Még nem olvastam el a cikket, de biztos érdekes, mert a mikrovezérlők az egyik mániám az elektronikában, meg úgy általában a vezérléstechnika és automatizálás.
Szia Nekem is kellene egy első tengely sajnos nem egyszerű beszerezni. Jövőhéten megyek beszélek egy esztergályossal tud e gyártani. Ha igen s nem drága akkor lesz egy számodra is ::)
Turkáltam ma a készleteimben, de egy dolgot nem találtam.Nincs első tengelyem Mustangba.Ami előkerült, az Babetta, az átmérő jó, de hosszabb, így nem passzol.Nincs valakinek egy Mustang elsőkerék tengelye?Valahol a közelemből, vagy, ha más nem működik, marad a posta.Esetleg más Mustang alkatrészekre cserélhető, ha van rá igény.
Blaha vagy nyugati, hétfőn 4 után, kedden-szerdán 5 után, csürtörtökön (egyenlőre) egész nap, pénteken 1-2 után, szombatávasárnap délután, ez a jövőhetem. :)
Garanciát? Azt csinálja, amit én kértem tőle, ami azon a rajzon volt, ami a cseh honlapon van. Nem tudom, mi romolhat el azon... :))) ...ha csak nem szarul voltak megadva a méretek.
Istenkirály vagy Tyer! Garanciát vállal rá az esztergályos? Már csak az a kérdés hogy Pesten hol tudja átvenni haver és mikor? Ha sikerül az ütközés akor küldöm vele a dugóidat :)
Venned kell egy pár simson csészét, és holnap délben megyek az átalakítóidért, amik a váz meg a simson csészék közé mennek, 1500 Ft lesz a kettő. Megfelel?
Van egy weboldal, amit pár barátommal közösen csinálunk, ha van kedvetek nézzétek meg, vagy küldjetek képet, leírást, ötletet, mindent szívesen veszünk !
Megtaláltam ezt a rajzot a cseh oldalon, de ez csak egy átalakító a simson csészéhez, olyat remélem tudsz szerezni, most indulok az esztergályoshoz... :) Ha netán addig olvasnád az üzenetem valami isteni brainstorm következtében, akkor hívj fel: 20/237-93-03
Egész családnak, ismerősöknek dicsekedett a cikkel anyám, de senki nem értett belőle a kötőszavakon kívül semmit. :)))))) Amúgy nyáron államvizsgázott, és az egyik vizsgáztató az újság főszerkesztője (asszem), ő ajánlotta fel bátyámnak a lehetőséget. Remélem azért Neked mondott valamit. :)
A trinát elég jól fedő festék, elég időjárás- és kopásálló, benzint is elviseli rövid ideig (értsd: tankoláskor ráfolyik és utána letörlöd), viszont egy hátránya van, hogy iszonyat lassan szárad, minimum 2 nap meleg időben, ha szar az idő, akkor kell neki legalább 3 nap, hogy rendesen megszáradjon. Úgyhogy lehet, hogy érdemes autófestéket venni, az valamivel drágább, viszont olyan színűt kevertetsz, amilyet akarsz, és sokkal jobban szárad, kopásállóbb is, meg ha kell, akár 1 decit is kevernek. Amúgy szerintem a trinát alapozóval együtt nem sokkal olcsóbb, mint az autófesték. Fater pont most kevertetett egy gépvázhoz a Standoxnál (Miskolcon), az előző vázat trináttal festette, hát ég és föld a kettő.
Nem gáz, elég nagy bajok vannak a villával. Szóval ráérsz a dologgal. Ha nem cseréli őket akkor nem állok jót magamért. Haver azt mondta hogy neki a Népligetben vagy Újpest központban lenne jó.
Én megmondtam... (jó, lehet nem pont Neked, de mindig mondom, hogy a Brisk már nem ugyanaz a minőség...:( ) PAL, vagy NGK, ezeknek van a legjobb ár/érték arányuk szocimotorba.
Lenne egy kérdésem, a képen látható festékhez mit szóltok? :) Trinát magasfényű fekete zománcfesték. 1070 Ft egy fél literes doboz. A Cellkolor-t nézegettem még a neten, talán ez az egyetlen másik népszerűbb festék, talán csak mert olcsó. Vagy ez volt túl drága(mondjuk festékboltban vettem)? Mi róla a véleményetek(a váz lesz vele festve)? :)
Hasonlításként itt a Cellkolorhoz egy link. Ebből egy liter 1450Ft, ami fél literre számolva úgy 725 Ft, remélem a Trinát jobb! :)