Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Végig olvastam elejétől a fórumot, nekem is volt már házi gyártmányú kistrakim, egy szarvkormányos Hatz dízelmotorral, meg utána egy UE 28-as Dutrám is. Már egy jó ideje semmi sem volt, de most megtetszettek ezek a PF 62-es Motorobotok, láttam itt a fórumon turner62 olvtársnak is ilyen van. Én is beújítottam egy ilyenre, azt vettem meg amit itt is hirdetett a kolléga. Motorja nincs, de egyben van, persze lesz vele munka bőven. Egy Hatz, vagy egy Kipor dízelt szeretnék majd rárakni, esetleg egy Kipor benzinest, még nem tudom, hogy mit sikerül olcsón szerezni. Láttam a képet amit turner62 rakott be a Hatz motoros PF 62-esről, na az tetszene, ha az enyém is így nézne ki egyszer.
Egyébként tetszik amiket itt olvasok, sok leleményes dolog van amiket egy otthon barkácsoló megvalósíthat.