Keresés

Részletes keresés

soldiers Creative Commons License 2006.04.04 0 0 159

Trugyina!

Segíts Mogyinak, hogy az összes média (TV. rádió, újság) megjelenésünk elektronikusan nálunk legyen. A honlapra igyekszem ezeket is mielőbb feltölteni. Kár, hogy 1 nap csak 24 órából és 1 éjszakából áll...

Van szpikkkerünk is: ZSóóótiiiiiii!!!

Előzmény: Trugyina (158)
Trugyina Creative Commons License 2006.04.04 0 0 158

Na, felvettem! Köszönjük a SZTV-nek mert a véradással kapcsolatos anyag után ez is egy remekül sikerült riport volt!

Csaklakozom MZ/X-hez! Hétvégén nem lesz elég csak a mezünket felküldeni a pályára!!!! Mégnagyobb  elszántság, összpontosítás kell!!! ("...Nem nyertük meg a háborút, csak egy csatát..." MZ 206.03.25 Eger). Erre én azt mondom, hogy a csatát sem nyertük meg csak a csatamező változik! A csatát akkor nyerjük meg, ha ha bajnokságban is megverjük őket!!!!

Mindenki legalább olyan elszántsággal készüljön mint Radis!!! Győzni kell!!!!!!!!! Ehhez Te is kellesz!!!!!

Csak a SOLDIERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

soldiers Creative Commons License 2006.04.04 0 0 157

Skacok!

Felugrott a honlapra 1 kis leírás az első meccsünkről. Ezzel talán le is zárhatjuk a milyenüberfaszákisvoltunkmileszünkabajnokok megközelítést. Szombaton jön a Heroes, bosszúra vágynak, ha nem szívjuk fel magunkat 10.000 %-ra, akkor lehet a fütyitek mellett mást is lógatni.

Én meg már öreg vagyok ahhoz, hogy ne győzelemmel feküdjek le, mert vereség után már nem termelődik annyi hormon ebben a korban. ;))

Szal, GYERÜNK WAZZE, CSINÁLD, CSINÁLD! Szóljatok mindenkinek, hogy a héten úgy tegye oda magát az edzésen, mintha az életéért küzdene!

Mert mi a legjobb??? (Le ne írd...)

soldiers Creative Commons License 2006.04.03 0 0 156
Mogyi!

Kérlek szerezd meg ezt a riportot és a korábbiakat is, amik a csapattal foglalkoztak. (Volt a véradás + 1 riport még tavaly Gerivel.)

Bónuszfeladat: a rádióriportokat is jó lenne levadászni elektronikus fomában

Ha ezek megvoltak, jöhet a sajtó.

Indítsd el média karrieredet, hátha lekörözöd Árpa Attilát! :)))

Ha valami nem tetszik hívj fel.

Üdv: MZ
Előzmény: Mogyi! (154)
Trugyina Creative Commons License 2006.04.03 0 0 155

Én is lemaradtam..........:( Kedd reggel 7:30-kor ismétlik a Szolnok TV-n.

Radis! Király amit írtál!! A cserkeszőlői különítménnyel mi is tervezzük hasonló edzés tartását. Amit csináltál példamutató!!!

Csak a Soldiers!!!!

Mogyi! Creative Commons License 2006.04.03 0 0 154
Srácok! Médiasztárok lettünk!!!
Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.04.03 0 0 153

Ja és mikor leszünk a tv-ben??

Ha valaki tudja lenne oly kedves és megmondaná.

GOOOO   SOLDIERS!!!!!

Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.04.03 0 0 152

Ne felejtsük el honnan jöttünk és hová tartunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszünjük meg azoknak akik ezt lehetővé tették és teszik.

Szombaton mutassuk meg!!!!!!!!!!!!!!!!

Harcoljunk és lehetőleg menjünk le az edzésekre ha megtehetjük.

GGGGGOOOOOOO  SOLDIERS!!!!!!!!!!!!!!!!!

széfti46 Creative Commons License 2006.04.03 0 0 151
A komplett deffense-t meg elküldjük interception-szimulátorozni, élőnyúl befogásra mi? :) Radis, nálam van pár szép darab gumi, ha lejössz érte a tiéd! Egyébként nem hülyeség, a edzésen is megy a bójázás. Valaki felveszi a tv-és riportot?
Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.04.03 0 0 150
GGGGOOOOOO  SOLDIERS  GGGGGGOOOOO  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#32RADIS Creative Commons License 2006.04.03 0 0 149

Gyerekek!

Gyönyörű idő van. Úgy döntöttem csinálok egy otthoni gyakorlócsapatot. Körbe is kocogtam a könyéket, hogy megfeleő egyedeket találjak új csapatomba. Volt akit megkérdeztem, hogy jöhet-e, de volt akit csak úgy hoztam. Szumma-szummárum összeállt a csapat. Sajnos közel sem olyan mozgékonyak, mint Soldiers-béli társaim, ugyanis 10 darab gumiabroncsról van szó.

Mindannyian megkapták a nevüket, amelyet mez híján a hátukra írtam. Kedves Trudi és Gyuri! A ti esetetekben sajnos nem találtam Zil abroncsot, mert talán az lenne méló hivatni pályabéli nagyságotokat. :) Go go fal! Ezért csak Opel jutott.

A WR-ek helyére kerültek a Polski kerekek. Nem túl nagyok, de jól gurulnak.

A TE-gumit még nem sikerült csillag alakúra vágni. Bocs. Sajnos a hely szűke miatt a WR-eknek alig jutott terület, de egyik csapat sem tökéletes.

Csak az lesz. Pl.: a Soldiers.

Úgy érzem sokat segített így elgyakorolni a playeket, ezért mindenkinek tiszta szívvel ajánlom! A szabad edzéseket pedig jó ötletnek tartom, mondjuk erősítésre és play gyakorlásra.

...mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké TD!

Trugyina Creative Commons License 2006.04.03 0 0 148

Sziasztok!

Ma rendeltem meg a plakátokat (100) és a szórólapokat (400). Szerdán viszem őket edzésre. AKi segít a terjesztésben, megy plakátot ragasztani az kap belőle. Tehát szerdán várom az önként jelentkezőket!!!

Egyébként én is elviseltem volna ma egy edzést. Ha gondoljátok, itt a jó idő , csomó figuránk van, szervezhetünk out of traning összejöveteleket a kutyaszarosban. Persze felszerelésben. Szerdán beszéljünk róla.

széfti46 Creative Commons License 2006.04.03 0 0 147
Halli! Újra itt. Iszonyat lassan telik az idő! Mikor lesz már szombat!!! Egyébként az nfl átigazolásokat figyeli vki?
Mogyi! Creative Commons License 2006.04.03 0 0 146
Cső! Jani akkor neked intézem ugyanazt a kérdést/kérést amit Milánnak írtam...!
Adam Szollosi Creative Commons License 2006.04.03 0 0 145
Ja jut eszembe, akkor ugye nem lesz ma elméleti vagy igen ???????????
Adam Szollosi Creative Commons License 2006.04.03 0 0 144
Hát sztem elég jó volt az edzés, de meleg volt, ezért király a def. mez mert fekete és szívja a meleget és keményebbé tesz minket. Várom már a szombatot, attól függetlenül, hogy nem játszok király lesz sztem. És ne bízzuk el magunkat.
Csak keményen tovább...! Goo defense!! Goo Offense !!!!!!!!!
Ha lesznek plakátok hozzám is vághattok párat és kiraknám Martfűn is pár helyre.

GGOOOOOOOOOO SOLDIERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#32RADIS Creative Commons License 2006.04.03 0 0 143

Pl.: kimehetnénk csapatostól amcsiba egy kis pénzt keresni... :)

Előzmény: #32RADIS (142)
#32RADIS Creative Commons License 2006.04.03 0 0 142
Kár, hogy ma nincs edzés :(
#32RADIS Creative Commons License 2006.04.03 0 0 141
Köszi! :P
Előzmény: Csonti-Linebacker (138)
milán RG Creative Commons License 2006.04.03 0 0 140
Nem tudok vinni edzésre,mivel nem én GYÁRTOM le őket.Beszélj az illetékessel (Jani).A szerdai viszontlátásra.
Előzmény: Mogyi! (133)
milán RG Creative Commons License 2006.04.03 0 0 139
Köszi.De időközben meglett egy példánya.
Előzmény: #32RADIS (131)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.04.03 0 0 138
Miből fogsz vizsgázni?Mert ha valami komoly akkor távolról tudunk segíteni egy kis "szidással"!
Előzmény: #32RADIS (135)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.04.02 0 0 137
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.04.02 0 0 136

A def. ma nem volt jó csak összeszedettebb volt mint az off.Ez a teljesítmény elég kevés lesz a bajnokságban szerintem:)))

Nekem ma viszont volt egy nagy élményem mégpedig az hogy sikerült védőként egy TD összehozni.Nagyon király élmény volt még akkor is ha csak edzés volt.KÖSZÖNÖM a teljes DEF. segítségét hogy ez az élmény nekem összejött ha nem kapok ekkora segítséget akkor biztos hogy nem jött volna össze soha!!!!!KÖSZI mindenkinek!

Előzmény: Trugyina (134)
#32RADIS Creative Commons License 2006.04.02 0 0 135
Nos, a fél délutánom ráment, de sikeresen letöltöttem egymás után a képeket. Már csak a videók hiányoznak. Türelmetlenül várom a hétvégét. Vizsga, visszavágó, választás... Húzós lesz, viszont eseménnyel teli. Már igazán szeretnék újra a pályán tevékenykedni és lesöpörni a vállamról az alkalmatlankodókat. Már csak 6 nap. Lezúzzuk az ellenfelet! A hősök ideje lejárt...
Trugyina Creative Commons License 2006.04.02 0 0 134

Csaó!

Ha képeket akarsz feltenni azt köszönjük, sms-ben küldöm a jelszavakat. A letöltés valóban izgalmas, de nekem csak a feltöltött képek 1 része van meg. Ha az is jó akkor viszem szerdán.

A mai edzés csak a deffensnek volt jó...........:( nem írigylem az egri hősöket hétvégén. Csak így tovább deffense!!!!!!

Előzmény: #32RADIS (132)
Mogyi! Creative Commons License 2006.04.02 0 0 133
Milán! Egy plakátot mindenképpen kérnék!!! Szeretném kitenni a sulinkban! Szal ha a szerdai edzésre tudnád hozni azt megköszönném.
#32RADIS Creative Commons License 2006.04.02 0 0 132
Akinek megvannak a neten található képek vagy türelmesen letöltögette őket egyenként, kérem hozza már el nekem, akár küldje el msnen.
#32RADIS Creative Commons License 2006.04.02 0 0 131

Milán!

Megcsináltam neked a Madden DVD-t, ha jönnél edzésre, oda is tudnám adni. :P

Majd hozz egy üreset! Üdv.

Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.04.02 0 0 130

Császtok!!!!!!!!!

Király volt a mai edzés.

Remélem a következő edzésen már többen leszünk!!!!

Mutassuk meg az Egrieknek hogy még sok van bennünk!!!!!!

GO SOLDIERS

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!