Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Az egyszerűsége miatt jó a trabi motor,és olcsó.A fogyasztását mérted már,nem eszik sokat?Nekem volt trabantom anno de helyben megevett KB: 7-8 L.Tapsztalat?
Hát nem valami tetszetős!De a motor kis helyen elfér.Ami a videot illeti én szeretnék olyan gyorsan menni mint a motoros!A viccet félre,szerintetek hogyan lehetne lasítani a fordulatát a vw motornak.Vagy van más alternatíva a motorra?
Az az igazság ,hogy kb:egy nogyobb fűnyírótraktor méret is megfelelne csak legyen strapabíró és erős.Az amcsiknál ezek 7-12le körül vannak.Biztos láttad már őket.
Szerencsés vagy itt pest megyében cumi a méh telep,a bontók meg qrva drágák.
Hogy gondoltad? a ww váltó után direktbe akarod tenni a difit vagy+ váltót teszel be.
Én az 1500-as motorhoz teherautó alkatrészeket javasolok ,mert azokat nehezebben ropogtatja a nagasabb nyomaték. Robur,nyugati kisteher Ford transit ,Nissan vanette , ezeket a hátsó hidakat javaslom.
Ja. te is?Minden elérhető olcsó megoldás érdekel.A fogysztás miatt gondoltam a golf motort.Békésen van bontó oda szoktam járni,bár nem a legolcsóbb.Lada futót csabán a méhben találtam csak lóvém nem volt már.Békésen 15000-hf.Tarcsai vagyok.
Sziasztok.Végigolvastam a fórumot,sok okoságot találtam,ezért beléptem.Szeretnék apránként összehozni egy 4-kerekű trakit hátsó meghajtással.Cudar08 trakija tetszik,de atol is kissebbet szeretnék.Csak vontatni szeretnék vele.Ehez kérnék némi útmutatást.Adott egy 1500-as diesel golf motor,és lada hátsó híd.Ezt hogyan lehet legrövidebben összehozni,az áttétel meg ilyesmi.A segítséget előrre is köszönöm.
Turner62 aprítómestert üdvözlöm,vele már találkoztam személyesen.
clutchwillbe 2belts...weakeningor stretching.whenstrapsarelooseenginepulleyjustspins...thegearboxstand stillso I canchange thespeed.I havefourdifferentsizepulleyswith340 mm, 220mm, 140mm, 70mm.Eachpulleyisfor twobelts.transmissionwillbesosmallpulley-pulleybelt-high.of the fourdimensionsthat I havethat Irecommend that you use?Iuse2wheeltractorplowing,transport,planting, harvestingpotatoes, etc..I want tobeversatile.willlook somethinglikeyours.withoutprimarygear...engine-smallpulley-belt-pulleyhigher -gearbox-2 wheels
Daciagearboxdo not know.The primaryratioshould beat least 6timeshigher thanmine,butinsteadof9.24.What kind ofclutchdo you want?the beltorclutchdiscyouwant?Whichlayoutdo you want?It's likemine?Let'sbit by bit, because thecompileris difficultto communicate.Youcanplowit?Or you justneedtransportation?First,the systemwill thenturntodiscussthe thingswe take