Keresés

Részletes keresés

_Danna_ Creative Commons License 2005.05.05 0 0 1358

Kásás-gól húsz méterről  

Az olimpiai bajnok vízilabdázó még nem döntötte el, hogy hazatér-e jövőre 

"Kásás ezt a gólt az Egyenlítőről lőtte!" – kiabált a RAI kommentátora az olasz vízilabda-bajnoki döntő első mérkőzésén. Kásás Tamás a hosszabbítás első félidejének utolsó másodpercében, a saját térfelének közepéről, azaz jó húsz méterről lepte meg a Posillipo Napoli kapusát, s ezzel a góllal tulajdonképpen eldőlt a meccs, nyert a Savona. 

Mit érez egy ilyen gól után egy játékos?
Nekem nincs nagyon kedvem ünnepelni, nem az ilyen gólokra vagyok a legbüszkébb. Igaz, látványos, de óriási kapushiba kell hozzá, onnan nem szabadna gólt kapni.

A LEN-kupa-győzelem után menynyire várják önöktől a bajnoki cím megszerzését?
Óriási a várakozás, de nem ugyanolyan a megközelítés, mint annak idején Nápolyban volt. Emlékszem, kilencvennyolcban megnyertük a Bajnokok Ligáját, amire mindenki azt mondta, szép-szép, de a lényeg a bajnokság. Itt azért más a helyzet. Az év elején azt tűzték ki célul, hogy nyerjük meg a LEN-kupát, harcoljuk ki a jövő évi Euroliga-indulást, és ha lehet, jussunk be a döntőbe. Mi mindet elértük, ami ezután következik, az hab a tortán.

Meglepné, ha összejönne a bajnoki elsőség?
Ahhoz képest mindenképpen, ahogy az elején kinézett a csapat. Gondoltam, hogy jobb lesz, azt viszont nem, hogy ennyire messze jutunk. Elsők lettünk az alapszakaszban, megvertük kétszer is a Reccót, ez óriási eredmény.

Érez valami különlegeset amiatt, hogy épp azzal a csapattal játsszák a döntőt, amelyik két éve elég csúnyán búcsúzott el öntől?
Jó érzés, hogy a Posillipóval kerültünk össze. Én őket akartam, akárcsak két társam, a szintén Nápolyból eltávozott Onofrietti és Rath.

Valami bosszúvágy?
Á, ilyesmi nincs bennem. Az sem motivál, hogy megmutassam nekik, mert nem hiszem, hogy nekem bármit is meg kellene. Az viszont nem lenne rossz, ha mondjuk a negyedik meccsen Nápolyban tudnánk győzni. Felmutatni a kupát a tribün előtt, semmi csúnyát nem mondani, semmi negatívat nem nyilatkozni, csak ünnepelni…

2001-ben, az olimpia utáni idényben szinte teljesen kiégett, a nyáron keveset tudott mutatni a válogatottban. Most mennyire fáradt?
Teljesen átbillentem, semmi problémám nincs. Múltkor az edzőnk berakott egy videokazettát arról az NBA-döntőről, amelyen Michael Jordan a visszatérését követően szinte egymaga nyerte meg az utolsó mérkőzést. És amikor vége lett, látszott rajta, hogy mennyire örül, holott már nem is tudom, hányadik aranygyűrűjén volt túl. Azaz nem számít, mennyit nyertél, ha szeretsz játszani, ha szeretsz nyerni, mert akkor tudsz ugyanúgy hajtani, és ugyanúgy örülni a végén. A magam módján én is így vagyok ezzel.

Ősszel azt mondta, nem bánná, ha jövőre megint itthon játszhatna. Most mit mond: hazatér?
Nem tudom még. Egyszerűen nem tudom eldönteni. Sok minden szól amellett, hogy hazamenjek. Viszont elég rossz lenne itthagyni a csapatot, hiszen már látom, hogy tervezik a jövő évet, az Euroliga-részvételt. Az biztos, hogy megvárom a bajnokság végét, és csak utána határozok. Egyelőre ötven-ötven százalék az esély. 

salzal Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1357
Gratulálunk Kásás Tamás LEN-kupa győzelméhez.
NS:
- Többször elmondta, nem akar sokáig külföldön maradni. Most éppen mit szeretne?
- Nehéz kérdés… Sokszor érzem azt, hogy hazajönnék, ugyanakkor itt, Savonában nagy terveket szövögetnek, és rendkívül lelkesek. Vacillálok még egy darabig…
Azt ne feledd kedves Tamás, hogy elég nagy tartozást hagytál magad mögöt a Komiban. Ha végeztél a vacillálással és úgy döntesz, hogy ismét hazatérsz, a Margit-híd budai hídfőjénél kezdj és mikor alkudozni kezdesz a nullákról előtte nézz a tükörbe és a lelkiismeretbe, aztán végy példát országos jóbarátodról! (St.B.) ...és hozhatod magaddal a Maertzet az Ádám mögé!
üdv.

TZS Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1356
Na, azért ezt így nem mondanám:-))
Előzmény: Doadoa (1355)
Doadoa Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1355
Kto je nonszensz! Akkor semmi értelme nem volt kiutaznod!:)
Előzmény: TZS (1354)
TZS Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1354

Odafelé nem álltunk meg, csak tankolni.

Visszafelé meg nem Autogrillnél.

De volt olivás szendo.

A némbernek viszont sikerült azt az egyet berakni a sütőbe, amin egy árva bogyó sem volt:-(((

Előzmény: Doadoa (1353)
Doadoa Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1353

Ez egy másik Kiszelly lehet:))

milyen volt a túra? Jó voltál, remélem!:)))

Cicának meg gratulálok!

Előzmény: TZS (1352)
TZS Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1352

Kiszelly nem Zoltán!

Szerintem

Átérhettünk volna még arra a meccsre is:-))))

Előzmény: nemo_d (1350)
geyza_d Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1351
Gratulálok!
Előzmény: nemo_d (1350)
nemo_d Creative Commons License 2005.04.21 0 0 1350
Kásás Tamásék nyerték a vízilabda LEN-kupát
április 20. 23:27
[MTI]
A férfi vízilabdacsapatok második számú európai sorozatában, a LEN Kupában a két magyar olimpiai bajnokkal, Kásás Tamással és Märcz Tamással felálló olasz Savona diadalmaskodott, miután a belgrádi egygólos (6-7) vereséget követően a szerda esti hazai visszavágón, ezer néző előtt 7-4-re nyert a Partizan Beograd ellen.
A döntő visszavágójának további magyar vonatkozása, hogy a mérkőzés egyik játékvezetője Kiszelly Zoltán volt.

LEN Kupa, döntő, visszavágó Savona (olasz)-Partizan Beograd (szerb-montenegrói) 7-4 (2-1, 3-0, 1-1, 1-2)
A Savona góljai közül egyet Kásás lőtt.

TZS Creative Commons License 2005.03.23 0 0 1349

Ma még kaptam a németektől tavalyi bizonylatokat,  

holnap meg jön a könyvvizsgáló a komplett zárásért:-(((

Előzmény: Doadoa (1348)
Doadoa Creative Commons License 2005.03.23 0 0 1348

Pontosan:))))

Előzmény: TZS (1347)
TZS Creative Commons License 2005.03.23 0 0 1347
"Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le
vagyok maradva, hogy valószínûleg örökké fogok élni...."

u.i.: Te is? :-))))))
Előzmény: Doadoa (1346)
Doadoa Creative Commons License 2005.03.23 0 0 1346
Úristen, csak dógozom, dógozom, és most veszem észre!!:)) Szégyenlem magam!:)))
Előzmény: TZS (1344)
szecilia Creative Commons License 2005.03.18 0 0 1345
Szerintem nagyon aranyos a kép!
TZS Creative Commons License 2005.03.17 0 0 1344

Ez a mai NS kép. Hát nem semmi:-)))))

vizipolo* Creative Commons License 2005.02.25 0 0 1343

sziasztok!

Egy kicsit, de csak egy nagyon kicsit off-olnék. Remélem megbocsátható, és ugyanígy remélem lesz köztetek jelentkező is.          Tehát:

Van e itt közöttetek olyasvalaki aki játszott is valaha és érez arra késztetést, hogy egy kb 30 éves átlagéletkorú gárdában a budapestbajnokságban játszon újra?

Heti 2-3 esti edzéssel készülünk, a meccsek hétvégente vannak, általában a Tűzérben. Jelenleg 5. helyen állunk. Mivel összesen 11-en vagyunk játékosok, ezért egy kis edzéssel, és némi játékosmúlttal be lehet kerülni a csapatba.

Sok szeretettel várom a jelentkezőket, érdeklődőket.

Üdv

Rtl Napsugár Creative Commons License 2005.02.23 0 0 1342
Felhívás!!!!!!!!!!!! Ha mindened a vízilabda,azaz a vízilabdás srácok:)))),belevaló lány vagy és szívesen meghódítanád kedvencedet egy televíziós showműsor keretében,ne habozz,hívd a megadott számot és lehet,hogy az álmod valóra válik!!! Tel:06309720214(keresd Tóth Napsugárt)
TZS Creative Commons License 2005.02.08 0 0 1341

Tamás arról mesélt, hogy győzni jöttek Szegedre.

Engem meggyőzött:-)))

A papát sajnos nem mutatták:-(((

Előzmény: Doadoa (1340)
Doadoa Creative Commons License 2005.02.08 0 0 1340
Elmeséled?:))))
Előzmény: TZS (1339)
TZS Creative Commons License 2005.02.08 0 0 1339
Én láttam:-))))
Előzmény: Doadoa (1338)
Doadoa Creative Commons License 2005.02.08 0 0 1338
Úristen, most mi lesz???
Előzmény: FOKA (1337)
FOKA Creative Commons License 2005.02.07 0 0 1337
Erről már lekéstél. A tévé már tegnap leadta.
Lottie Creative Commons License 2005.02.06 0 0 1336

Szia Cááápa!

Nem tudod, mikor adja/za le a tv a meccsről az összeállítást?

Láttam, hogy a Kásával is csináltak riportot. Sajnos,a dec.22-ei riportjáról is lemaradtam (a "barátnőm" "véletlenül" letörölte).

Előzmény: cááápa (1335)
cááápa Creative Commons License 2005.01.29 0 0 1335

Köszi!:)

Ezeket a képeket nem is láttam még,de tényleg tök jók!

Nemtom,ez a nick csak úgy jött:))

Előzmény: Lottie (1334)
Lottie Creative Commons License 2005.01.29 0 0 1334
Bocs, rosszul írtam. Nem is tudom, miért ez a phillip jutott eszembe, de valahogy erre emlékeztem...Szóval nem az, hanem Russell Athletic. Annyi a márkanév, hogy könnyű összekeverni őket. Szóval, az oldalukon (http://www.russellathletic.hu/) megtalálod a képeket! :)
Lottie Creative Commons License 2005.01.29 0 0 1333

Heti info az NS-ből: Kása 1 gól lött a Brescia ellen.

MAGYAROK KÜLFÖLDÖN

SZ. G. NS, 2005-01-25

OLASZORSZÁG. Férfi A1-liga, második szakasz. A-csoport (felsőház). 7. forduló: Brescia-Savona (Märcz Tamás 3, Kásás Tamás 1) 11-13, Chiavari (Regős Áron 1)-Cremona (Varga I Zsolt 2) 7-11, Pro Recco (Madaras Norbert 4)-Posillipo 12-11, Florentia (Hosnyánszky Norbert)-Nervi (Varga Tamás 2) 8-7. Az állás: 1. Posillipo 18 pont, 2. Pro Recco 16 (76-58), 3. Savona 16 (73-57), 4. Cremona 12, 5. Brescia 7, 6. Chiavari 4 (67-85), 7. Nervi 4 (56-79), 8. Florentia 3

Lottie Creative Commons License 2005.01.29 0 0 1332

Szia  Cááápa!

Nem tudom, mennyire régi,szerintem a nyáron készült a sorozat. Az rtl vizipolos oldalára írta valaki. A Philip Russell cégnek lett az egyik reklám arca a Kása. Egyik-másik kép nagyon jó, pl amikor teriget. :)))

(Érdekes a neved. Meg lehet tudi, miért ilyen harcias lényt választottál nicknek?)

Előzmény: cááápa (1331)
cááápa Creative Commons License 2005.01.29 0 0 1331

Lottie!

Olvastam a vizipolon,h láttál Kásáról egy reklámfoto sorozatot!

Ezek vmi új fotok,v +kérdezhetem,h hol láttad?:)

Köszi

Előzmény: Lottie (1330)
Lottie Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1330

Gratulálok a Szegednek a tisztes szereplésért, és a Kásának a 2 góljához!

Vereség, de tisztes szereplés Savonában
2005. január 20.

Tulajdonképpen már a sorsolás pillanatában tudtuk, hogy csak a csoda segíthet a Szeged-Beton férfi vízilabda-csapatán, amely a LEN-kupa negyeddöntőjében az olasz Savonával, Marcz Tamás és Kásás Tamás együttesével került össze. Az első, szerda esti olaszországi összecsapáson a csoda elmaradt, de ismerve az olasz együttes erejét, a négygólos vereség tisztes helytállásnak tűnik.

LEN-kupa, negyeddöntő, 1.mérkőzés:
Savona (olasz) - Szeged-Beton 11-7 (3-3, 2-0, 3-2, 3-2)
gólszerzők: Szapics, Rath 3-3, Kásás 2, Marcz, Onofrietti, Bovo 1-1, illetve: Varga, Éles 2-2, Komlósi, Pataki, Lehmann 1-1
A szerdai időpont talán meglepő, de akik tudják, hogy az előző nemzetközi idényben azért maradtak távol az olasz csapatok a kupáktól, mert a LEN nem bolintott rá a szerdai találkozókra, az olaszok pedig nem mondtak le a hétvégi bajnoki tv-közvetítésekről, az nem lepődik meg a "kupaszerdán". A szegediek veresége tehát súlyos, de nem kiütéses. Főképpen akkor nem tűnik annak, ha tudjuk, hogy az első két negyedben jól tartotta magát Gyöngyösi András együttese. Az olaszok a játéktudásuk mellett a játékvezetők támogatását is bírták, ami a 12-5-es kiállítási arányban mutatkozott meg. Az olaszok 12-ből 8, a mieink 5 előnyből 2 gólt lőttek. A Savona kétszeres olimpiai bajnok sztárja, Kásás Tamás a napokban sztárfórumunk vendége lesz, így a meccsel kapcsolatos kérdésekre is kimerítő választ kaphatnak oldalunk látogatói. A visszavágót február 5-én, szombaton rendezik meg Szegeden.

Az előző körben az újpestieket búcsúztató olasz Camogli magabiztos, 8-4-es győzelmet ért el Székely Búlcsú csapata, a görög Panioniosz ellen.

forrás: vizipolo.hu

golyo29 Creative Commons License 2005.01.20 0 0 1329
Basszus, itt is elrontottam a nevet, bocsi.
Szóval Kásás Tamás 2 gólt lőtt!
Előzmény: golyo29 (1328)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!