Nem baj, elmúlik majd, idővel kigyógyulsz belőle biztosan, és elfelejted azt a fakezűt végre... :)
Lehet álmodozni, meg pletykákra hivatkozni, hogy ilyen meg olyan csodatámogató jön, de a szomorú valóság, hogy Báne is a pénzhiányra hivatkozott, meg a bizonytalanságra... :(
Megnyitod a zúj hozzászólást, alul Új Kép: -> Tallózás: kiválasztod a gépről a képet. Utána a sorban "Feltölt" gombra rákatt. Várni egy kicsit, megjelenik a kép alul kicsiben, amellett a beszúrásra rákattintani. És mehet a hsz.
Volt egy alkesz ruszki gyerek akkor a csapatban,vagy lehet,hogy utána évben. Hogy hívták? Asszem azért is küldtük el mert nem kicsit ivott. :D Nem a helyére igazoltuk a Hofit?
Elérkezettnek látom az időt -mint minden nyáron-hogy elmondjam nektek,le kell igazolnunk a Pankár Tibit!!! Most vagy soha! Mellé még 2 aljas délszlávot,(A minta Vukicevic - én is imádtam)hadd utáljon minket mindenki,akkor legalább tudjuk,hogy jók vagyunk. De ha már a Bane sem maradt anyagi okok miatt akkor el tudom képzelni mi lesz itt a következő idényben... Jó lesz neki Dombóváron? Mondjuk lesz a csapatban aki főzzön rá! :D
Bezony, pedig az a Zete rohadt jó csapat volt. Igaz, hogy úgy vezettünk 2-1-re, hogy valami miatt foglalt volt a zegi csarnok, vagy mittomén, lehet hogy nem és keverem :-)) így a 2., meg 3. meccs is itthon volt, és azokat hoztuk. Sajnos utána a két egerszegi meccset bukta a Cukor, de az akkor is nagy dolog volt.
Nekem régről a 91-92-es Grigas-szal, meg Venclovas-szal. + még Vipera, Nagy Laci, Guba, Vojvoda és persze Kovács Laci :-) Az edző ha jól emlékszem Simon Károly volt :-) Aztán 2 év múlva pl. ő volt már az edző Pakson, meg Venclovas is ott nyomta...
A két litván játéka egy élmény volt, ráadásul eredményes is mert hatodikak lettünk akkor! Volt egy-két emlékezetes meccs, az abban az évben bajnok Zete elleni ötmeccses negyeddöntő, meg a Tungsram kiejétese a kupában :-))
Közelmúltból 2004-es csapat látványra verhetetlen volt az tuti...