Ezért a mondatért egy rendes Restiben akár verekedés is kitörhet. Vizsgálhatnánk az igazságtartalmát, de a kérdés akkor is bennem motoszkák. Honnan tudod??:)))
Nos, Mariska marhára bealudt notebookja bellett az éjjel... Az időm nem jött még el, célidő augusztus 08., de szerintem ez a gyerek meglesz július közepe ill, vége felé, mivel akkor vannak nekem a féléves zárások.
Bővebben:
* Új vendéget köszönthettünk, Mariskát :))
* Satine nem kiváncsi a viccünkre, bezzeg mariska képeire igen!!!!!!!!! :)))
* Satine salátát csinált és az egészet ő ette meg :(((
* Satine Pizza + Pezsgő Partyt csapott, aztán meg lefitymálta y-ka kocsonya-bor partyját
* y42 majdnem a HUSZ-ben (?) kötött ki
* Közben kicsinyítettünk (majdnem) + rakosgattunk képeket is
* Satine kijelentette, nem tud még kicsinyíteni, pedig én néha olyan kicsinek érzem magam itt. Úgyhogy Satine, tudsz! :)))
* Továbbá közlöm mindenkivel, hogy mariska nem hülye! :)))
* És nem fog kicsinyíteni sem! Na!
* Aztán Korfun motoroztunk (volna, ha nem fogyott volna ki a benzin)
* Rozoga néha beugrott, bedobott egy felest, aztán robogott tova
* Hb ránk sem bagózott
* B_B sem
* Raggiról + 1kispapáról már nem is beszélve
* Gombóc közben befutott, y-ka meg ki
* Továbbá megtudtuk, hogy Satine volt kiskamasz is (nahát!!)
* Mariska váratlanul eltünt (csak nem eljött az idő??) :))
* Satine meg azt hitte, hogy övé lesz az utolsó szó
Lehet egy kérdéssel több?
Azt áruljátok el, hogy ki hova tervezi a köv. utat és mikorra??? -------na, ez egy nagyon jó kérdés, ne hagyjuk elsikkadni!!!
De szerintem rajtunk kívül már mindenki alszik,
úgyhogy mentsük ezt át holnapra...
Amikor rozoga visszajött J-ből, rákérdeztem hogy látott e 3 ÖTYE-tagot a csoportban.
Látott, valszeg akiket bridzs klubnak nézett.
Na, ma kiderült, hogy ők voltak.
Rozoga,
Mariskánk épp most mondta, hogy nem szabad előtte titkolózni :))
Egyébként a Tun. fórumon írtunk arról hosszasan, hogy még mindig felüdülést jelent ott lenni...
Reméltem, hogy J-ban is csípik még a turistákat, és soxor mindezt érdek (baksis)nélkül is...
édes kölkök lehettek!!!
mariska, dehogy titkolózunk,
Hannibalnak meg y42-nek volt valami szaftos vicce, amit én nem értettem, és azóta sem értek, mert nem mesélik el.
Ennyi. Volt benne domb, hegyoldal, lefutás,
de már az egész akkor katymasz, hogy nem is érdekel. Dosztse!
HII!
Tudom Mariska most nem iszik , de azért valaKINEK SZEMMEL kell tartani, nagyon fogy az arak az árak meg..Jó kis szaftos történet egy arab országban? Satine hogy gondolod? pici azért volt! gadarai látogatásunkat sikerült egy városnyi gyerekkel azonos időben rendezni, olyan5-6 osztályosok lehettek.és mivel egyedül mi voltunk idegenek a gyerekek baromira elkezdtek kerülgetni.még végre a szinháznál kicseleztük öket. mi ülünka legfelső sorban ők meg a szinpadon lent. tudják, hogy átvannak verve, de hazafias érzületük ezt nem türi(3 is nagy jordán zászlótcipeltek)végül egy kis ördög kiáll nagy peckesen az élre: héé missis- áláv jú-- és az balfék aki a szinházat épitette olyan akusztikát csinált,hogy na ,de vissza felé is müködik --hülye gyerek nem látod ,hogy a mamád lehetne. és láss csodát mégérti a lényegét, mint egy bon(bon megy)iván meghajol, á mama no áláv júú majd mégegyszer meghajol többiek tapsolnak. sajnos azért nincs tovább mert meg jött a tanár úr. valamit sejthetet mert a gyerekeket továbbiakban úgy irányitotta , hogy a közelünkbe sem kerültek. és volt egy másik is és annak meg én voltam a fő szereplője , de azt most nem mondom el
a kutyát sem érdekli ez már...
Akkor nekem óriási élmény volt,
azóta is az,
a vendégség minden egyes mozzanata,
ahogyan járt az agyam, miket is olvastam, mit illik, mit nem....
Amikor belenéztem, még nem voltak címek.
És kb. 2 képig bírtam, mert iszonyat lassan töltötte be,
de majd megnézem,
mert érdekel, pláne, ha Madeira.
Nem voltunk, de szeretnék 1x...