Anibell!
Ha már felvetetted és OllO még nem reagált, nem tudom megállni, hogy elő ne hozakodjam azzal ami nekem eszembe jutott a Hétfő-nix - ről. Bocs OllO!
Azt mondod, hogy hétfő nix!
Pedig már a hét nő fix!
A "techalott cethal" ott jó ahol van. Szerintem zseniális.
Az érett (állott) sajtot mézzel pedig, kifejezetten imádom. Javaslom prábáljátok ki. Főleg jó penészes márvány (NIVA, Rocqfort és hasonlók) isteniek mézzel.
Utána egy sor kóser, korsó ser! :)
Csereüdültetés Még nem látta soha bakon a vidéki önt;
Ha hajnalban pisil vakon, a bidé kiönt.
Papi átok Az egyház téged kirekeszt,
a szemed nyomja ki kereszt!
Nemmagányos Lányok Klubja Nincs magányos pesti a bárban,
ide jár minden bestia párban.
Ha egy kis melegségre vágysz... Jobb a kandallóban égő tűzzel telelni,
mint babfőzelék után szűzzel szelelni.
Karrierista A rangért mindenre nyitott elve,
meg is fordult már itt-ott nyelve.
Munkanap a kupiban Meg fog ma a fenekével a kis szoknya telni,
és ami szájába kerül, le is szokta nyelni...
Hans-ot fejbe dobták
(a II. világháború idején veszélybe kerülhetett az ember testi épsége, ha a gatyájában hordta az alibijét (bocs!!!) Föld került a bőrbe kőrül,
pedig rajta körbe bőr ül...
Én nem tudom, pörgött-e valaha ennyire ez a topik :) Néhány napig nem voltam csak, és annyit kell scrolloznom, hogy belefárad az egerem. A "de-nekem-jobban-igazam-van" típusú visszavonulósdit ennnél jobban nem kommentálnám, viszont Lomposloncsosnak és a dokinak külön gratula a remek rímekért!
Tapasztalt motorosnak az állandó ellenszél sem árt Nézzétek a honda-gurut,
Néki már nem gond a hurut.
Kicsit lökött a kedvesem (népdal) Es az eső babám, csorog!
De ő mégis elcsámborog.
Öntelt extulaj a médiát okolja miután a cigány lakásmaffia elhappolta otthonát. (Elnézést rasszizmusszagért, azért merem ezt a rímet ideírni, mert valóban távol áll tőlem)
Lakását, ha roma birtokolja,
E nagyarcú barom a hirt okolja.
Tényleg, lenne egy körkérdésem: ti már a topikra találásotok előtt is foglalkoztatok kecskékkel, vagy csak itt kaptatok hozzá kedvet? Mert van itt közöttetek nem kevés, akiről nehezen tudom elképzelni ,hogy ne lenne nagy kecskemúlttja, annyira jókat ír.
Pivoról tudjuk ,hogy már öreg motoros a szakmában, ami engem illet, én sem a topikban kezdtem.
Többiek?