Keresés

Részletes keresés

gecmarek Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1164
"Sülj szembe azzal, hogy a nyilasokon nincs semmi tisztelnivaló.
Ne basztasd a horoszkópom!
Előzmény: Törölt nick (1130)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1161

Sem Tomcat, sem Kertész nem magyar.

Kérem az idézetet, hol vallotta az utóbbi magát annak? Mondjuk, a Nobel-díja előtt? Talán utána, mert a hazai sajtóban természetesen így beszélnek róla. Vagy az ő esetében nem érvényes, hogy mindenki az, aminek érzi magát??

Előbbi pedig provokátor, mint a jegyvásárló luvnya - ilyen feladatra pedig magyar soha nem vállalkozna.

Előzmény: Törölt nick (1133)
bicskás székely Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1160

Nincs.

Van. Méghozzá legfelső politikai szinten.

Egy másik topikban már leírtam, hogy aligha nevezhető nemzeti gondolkodásúnak az a baloldal, amely:

- aktívan kampányok a náci Benes-dekrétumok megtartásáért (2002 tavasz),

- menetrendszerűen uszít a kisebbségi magyarok ellen (2002 jan, 2005 nov-dec, 2006 ápr.),

- a román miniszterelnök társaságában, pezsgővel ünnepli Erdély elszakítását,

- a népességfogyásra csak cinikus válaszokat képes adni,

- egymillió ázsiait kíván titokban betelepíteni,

- 18 éve gyalázza a nemzeti szimbólumokat.

Előzmény: Törölt nick (1126)
mickymóka Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1158
Nyálcsorgásodat ne nevezd röhögésnek.
Előzmény: Törölt nick (1153)
Derek Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1157
1950 ota meg prostitucio sincs.Engedelyezve! De ugye azert qrvak voltak.
Előzmény: Törölt nick (1146)
mickymóka Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1154
Te beszélsz itt humorról, te rekedt morgós negatív csoroszlya?
Előzmény: Törölt nick (1148)
mickymóka Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1152
Jöttetek ti is, csenevész turhaköpők.
Előzmény: Törölt nick (1138)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1151
Viccelsz? Egy teherautó?
Előzmény: Törölt nick (1148)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1150
Az 1949-es sztalinibol?
Előzmény: Törölt nick (1141)
Or Kán Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1149
"És mind olyan ártatlan képpel néz, hogy de hát ezek nem nyilasok"

Ki mind?

"De muszáj védeni, mert akkor mi lesz az egyatáboregyazászlóval?"

Nem muszáj, és nem is védjük.
Előzmény: Törölt nick (1140)
[virgo] Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1145
Ha tudni akarod, engem is aggaszt, hogy a 14 éves lányom ilyenek befolyása alá kerülhet, mert azért ezek leginkább Bp.-n koncentrálódnak. mondjuk a tizenévesek aligha vannak tisztában az igazi ideológiával.

Azt viszont nem tartom szerencsésnek hogy egyesek rasszizmust, antiszemitizmust kiáltanak ott is ahol nincs, páran meg egyenesen azt érzékeltetik, hogy akinek nem tetszik a mostani kormány, az mind fasiszta.
Előzmény: Törölt nick (1120)
mickymóka Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1143

Már Arany János is megverselte, hogy a Turul baljós madár.

"Mért vijjog a saskeselyű?
Mért szállong a turul s ölyű, 

Hadintéző, baljós madár,
Széles Dunának partinál? -
   Azér' vijjog a keselyű,
Azér' szállong turul s ölyű,
Mert holnap ilyenkor, halott,
Százezrivel fog veszni ott."

Előzmény: Törölt nick (1132)
Or Kán Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1139
Előzmény: Törölt nick (1132)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1136

bizony...

Nagy szükséged van rá..

:)

Előzmény: Törölt nick (1134)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1133

Nem az a 2-3000 nyiltan nyilas zavar.

Hanem azok, (akik sokkal számosabban vannak és), akik mentegetik őket. És tök mindegy, hogy egyszerű szoclib-gyűlöletből, vagy ostobaságból.

Az a szomorú igazság, hogy ma pl. ezt a Tomcat nevű eszement, kisstílű nácikát sokan tartják magyarabbnak, mint például Kertész Imrét.

És ez a baj...

Előzmény: Törölt nick (1120)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1131
Holocaust-szindrómás zsidók? Szerintem abból nincs sok. Viszont cigányok között rengeteg van, aki rasszista indulattól vezérelve utálja a nem cigány magyarokat.

Lehet hogy nics sok, de az ideológiai, pénzügyi alapokat ők tremtik meg, mivel cigány értelmiség nem létezik. A fajgyűlölő cigányokat ők karolják fel, és ők a futtatók is.
Nézd csak meg a szadit, az un. "liberális emberjogi kultúra" a magyarok jogfosztásáról szól, túlképp ez a project fő célja. A cigányok márcsak számosságuk miatt is alkalmasak az első vonalba, az mégse járja, hogy egy felsőbbrendű, a belvárosi szubkultúrális zárvány oszlopos tagja koszolja össze magát. Talpasnak jók a cigók is, de mulatságos módon a "cigány kultúra" és a másság harcos és tűzközeli elitje között elvétve tanálunk cigányt. Biztos véletlen:-)

Előzmény: [virgo] (1075)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1129

Vicces vagy...

500 nyilas van ebben az országban az egyik állításod szerint..

Nem érdekel ha magyar zászlót taposnak és az fáj egyeseknek(akik ugye természetszerűleg nyilasok)....

Valami azt súgja hogy emiatt a gőg miatt kopott el a renccerváltáskori huszonakárhány% 1-re...

De te tudod...

:)

Előzmény: Törölt nick (1119)
Or Kán Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1127
A turulmadár nem csak a nyilasoknak magyar jelkép.
zabfaló Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1124
Nem mind1, hogy egy hibbant tyúk mit kárál?:)))
Előzmény: Törölt nick (1115)
Derek Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1121
Engem sem amikor a nyakuk faj ,mert szoritja a kotel
[virgo] Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1116
Ezekszerint 500 nyilas lenne az országban? Mer' akkor nem értem mire ez a nagy felhajtás :-]
Előzmény: Törölt nick (1097)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1114

Eszed ment, ember?

Multikulti vagyok, azt mondod, meg a többi hülyeséget? Ilyen jót rég nevettem. Kevered itt a sz'rt rendesen.

Izrael-ellenes vagyok, azt mondod? Mert a Deir Yassin-i vérengzésről megemlékeztem? Mialatt a te elvtársaid meg antifasiszta kristálydélutánt rendeztek, a magyarságot bemocskolva, a Schroeder úr tiszteletére?

Mondom, mocskosszájú vagy, méltatlan a figyelemre. Csaholj vissza nyugodtan, kedvedre!

Előzmény: Törölt nick (1105)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1111

Hogy van-e magyargyűlölet az országban? Hát hogyne volna!

Olvassátok csak az Index fórumát (remek minta, ha nem is statisztikai)!

Ezt az országot vagy 500 éve az önutálat jellemzi. Úgy is nézünk ki!

Rübezahl Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1109
"a palesztínoknak nincs szükségük gazdaszervezetre, ők önmagukban is életképesek."
Jól megfontoltad ezt? Én valahogy máshogy tudom, tán 90 feletti % -ban segélyekből élnek.
Előzmény: Törölt nick (1102)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1105
:-)

Értem, akkor már nem vagy "nemzeti", "keresztény" és "magyar". Antiglobalista, antiklerikális, multikulti, toleráns meg ilyen marhaságok jellemeznek. Akkor jó, megnyugodtam. Azok ilyen hülyék szoktak lenni, maradj is így. Csak kicsit idegesített, hogy számomra fontos értékekre hivatkozik valaki Izraelellenes propagandája közben. De így okay, csináld csak. Mondhatni a szokásos tőletek.
Előzmény: Törölt nick (1089)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1104
Ja.
Előzmény: Törölt nick (1102)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1102
A cigányok mozgáslehetőségét eleve behatárolja, hogy rettegnek egy olyan kifutástól, hogy a többségi nemzet nélkül, akár még az autonómia kereterin belül is, saját maguktól kellene rendezni sorsukat.

Az izraeli-palesztin viszály két nem kompatibilis entitás között az erőforrásokért zajló harc.

Igen, ebben neked mélyen igazad van, a palesztínoknak nincs szükségük gazdaszervezetre, ők önmagukban is életképesek. Ez lényegi különbség.
Viszont abban meg nekem, hogy a két szembenállás alapja mégiscsak az, hogy kulturálisan inkompatibilis csoportok ütköznek mindkét esetben, az integráció lehetetlen. És pont ezért nagyon álságos dolog az önvédelmet megtagadni a zsidóktól ill. a magyaroktól emberjogi hablatyokat bevetve. Mert ez nem a paleszryncigány kisebbség védelméről, hanem a zsidó/magyar többség tönkretételérő szól.
Előzmény: Törölt nick (1084)
arvi Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1101

Ah, egy ember, aki hajlandó az önkritikára! :) Köszönöm! Sok kéne belőled itthon.

Egyébként, én nagyon büszke vagyok, hogy olyan zsidó emberekkel élhetek egy országban, mint Bodó K. Attila. Az ilyen megszólalások segítenek eloszlatni a sunyi politikai szerencselovagok által keltett és meglovagolt antiszemitizmust. Sajnos sok emberben olyan sok ma az indulat, hogy bizony bedőlnek az uszítóknak, olyanokat kezdenek hibáztatni (pl a zsidók), akikből azok akarnak bűnbakot csinálni akik a saját mérhetetlen országromboló tevékenységükróll akarják elterelni a fogyelmet.

Előzmény: Törölt nick (1098)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1100

>> Egyszerűen a cigányterror és a fertőzött területeken a törvényesség hiánya kikényszeríti a többségiekből.

Természetesen a gárda már most is kikényszeríti.

Ezért van az, hogy őrült tempóban keresnek cigányokat rendőrnek és én kinézek a jövőben némi jövedelmi pozíció javulást náluk, ami kívánatossá teszi az életpályát.

Ezzel a vérfrissítéssel természetesen a rendőrség egyes területeken drasztikusabban fogja végezni a feladatait, de a szükséges médiatámogatásra való hajlam már kialakult, tehát nem lesz jeletős társadalmi sokk, ha divatba jön ismét a csendőr pofon.

Előzmény: Törölt nick (1090)
Baresi Boriska Creative Commons License 2008.04.13 0 0 1099

A topikcimre valaszolva, magyargyülölet az nincs! Viszont van sok

teherauto, meg egy csomo rocker akik idönkent szervizre szorulnak...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!