Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Nagy fordulat történt a traktorom kapcsán: tegnap írtam egy srácnak (és egyből meg is hívtam a fórumba) aki Fürge traktorról keresett infókat. Persze elküldtem a saját gépem fotóit is, erre visszaküldött ugyanilyen gépekről fotókat!!!! Vagyis a gépem nem egyedi gyártmány, valaki valahol (kis?) sorozatban gyártotta. Próbálunk még többet kideríteni a múltról, én továbbra is a kisipari tevékenységre tippelek, de örülök, hogy egy kicsit tisztázódott a pedigré.
Kérdés: összesen hány különböző traktor van a képeken? (A piros az enyém, de az is narancssárga volt)
Ezúton is köszönet Istvánnak a képekért és az infóért! (aki remélem bejelentkezik hamarosan)
Elképzeléseim vannak, hogy hova kell felfogatni, bár még nem láttam élőben. A tolólapot a MÉH telepen találtam egy fél váltvaforgató ekével, de az adapter nem volt sajnos mellette.
Ha meg lesznek a méretek viszem csináltatni. Nekem sajna se hegesztőm semmim sincs, csak "kisflexem".
Most találtam meg a topikot, sok hasznos és érdekes dolgot találtam.
Lassan leesik a hó, havat lapátolni nem szeretek ezért a trakit szeretném használni tolólappal de egyenlőre nem tudom felrakni. Tehát ha van valakinek eladó Terra -hoz való tolólap felfüggesztő adaptere az jellezze, de ha van és mégsem eladó néhány fényképpel és méretekkel segítsen ki!