Ráadásul nem is 2, hanem 3 ember kell a chain-crew-ba, mert 2 hordja a láncost, 1 + a kísérletjelzőt. Szólj Oláh Norbinak + Tóvizi Ferinek, még Ők is méreten aluliak.
Holnap sokan legyünk edzésen mert ez nagyon fontos !!!!!! Keményen kell dolgozni. Nem tudok sok újdonságot mondani mint az előbb mondtam !!!!!! Meg kell mutatni a kételkedőknek hogy a Soldiers komolyan gondolja a dolgot !!!!!!! Amúgy ha a meccsen kell két ember aki viszi a yardjelző izőt akkor az egyik leszek hamár nem játszhatok. Goo Soldiers !!!!!!!!!!!!
Kapcsolódva #32RADIS-hoz szerintem is nagykirályak a cikkek és most már lassan minden olyan mint amilyennek lennie kell.Köszi Zoli!
Eddig nem akartam erről irni de ha már itt tartunk a seregben van egy kis gond mert Csernus Zsolti lett a csapat új MLB-je és övé az 58-as szám is. Akkor most nekem kellen egy új protrktor mert az enyém nem jó a falba:))))
Regisztrációm sikeres volt, írok én is valami értékes hozzászólást...
Felejtsük el a vasárnapi napot, szerdán, de méginkább szombaton megmutathatjuk, hogy mire is vagyunk képesek! Igyekszem ott lenni én is minden edzésen, sajnos-mint azt tapasztaljátok-nem mindíg sikerül. Megvan az okom a hiányzásokra, kérlek titeket bízzatok bennem és támogassatok! Sokat jelent nekem a csapat és annak minden tagja, egy álmom vált valóra veletek! Köszi, holnap találkozunk! GO SOLDIERS!!!
Nem kell az egekig magasztalni, csak azt próbálom végigcsinálni amit vállaltam magamért és a csapatért is. Azért köszönöm. De más elhivatott ember is van a csapatban, többek között te is.
Mindenkire ráfér az otthoni gyakorlás, főleg azért, mert sokan (többek között én) nem szoktak hozzá az élsporthoz hasonló körülményekhez, sem fizikailag, sem szellemileg. Ez játék pedig megköveteli a kellő komolyságot. Elnézést a közhelyekért. Én sem vettem komolyan a pálya szélén, a holtidőben, hogy folyamatosan melegen kell tartani az izmokat, különben sérülés lesz és meg is húzódtam, még mai napig érzem.
a ki lesz a bajnok kérdésre eddig 345 szavazat érkezett. 89-en ránk szavaztak(tunk)
:) szemtelennek szemtelen, de azért annyira pimasz remélem senki sincs, hogy ezzel kezdi minden napját.
a ti, ill. azok generációja - akik nem látogatják a honlapot, fórumot - nem szokott netezni járni? Mi annak idején a suliban (most meg melóban) minden alkalmat megragadtunk, hogy netezzünk, hogy por... öööö porosz háborús fegyvereket nézegessünk :)
nem kényszeríthetünk rá senkit tudom, de jó lenne a befektetőknek mutogatni, hogy hogy pörögnek itt a számok.
tudom már "nagyon el vagytok fáradva a rengeteg, véget nem érő edzés után", de annyit hadd kérjek már, hogy szerdán, csütörtökön önként jelentkezzetek plakátolásra. Nem egy családi, happy-day program, de ezt is meg kell csinálni!
Igen súlyos következményekkel jár, ha megint úgy végződik, mint a múltkor.
"Az a hadvezér aki a csata előtt a templomban biztosra veszi a győzelmét , több lehetősége van a sikerre, aki pedig már a csata előtt a templomban sem bízik a győzelemben valószínűleg elbukik."(Szun-Ce: A hadviselés törvényei) Egyébként Szu-Ce egy ókori kínai filozófus és hadvezér volt! Mindenki értelmezze ezt a rövid idézetet úgy ahogy akarja......
Majd még írok ilyen kínai okosságokat ha van rá igény:)))
Egy biztos edzeni kell és a mecseken is ott kell lenni fejben is!!!
Halli! Speciel egy hete már alig tudok aludni is, mert már csak a szombat délután jár a fejemben. Már templomban is voltam, hogy tudjak játszani. Bár edzés nélkül meccs sincs! Na kitartás minden dolgozó soldiersnek!
Segíts Mogyinak, hogy az összes média (TV. rádió, újság) megjelenésünk elektronikusan nálunk legyen. A honlapra igyekszem ezeket is mielőbb feltölteni. Kár, hogy 1 nap csak 24 órából és 1 éjszakából áll...
Na, felvettem! Köszönjük a SZTV-nek mert a véradással kapcsolatos anyag után ez is egy remekül sikerült riport volt!
Csaklakozom MZ/X-hez! Hétvégén nem lesz elég csak a mezünket felküldeni a pályára!!!! Mégnagyobb elszántság, összpontosítás kell!!! ("...Nem nyertük meg a háborút, csak egy csatát..." MZ 206.03.25 Eger). Erre én azt mondom, hogy a csatát sem nyertük meg csak a csatamező változik! A csatát akkor nyerjük meg, ha ha bajnokságban is megverjük őket!!!!
Mindenki legalább olyan elszántsággal készüljön mint Radis!!! Győzni kell!!!!!!!!! Ehhez Te is kellesz!!!!!
Csak a SOLDIERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felugrott a honlapra 1 kis leírás az első meccsünkről. Ezzel talán le is zárhatjuk a milyenüberfaszákisvoltunkmileszünkabajnokok megközelítést. Szombaton jön a Heroes, bosszúra vágynak, ha nem szívjuk fel magunkat 10.000 %-ra, akkor lehet a fütyitek mellett mást is lógatni.
Én meg már öreg vagyok ahhoz, hogy ne győzelemmel feküdjek le, mert vereség után már nem termelődik annyi hormon ebben a korban. ;))
Szal, GYERÜNK WAZZE, CSINÁLD, CSINÁLD! Szóljatok mindenkinek, hogy a héten úgy tegye oda magát az edzésen, mintha az életéért küzdene!
A komplett deffense-t meg elküldjük interception-szimulátorozni, élőnyúl befogásra mi? :) Radis, nálam van pár szép darab gumi, ha lejössz érte a tiéd! Egyébként nem hülyeség, a edzésen is megy a bójázás. Valaki felveszi a tv-és riportot?