Macsek! Légyszi, beszéljünk egymással is normálisan! Ne nevezd szarnak úgy, hogy nulla tapasztalatod van vele!! Előbb, utóbb el kell fogadnod, hogy nem szoktam hazudni!
Nem kell megkérni ahhoz, hogy ajánljam, hiszen, akinek ajánlom, annak minden bizonnyal valami megoldásra van szüksége. Mivel ezt a terméket a legtöbben nem ismerik, ezért igenis szükség van az ajánlásra.
Miért kevered az ajánlást a tukmálással??? Nagyon eltérő fogalmak!
Ahogy mondod!! De kiegészítem pár dologgal: a partnereim ismerőseivel is megyek tárgyalni, sőt. A legjobb "ügynököm" pedig a kőművesemnek az anyukája, akiről itt a minap ment a beszélgetés a macskával. Ő aztán mindenhol erről beszél, meséli a saját és az anyukája tapasztalatát....
A válaszom arra irányult, hogy egy "névlista" folyamatosan bővül, hiszen állandóan kötünk új ismeretségeket.. Ahogy visszaolvastam a mai nap eseményeit, láttam, hogy neked is volt valami gúnyos megjegyzésed, tehát, akkor te is megkaptad a választ!
Pedig az volt az érved arra, hogy mlm cégek nem léteznek, hogy nem láttál még mlm tevékenységi számot. Ezek szerint direct selling tevékenységi számot sem láttál. De azért mlm cégek nem léteznek. vicces.