Ilyésnek megint Csárli a hibás?? Egy felkészülési meccs/edző meccs egészen más, ott nem életre-halálra mennek a meccsek, nem kell végig pályán lennie, meg hagy döntse már el játszik e vagy sem, talán ő érzi mennyit bír, mennyire fáj!

Ahelyett hogy Csárlit talánátok meg, aki sokszor kisegítetette már a válogatottat, azon gondolkozzatok, mit keres egy alibi játékos jobblövőben,aki klubcsapatában ezerszersz jobban küzd (lehet nem megy jobban neki, de küzd!!), mit csinál Lendvay a pályán, a meccs félidejénél miért áll az edző tanácstalanul, lemondó szomorú szemmel a pályaszélén, mikor tüzelnie kellene a csapatát.

Zovko mellett senki nem kampányol, bár nem tudom mitől kampányolás, hogy 2 ember leírta, szerinte lehetne kapitány, Kovácsra is leírták, meg Hoffmannra, sőt Tóth Lacira is, akkor az is kampány?

Egyébként meg ne legyen szövetségi kapitány, szerintem se.

CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.29 0 0 719

Még szerencse,hogy okosabb vagy mint mi......

Persze mit hittél,hogy Csárli majd csak a franciák ellen fog először ismét labdát...ne viccelj már,ja és lehet,hogy dobott annyit...de rengeteget hibázott is ÁM...

Különben is Hajrá Magyarország Hamarosan!

Előzmény: rezike (718)
rezike Creative Commons License 2006.01.29 0 0 718
Nem igy van Sanya. Lemondta, de pár hónapja a Szövetség kérésére elvállalta. Még egy hónapja is nyilatkozták, hogy sérült és nem biztos, hogy pályára tud lépni. De a sérülése miatt. Most pedig 2 meccsen 21 gól. Rossz ez a férfi szakágnak, rossz ez a Veszprémnek is. Lehet, hogy már a Veszprémi vezetők is érzik
Előzmény: sanya122 (695)
gizibácsi Creative Commons License 2006.01.29 0 0 717
Nem válaszolni akarok, csak felidézem Sterbik egyik nyilatkozatát, amikor megkérdezték, kettős áp-ként nem akar-e magyar válogatott lenni, akkor azt mondta, azért nem, mert a magyar férfi kézilabdában nincs benne az, hogy az élvonalba tud kerülni és ebben az értelemben nem hasonlítható a szerbhez. Nem idéztem, de kb. ez volt az értelme.
Előzmény: sanya122 (696)
enndru Creative Commons License 2006.01.29 0 0 716
Újfent igazad volt :)))
Előzmény: FaberK (624)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.29 0 0 715
Lehet, hogy nem teljesen rutintalan a válogatottunk, mégis teljesen más a kezdő, mint mondjuk két éve.

Miklert akarod? Te betetted volna Fazekas helyett? Nem. Ma meg úgyis ő lesz a Szente helyén. Császár volt a pályán, nem is igen merte elvállalni a helyzeteket, már az első meccsen látszódott a rutintalansága.
Igen, fiatalítás, mert a két Iváncsik ott van a kezdőben, ahol nemrég még két "öreg", Pásztor és Kertész játszott. Buday nem öreg (25), NagyLaci sem túl idős (25), Ilyés dettó (25). A kezdőből öt játékosunk 24/25 éves! Itt a fiatalítás, mit akarsz még!?!
Soroljam, hogy kik lettek lecserélve? Perez, Diaz, Szatyi, Kertész, Mezei, Pásztor...

Előzmény: CsabsziVP.Fan (712)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 714

toppra került, itt lett az aki...

Előzmény: Csbalázs (711)
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.29 0 0 713
Mint pédául, hogy nem nyertetek semmit vele nemzetközi szinten és nem szóal meg az időkérésnél magyarul? Ehhez nem kell ott lennem
Előzmény: CsabsziVP.Fan (712)
CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.01.29 0 0 712

Elolvasva amit írtatok...

Sanya sokkmindenre válaszolt....pl. Csárli kérdés...

Igen Zovko én vettetem fel...igaz vannak hibályi mint minden edzőnek...

De ha azt nézzük a,hogy Magyarországon most kit lehetne szerintem aki még nem volt...elég nagy a tanácstalanság...És ha megnézzük azt,hogy esetleg azok a szakemberek akik klubszinten vannak most...hol tartanak eredménybe nemzetközi?Hozzáteszem,hogy SAJNOS!:(

pl. Szeged,Duneferr NK,Győr és még sorolhatnám...2005 ben volt egy jó év a porondon most meg reménykedhetünk...

Egyébként ha két tv egymás mellé raktok és megnézetek egy válogatott mecset és egy MKB meccset akkor nagyon sok figura azonos...főleg ha veszprémiek vannak a pályán...

Skala megint a fiatalításról beszél.....Kíváncsian várom hogy fogunk ma felálni...

Mikler, Császárt is jó lenne már látni...

Cseszi olyan dologról alkotsz véleményt Zovko kapcsán amit Te onnan Győrből nem is tudhatsz csak gondolhatod...

Csbalázs Creative Commons License 2006.01.29 0 0 711
Mert Lazarov és Perez nem volt a topon nálatok, sőt Dzomba és Sterbik sem. Ne nézzük már egymást hülyének...
Előzmény: sanya122 (696)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.29 0 0 710
Szerinted.
Előzmény: HITMAN (704)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.29 0 0 709
Igen, a totális hülyeségbe bele lehet kötni (a cikk). Mindegy, ért hozzá...
A kérdésemet pedig nem Neked szántam, hanem valaki másnak...
Előzmény: Hellász (705)
MahatmaC Creative Commons License 2006.01.29 0 0 708

Leszarom (bocs a kifejezésért) az EU-t. Minden jogszabályt meg lehet kerülni. Amúgy meg hány EUból jövő játékos van nálunk. Csak annyit kellene elérni, hogy ne legyen 5-6 légiós, hanem legyen 3, de ők tényleg világklasszisok legyenek. A másik, hogy valakit ne azért vegyenek meg, hogy ne máshol játszon.

A spanyol bajnoksággal és a német bajnoksággal azért felesleges összehasonlítani a mi bajnokságunkat, mert ott nem két komoly csapat van. Úgyhogy logikusan több csapatba, több fiatal fér be.

sanya122 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 707
hja igen, mondjuk egy Bengt Johansson igazán elvállalhatná...:)
Előzmény: sanya122 (706)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 706

mienk persze és bandánké.:)))))

Skaliczki menjen, hogy ki lenne a jó arról már eltérnek a vélemények erre fele is: )

Előzmény: Peppo vagyok (703)
Hellász Creative Commons License 2006.01.29 0 0 705

Kedves Peppo,

az "állandóankötözködöm" kampány a te ötleted volt, vagy valaki másé?

HITMAN Creative Commons License 2006.01.29 0 0 704

Beszélgetünk....

Szvsz itt nem is konkrétan Zovko érdekes, hanem h. külföldi v. magyar legyen a szövkap.

Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.29 0 0 703
Kedves veszprémiek, van egy kérdésem: ez a legyen Zovko a Szövetségi Kapitány kampány a ti ötletek vagy VALAKi másé?
enndru Creative Commons License 2006.01.29 0 0 702
Hú ezt nem ide akartam. Bocs.
Előzmény: enndru (701)
enndru Creative Commons License 2006.01.29 0 0 701
Érdekes, hogy a "vadkakasok" a Főnixben játszanak, finoman szólva sincs teltház. Ennyi erővel már a csajok is játszhatnának ott.
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.29 0 0 700
Van egy olyan zavaró tényező, hogy EU. A többi rendben...
Előzmény: sanya122 (698)
Peppo vagyok Creative Commons License 2006.01.29 0 0 699
Ennyi erővel lehetne Szöv. kap. Papp László is....
Előzmény: Törölt nick (642)
sanya122 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 698

Felmerült tegnap?, hogy szabályozzuk, a bajnokságban az idegenlégiósok számát.  Mert nagyon rossz. Talán a spanyol és német bajnokság is olyan elképesztően szar, az ottani honi fiataloknak... nem hiszem...

sanya122 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 697

ha megnéztétek az EB más meccseit. Teljesen más iramban és dimenzióban játszottak a csapatok. Fel sem tudtunk nőni hozzá.

Előzmény: enndru (688)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!