Megmondom őszintén nem volt 2 percem se múlt hétvégén, még vaterára is kellett volna küldenem egy pár Danaj' lámpatartót, és azt sem tudtam még becsomagolni se... A suli a blahán van, a kollégium a nyugati mellett, hétköznap előre megbeszélt helyen is át tudom adni.
Megvan a villa! Kicsit hülyén néztek ránk mikor egy buszmegállóban a földön kiterített Simson cuccokat mustráljuk, haver pedig egy bringazár kulcsával szedi szét az első lámpát :) Majd fel kell újítani a telót, holnap elugrok venni rugókat meg szimeringeket.
Tyer! Hogy áll a persely? Holnap megjön a villa :) Most a Schwalbe-val elszöszölök pár hétig úgy is, lehet hogy a végén azzal megyek börzézni. Vagy sehogy sem :( Ha nem jönne össze akkor merrefelé járkálsz? Esetleg haver át tudja venni, pestre jár suliba.
Suhl cuccokat láttam csak, meg S50/51, Schwalbe, Star...
Volt bizony kapás! Kecsóról hoztam egy D-Csepel nyerget, két kipuff.hollandert a Jawára, gyári új kuplunglamellákat, a nyáron talált Kühne bicaj vázra lánckereket hajtókarral. Pesten meg vettem egy gyári új Favorit bicajra való pupát, ami passzol jawába is, gyári dobozában, mz ts 125-150-250-hez célszerszámok stilizált rajzait, és megnevezéseit tartalmazó A/4-es dokumentációt (a borítója szép, 200 Ft-ot meg megért :) ), emellé jött egy gyári új Tesla kondi, ja igen, meg a csepelre hibátlan hátsó fékdobot, komplett féket. A rasszista nigger varnyú (feketerigó)-ról meg majd Kristóf mutat képet...:))))))
Ma beállítottam a mexahézagot, tapétavágó kés pengéjével, ahogy Tyer Mester úr ajánlotta. Nagyobb volt a hézag egy kicsivel, így jobban megy 1-2ben, 3-ban semmi változás, ha beállok egy sebességre ugyanúgy dadog mint eddig. Mostmár kivágom a kukába ezt a szar Jikovot hogy az istennek nem birom már megvarázsolni. Egy ilyen egyszerű kis szerkezet így szopat... Csak bírja ki valahogy hétvégéig, rászánok két napot ha nem sikerül akkor felgyújtom :) Csütörtökön még el kell vinnie a szomszéd faluba is a Simson villáért. A blokkban valami nagyon csörög, pedig nincs hajtva, Castrol olajat kap 1:40-1:45-ben. Nagyon rossz hangja van a gépnek már :( Erre a télen jópárezret rá kell költeni.
...de nem ilyen "nagymotoros", felfelé nyíló, finom kis zárható tanksapka volt rajta, gondolom.A fék tényleg parádés, megadták a módját, na dehát olaszok...