üdv néktek! szóval opera böngészövel nem engedett képet feltenni, ezt a probálkozást firefox-al próbáltam és sikerült...
szóval a képen a dunán megyünk kötelékben a képen a pityy ül a hegyén.. ez a ladik mint már írtam megy a tiszára! túrázni, lehet pityy kapitánnyal mert már beszéltünk róla--üdv haka
Más: A lexebb hajós sajna nő lesz fiúk, úgyhogy nevezni nem tudtok:)))) Hacsak nem Ti kapjátok esténként a legtöbb szavazatot:)))) Egy bombázóról már tudok, ő lesz az elsősegélynyújtónk, és valószínű a barátnője is beszáll a túrába Szolnoknál. Ő se semmi, meg a hajója sem, na de majd meglátjuk...
Egyébként én is lecserélem a motort a túrára egy kis kölcsön Yamahára.
Szeretném a résztvevő hajókat felzászlózni, persze csak kisméretűekkel. Ezért ha van valakinek művész vénája és tervez emblémát, azt szivesen vennénk. Ezt feltehetnénk pólókra is.- Már ha pólós idő lesz- Beer-ci
Ez igen!!! nagy becsben van a hajó,, bent a nappaliban!!! Erre azért vigyázni kell, nehogy tényleg olló kerüljön a nagyi kezébe,ha már nem tolerálja a szoba hajót!!:) üdv,,,ede
A kép meg lemaradt! A K MAXXi egy Tisza turán, sátorbontás előtt valahol G.ugornya után, egy un. palaj-on! A Jupiter, meg teljes menetfelszerelésben! Eddig 4 és "fél" résztvevő hajót láttunk, várjuk a többit is!! üdv,,,ede
És pl. a "lexebb hajóS" cim??? Pityy kapitánnyal megpályázzuk, csak még nem tudjuk kiket kell lekenyerezni, ill. lepálinkázni::)) Nálunk még nem tisztázott a résztvevő hajó. A K MAXXi, -a Keleti főcsatornán redszeresitett- ui. nem rendelkezik ponyvával, amugy tökéletesen megfelelne az 5Le Suzukival. Eddig mindig azzal turáztunk a Tivadar-B.ujváros utvonalon, de a nyári kánikulákban. Persze Tivadar-G.ugorny vizállástól függően járható csak nagyobb hajóval. A mostani utvonalra ez már nem vonatkozik, ezért is gondolkozom a Quicksilver-en Na meg a májusi időjárás elég szeszélyes is lehet, ezért ponyvás-fülkés hajó csak biztonságosabb lenne. Mindesetre itt a fotó a hajókról, valamelyik ott lesz. üdv,,,ede
Igen! Ezért csináljuk meg. Azért hogy ez ne csak egy alkalomról szóljon hanem életképes legyen évek múlva is, lesz lehetőség arra hogy akinek tetszik , beléphessen majd egy szervezetbe. Más találkozókon egy-egy díjkiosztó mindig nagy sikert arat. Reméljük nálunk is.
Hello Beer-ci ! Szerintem ezt az egész túrát " öröm, élmény , hajózásnak találtuk ki gondolom a dijak nagyrésze is ezt fogja tükrözni és mivel ha sikerül életbe tartani hosszú éveken át ez akkor sem változik át "izzadság szagú teljesitmény elérö technika fitogtató túrává". Szerintem egyetértünk !?Nos a most kitalált dijak akkor is érvénybe lesznek . Szerintem lehetne pl legtávolabbi a legtöbb hibával a leszebb hajó a legügyesebb ................ hajó és csak úgy . üdv doktor4
Így VAn! A részvételi díjat a közös költségekre szeretnénk fordítani, a napi közös főzésekre, emléktárgyakra, díjakra, mint korábban is írtam. Ami megmarad, azt ünnepélyes keretek között szétosztjuk , elisszuk, az utolsó napon.
Mint a túra tervezetében jeleztem, az utolsó nap délután, az utolsó 17 kilóméteren lesznek játékos , versenyszerű feladatok, amelyeket úgy tervezünk meg, hogy az független legyen a hajók teljesítményétől, méretétől, és inkább a hajós ügyességéről, találékonyságáról szóljanak. Természetesen már vannak kész elképzelések, de SAJNOS TITOK! az utolsó előtti napig. Szerintem a csapat addigra úgy össze kovácsolódik, hogy simán megrendezhető ilyen játékos versengés. Persze nem lesz kötelező a részvétel.
HAli! Mint pl. a motoros vagy amerikai autók találkozóján: Így lehetne nálunk is a legszebb -, a legrondább , legmegbízhatóbb hajó, a legrészegebb,-legszebb női,- a fair play, a legjobb pálinkával rendelkező,az antialkesz stb...hajós. Terveim szerint a díjakra majd esténként lehet szavazni a táborhelyeken. Így nem lesz bunda. Hacsak valaki magára nem szavaz naponta 50 x, hogy ő a legrészegebb:))))))
Viszont továbbra sem tudom milyen díjakat osszunk majd ki a résztvevők között. ....
Szerintem első, második és harmadik díjakat osszunk ki a résztvevők között.:-)
Egyébként nem egyértelmű a felvetés. Mit díjazzunk, vagy mi legyen a díj. Szerintem ne versengjünk, mert abból csak sértődés lesz. Nekem már most nagyon fáj, hogy egy rohadt első díjat sem tudok elhozni egyik kategóriából se! :-)) Ha meg azt mondod, hogy igen, már bunda az egész.
iTT AZ UTOLSÓ AKTUÁLIS NÉVSOR.: ahs18 aladin ati888 Attila Beer-ci bindera doktor4 ede111 hakapeci HOOD izgaga kitzoli kutya56 matel MedZ mervipapa pityy palko Rotti10 süger tiborpapa Völgyesi zhajó Én ezzel megyek, csak kis motorral:
Ez meg az én büféhajóm (munkahelyem) volt még egy éve. 8 méteres merülésével mégcsak feljönne a Tiszán olykor, de megfordulni??? 221 méter hosszú:))))
Kitzoli: Gratula! Látom vízen a teknő!!! Doki!: Mától vagyok:))))
Sziasztok!!! Újra vagyok:))))) Bekötötték a netet, úgyhogy megint itt leszek, naponta többször. Jönnek a képek, ennek örülök. Mindjárt feltöltöm az enyémet is. Viszont továbbra sem tudom milyen díjakat osszunk majd ki a résztvevők között. .... Mivel a másik topikon hiányolják, bemásolom a résztvevők utolsó aktuális listáját is. Bár kértem ha új résztvevő jelentkezik, az egyszerűen írja a nevét a listához, és töltse fel. Na de van még időnk bőven. A túra előtt még időben egyeztetünk mindenkivel itt és privátban is.
Minek forgolódjunk, nem vagyunk mi villanymotor! :-) Előre hegymenetben, ha meg eltévedtünk, gépház állj! és csorgunk vissza. Szerintem hátramenet is van ezeken a nem túl korszerű típusokon. :-)))