Ne is épíccs rám, életkém! Összetévesztettem a Nomádkodással... Hja, az én silány szürkeállományom... itt állok talpig blackben, indulásra készen, erre a félig agykárosult, félig mozgássérült társaim sehun, odakünn meg pötyög az essső... Na jó lesz!!!!!!!
Felejtsük el, nem? Nem uszulok rád.
Csak tudnám miért ver ki a rüh a Navigator hallgatása közben... főleg, hogy a Ghost rulez...ezek a te szavaid...nagyon érdekes...főleg hogy a szám címe Ghost Of The Navigator...akkor most mi van?! :))))))
Jól van, elmentem... Illetve el fogok, ezt állatira remélem!!!
Igyekszem holnap éjjel jelentkezni. Az éjszakai élményeimről pedig küldök majd beszámolót. Pussz.
te lebecsülsz engem, szívem!!! megy az 3. nélkül is. waters édesen piheg az ágyban...
no, az a helyzet, hogy az internet ucca 1irányú, és én most töltögetek felfelé, ezért semmi nem jön lefelé.
eriggy a Villéhez, én meg működök itt a neten.
csók holnapig, jó koncertet, és éjjel találkozunk!
Ahhoz három ember kell, virágom! Ki csatlakozott? (Mer ugye a waters úr mégse, Ville meg már itt úszkál a habos vizenyőben és azt dúdolja: I've crossed oceans of wine to find you..........
gépem kissé nehézkes újraélesztése után kedves sorokra lelek, hát ezért érdemes volt mégis visszakukkantani...annyira nem tudok már mást csinálni...Zoltánt már rendesen lefárasztottam a konyhában (is), csináltunk egy kis melegszendvicset...
Figyelj, kis ördög! Mijóta ez a topik él, engem valaki folyton-folyvást piszkálgat, szóval erre rém érzékeny vagyok.
Virág, közbe Ville ideért, most dzsalhatok le, hogy fizessem a taxiszámlát... No nem baj, megéri. Tisztára Lucky Strike light szaga van, de legalább józan a kicsike és mindjárt megy fürdeni. Nálam ugyi nem fog tűzesetet jelezni a riasztó, mint bizonyos szállodákban... Már csobog is a víz... asszem, megmosogatom a kis mindenféléjét...
Te yo ég, egy rokkkkkker, akinek semmi köze a misztikus/horror irodalomhoz! Igazi kuriózum vagy, cicám...
Most miért bántasz a him miatt? Ha őket látom, véletlenül sem a rüh ver, hanem a gyönyör, de úgy látom, ebből mindjárt botrány lesz.
Na tessék, az ördögöcske haragszik... De miért??? Miatta néztem a focit és miatta hallgattam ma Maident, holott a Navigator közben kivert a rüh, de azért Dream of Mirrors, Brave New World, Ghost rulez... Nem akartam, drága...
Én is megyek meghalni, búcsúzóul annyit szeretnék mondani, hogy nem kaptunk semmiféle parancsot, és Vipera százados semmiképpen sem lőtte le azt az ínycsiklandó, duci mellű galambot.
Nos, okés, társalkodjatok bele az éjszakába, én elhunytam.
Holnap nem tok jelentkezni, csakis a koncert után (már ha túlélem), szal éjfél előtt nem valószínű. De azért láv for evrivan.