Richárd /1988 01 12/ Esztergom-Kertváros Myléne zenéjét illetően pedig a néhol sötét, depresszív, életúntságot árasztó hangulatú számai, és a boldogságos, "szimfonikus" számai tesznek rám nagy benyomást :-). (Ennek a topiknak meg külön örülök, mivel azt hittem, a zenéjét csak én ismerem :-)
Szia, neked is :-) Sajnos én nem voltam, pedig lehet, hogy életem legnagyobb hagytam vele ki :-(. Myléne zenei "munkásságát" csak 2005-től ismerem. Ekkor láttam meg a "Fuck Them All" c. számát...LENYŰGÖZÖTT. Augusztusában már az "Avant Que L'ombre..."-t foghattam a kezemben, nemrég meg a "Les Mots"-ot. A kedvenc számaim tőle a "L'Instant X" , "C'est Une Belle Journée", és a "Fuck Them All"...Huhh! 18 évesen ez már nem kis teljesítmény :-D
5:46-kor írom ezt, a suli után (délután) leszek csak fenn... még látjuk egymást, az biztos :-)
A klipet Benoît Di Sabatino készítette. Gondolom, ez megmagyaráz mindent. ;-)
Aki pedig, kicsit igényesebb képi világra vágyik, annak nincs más dolga, minthogy fohászkodjon a Mindenhatóhoz, hogy a hazai mozikba is eljusson Laurent Boutonnat új filmje, a Jacquou le Croquant*.
Láttam. Számomra lenyűgözően ellenszenves, de szeretem, mert Mylene. Csalódtam, mert úgy véltem, Mylene mindig többet tud adni, mint a többiek, és teszi ezt a szexualitás naturalisztikus ábrázolása nélkül. Nem vagyok prűd, például egyik kedvencem a QI, és nem botránkoztatott meg, mondjuk a Libertine sem. Ez a klip nekem túl snassz. (Egyébként mi tett a hajával? Nektek bejön?) Aranyos, meg olyan életszerűen emberi ahogy ledobálja magáról a kis cuccait, de nekem hiányzik ebből a produktumból az, ami eddig megfogott benne: a különlegesség és az egyediség, amivel nem találkoztam szembe akármikor az utcán, és nem fedeztem fel a zenecsatornákon futó egyformaság között. Azért, ettől még rajongó maradok!
Szia Girogio! Nekem nagyon tetszett a beszámolód!!! Zseniális! Te aztán tényleg sokat tudsz Mylene-ről. Ja, mesélnél nekem személyesen is e-mailben? Puszi.