Hát picit én is szomorú vagyok,de a lényeg hogy a többiek jól vannak.Remlem pénetek tud jelentkezni!
Képzeljétek.Kitty ugye tüzel,Mollykám meg másfél évesen még nem tüzelt.Hát most beindultak a hormonok,gondolom a Kitty hatására,és ö is tüzel.Most tehát van két tüzelö lányom,és egy picit ideges fiam.Próbálom uralni a helyzetet....
köszönet a hírekért!!!! mindenki tiszta frászban volt már szerintem. A lényeg, hogy tulajdonképpen azért Picur is jól van, és a kutyusok zöme is. Sajnos tartottam töle, hogy esetleg gubanc volt ellés terén. Az uszkároknál nehezen megy az ilyesmi:/ Legalábbis saját tapasztalat, és anno az orvos is mondta a kórházban.
De most már lesz idejük megerösödni, a piciknek is, a mamának is, és gondolom Kalemára is ráfér, nem lehetett semmi végigcsinálni.
Hír Kalemáról minden izgulónak: Pici ellése kicsit problémás volt, 8 kiskutyát ellett, ebből 5 élt csak. Négy kislány és egy nagyon picur kan. Sok képet csinált, de most nincs gép közelében, talán péntek este sikerül feltennie a képeket és a sztorit. Bővebben majd ő.
hát igen,az uszisok összetartanak!!!Ez egy jó csapat,szerintem!
Biztos sok örömöd lesz az usziban,nagyon jó természetü kiskutya,egyszerüen imádnivaló.Természetesen igazi kis rosszcsont is,de hát így tökéletes.
Mondjuk amikor Molly lányom lebombázta a az elsö közös karácsonyfánkat (tavaly költöztünk külön a családdtól ) nem voltam túl boldog,de rögtön azt lestem nem e lett valami bajuk a széttört díszektöl.A tapétát is leszedte,de úgyis le akartuk szedni...stb
Húúú, de sok kérdés egyszerre. 19 éve van kutyám, de uszkárom ő lesz az első. Már megvettük, de még nem hoztuk el, most 5 hónapos. Először egy befogadott keverék kutyával kezdtem 12 évesen utána jött egy orosz fekete terrier, ő még ma is meg van, és volt egy kis griffonom, de ő sajnos a télen elpusztult
Csak mert gondoltam, en is bekapcsolodnek a beszelgetesbe, mint leendo uszkar tulajdonos. Nektek biztos sok tapasztalatotok van az uszkarral, ami hasznos lehet egy kezdo uszkarosnak
Sósmogyoró téma: az enyémek is nagyon szeretik, meg minden ilyen apró magot, még a szotyit is elnyammogják, csak ugye fárasztó nálunk szotyizni, mert a férjemnek is én nyitogatom, meg a kutyáknak is, aztán én is szeretnék enni néha:))) Bár itt Belgiumban nemigen lehet kapni szotyit, tökmagot inkább látok. Vagy ha van szotyi, akkor az meg már hámozva, abban meg mi az élvezet???;)
Na, szóval, jöhet ropi is, chips is, minden ropogós:) Olyan aranyosan nyammogják:)
Sholya! Ahogy nézegetem Kitty képeit, egyre inkább van egy olyan érzésem, hogy a Kokoval együtt szép kölyköket produkálnának:) Két akadálya van, egyik az 1300 km, a másik meg, hogy Kokokám ivartalanított (ez a nagyobbik) ;)))
Én azért a helyedben nagyon odafigyelnék rájuk a második héttöl, mert akkor nálunk nagyon rossz a helyzet. Pepe a legkisebb nyitvahagyott résen is kiszökik, megállna bármelyik kutyának.
Múltkor egy tizedmásodpercig nem figyeltem, kiszököt a nyitott ajtón, egyenesen egy kis utcai keverékhez (elég csunyácska kutyus a lelkem). Na, kettesben meg elkezdtek szaladni a kiserdö felé, én meg mint egy örült utánnuk. Alig tudtam elkapni önagyságát, mert ugye akkor nem hallgat ám senkire. De végül is elkaptam, hazacipeltem, és háziörizetbe csuktam;)
Hát ha nem lesz gond ebböl késöbb akkor LEHET kimaradnak a gyereke,legalábbis most így gondolom.Bát Kitty egyre jobban be van pörögve,szegény Molly nem érti miért mászik rá a Kitty.A Jerry nem is érdekli.Ez baj?
Kalema remélem jelentkezik moszmár és csatol egy csomó képet a babákról!:-)))
Találtam egy jó oldlat,aranyos cikkek vannak,majd nézzétek meg!