A fütyinek katonáskodom, amikor a JAG-ból is csak az első 2 percet nézem, ráadásul 16 éve voltam utoljára a seregben, ott is csak operett. Ja, hogy mink is KATONÁK vogymuk! Az más, akkor megtanulom.
Azóta megnéztem a fórumon.Hamut szórom a fejemre.Sorry.Stb. Amúgy meg nem kifogás volt,csak közöltem,hogy mostmár semmim sem fáj... :D És drága alulművelt barátom,a ZSOLTI A BÉKA,az egy qrvajó sláger.Belga.Csak hogy tanuljál is vmit.
valami BlackKnights drukker tegnap othagyta a széldzsekijét a pályán (fekete-narancssárga). Össze-vissza egy kulcsot észleltem benne. Tehát aki tegnap nem tudott hazamenni, és kabát híján megfagyott az utcán, az jelentkezzen nálam.
Méghogy anyagi gondjaink vannak!
TVsztárok figyelem! Holnap 18:00-kor teljes menetfelszerelésben+labda megjelenés a stúdióban. Ha hallgattok rám, akkor már 45-re ott vagytok, és akkor ott segítenek, hogy mire "készülj". Utána rohansz ki az edzésre.
Azt hiszem bele kell pofáznom mert a zulu idő mindig a Greemwich-i időt jelenti és akkor mindenki csak 20.00-ra kellene hogy az edzésen legyen és az nem lenne jó:))))
Ha már ennyire katonáskodunk akkor használd a LT-ot (local time) {pl.: 1800LT} és akkor nincs semmi gond!Bocsi szakmai ártalom pedig én civilbe nem szeretek katona lenni (bár imádom a munkámat).
Rettegjetek regisztráltam én is :-) sőtt már ki tudom nyújtani a könyököm teljesen szóval játékra jelentkezem szombaton, 1-2 lónyugtató és fájdalomcsillapító és már indul is a buli :-)
Holnap, azaz péntken zulu1800-ra legyen beöltözve mindenki a műfüvesen (kivéve a 3 tévésztárt), mert jön a Néplap fotyózni! Késés ne legyen, nem mutat túl jól, ha 4-5 beöltözött játszik 2 csapatban.
Fésülködés, bortoválkozás, hónaljzselézés nem kötelező.
Add tovább a hírt azoknak is, akik nem mernek felgyünni a netre.
Van egy fölös DVD-m amin a "MADDEN 2006" és a "Minden héten háború" van. Akinek szüksége lenne rá, az a következő edzésre hozzon magával egy üreset és cserélünk. :)
Meg kell mondanom, igazán boldoggá tett a mai edzés. Már nem fáj a lábam, ezért újra 200%-os teljesítményt fogok nyújtani!!! Számítsatok rám szombaton!
azért van a honlap, hogy minél többen tudjnak rólunk, a s(z)avazás + azért, hogy még jobban magukénak érezék a focsit a látogatók
az a jó, ha minden csapat és minden érdeklődő ránk néz, így annál többen tudnak rólunk, annál könnyebb lesz támogatkat is szereznünk, gondold el ha azt tudjuk mondani, hogy naponta több ezren is +látogatnak minket, annak már lehet reklámértéke
ezért is próbálunk olyan információkat, cikkeket feltenni, ami vonz minden érdeklődőt
Méghogy engem nem említettek azok között a játékosok között akitől félni kell...
Adok én nekik és remélem ti is, nem megemlített csapattársaim. Akiket viszont felírtak annak gratulálok és osztom a véleményüket. Azért is kell mostmár dolgozni, hogy hamarosan nagyon komoly pozití csalódást okozzunk nekik. Lassan indulok edzésre. Lóra katonák! Nyergelj, fordulj!
tegnap VHS-en odaadtam a BBK és az EH meccs felvételét, hogy írják ki DVD-re, az ígéret szerint a héten megkapom a lemeztetet. összesen kb. 1:45 a felvétel idő, az egri meccs gyakorlatilag teljesen megvan
ma elviszem a 2 meccs 8mm-es szalagon lévő felvételét edzésre, ha arról tudsz felvételt készteni odaadom
Az előbb megint megpóbáltam felrakni egy képet hát megin' nem jött össze.
Trugyi hozd már el VHS-felvételt (Eger és BBK) mert akkor átvenném még akkor is ha rövidek csak hogy meglegyenek mert ebből is lehet tanulni ha jól megnézi az ember.
És akkor itt van a mai Szun-Ce:
"Ha ismerjük az ellenséget és ismerjük magunkat, akkor a győzelem nem maradhat el...."
Tehát a focira lefordítva mindenki járjon edzésre mert csak így ismerhetjük meg magunkat mert ez is kell a győzelemhez!
Vízhordó? Ezért a csapatért még azt is vállalnám.....
Ha mindenki odateszi magát akkor nagyon jók lehetünk csak az a baj hogy néha egy kicsit elmegy a paci a csapattal.........de nem rossz a kép, határozottan nem rossz.
Plakátolásra mikor kell majd menni? Mondjuk az edzésen úgy is kiderül! Egyébként szerintem atomjó honlapunk van, le a kalappal azelött aki dolgozik vele! Pontosabban még ezzel is! Szerintem én leszek az egyik első hozzásóló a minap! :) Hogy örülettek neki...... :) Na mindegy. Majd még visszanézek, addig is hazámat szolgálom, stb. Ja td-vel teli álmot mindenkinek aki még szunyál!