Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Egytengelyes tratoromhoz van egy robi kétfejes, váltvaforgós ekém, van hozzá függezstékem is, de az még a 151-es robihoz való, így meg túl magasan tartja az ekét, a 250-es robié jó lenne, de az én traktromon meg kereket cserélnék, 8x400-as helyett a nagy robi kerekét raknám rá, így már végképp nem jó a gyári függeszték.
A kérdésem az lenne, hogy milyen megoldások léteznek arra, hogy az ekét különböző maagasságokba tudjam illeszteni a gépre?
A gyári függesztéket meg szeretném tartani, jó lenne arra hegeszteni valami olyan eszközt, amivel a gépre úgy tudom rakni, hogy a magassága állítható legyen.
Ha valakinek van ötelete, azt szívesen venném, fényképeknek, ilyesmiknek még jobban örülnék :-)
Már bocs, hogy bele vaú de ez röhely egy cca 350nöles telekre így lehessen bejutni, csak a viszonyítás kedvéért egy átlagos bejárati ajtó lakásnál 100 Cm.