Keresés

Részletes keresés

Kertesházas Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2099

Nem történt semmi...

Egyébként csak hogy bedobjak egy témát: nekem egy motor nélküli PF 62-esem van, jelenleg azon agyalok, milyen motort kellene bele rakni, benzines-dízel, új-használt, közben elgondolkodtam az elektromos hajtáson is. A bekerülési költsége nyilván többe kerülne mint egy robbanómotorosé, de utána már csak be kellene dugni otthon a konnektorba, és feltöltődnének az akkumulátorok, persze tudom, hogy a villany sincs ingyen. Kiszuperált elektromos targoncamotort viszonylag olcsón lehet szerezni, csak az akksik ára meg a vezérlés nagyon drága. Viszont halkan menne:)))

Amerikában van már ilyen:

Előzmény: Istvan56 (2091)
iskra Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2098

5 ló 4500 fordulaton ,hivatalosan.

a jelenlegi állapotban 153cm3 és csak ennyi.

Fúrás után 160cm3 lessz remélem fel tudom kicsit tornászni legalább 7-re

Előzmény: LittleHornet (2097)
LittleHornet Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2097
Most milyen erős a motorod?
Előzmény: iskra (2092)
iskra Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2096

Hacsak nem kérnek eü-dobozt  :O

Előzmény: iskra (2095)
iskra Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2095

Igen tisztában kell lenni a jogokkal és a kötelességekkel.

A világítást biztonsági okokból mondtam , látni és láttatni.

Ja meg egy kukásmellény sem árt ha rajta van a vezetőn.

Akkor már végképp nem szólhatnak.

Előzmény: Gokartos (2094)
Gokartos Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2094

Igen nem árt ha tisztába van az ember a dolgokkal,mert én már röhögtem a Rendőr arcába úgy hogy nem tudott velem mit csinálni,de már olyan mérges volt hogy vörös volt a feje és kiabált velem......én meg csak röhögtem tovább,a végén megunta és elmentek!!!(((-: Ez egyébként egy motoros és jogsi nélküli sztori!

Előzmény: Gokartos (2093)
Gokartos Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2093

Üdv!Visszább olvastam!Látom más felé is hasonló a helyzet mint felénk!Itt felénk a Rend őrei ((-: nagyon rá vannak szálva a mezőgazdászokra,főleg betakarítás ideén a kombájnosokra!Van egy pár ismerősöm akit elég súlyos összegre bentüttek!Fateromat is megbüntették a Tisza gáton kb 6-7éve 40ezer Ft-ra mert jogosítvány nélkül vezette a rotációs kapát!Még azt tudnám javasolni annak aki traktort épít hogy próbálja meg a ZÖLD RENDSZÁMOT!Már mostanába láttam kombájnokon,qvadon,IfÁ-n,Suzuki samuraj terepjáron...stb!

iskra Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2092

Na jó kicsit elszaladtunk témától,bár azért érdekes nem árt tisztában lenni a jogainkal,föleg ha azutakon járunk.

Én is nekifogtam a tartalékmotor rendberakásának.

Jelenleg ott járok hogy a henger hütőbordáin levő öntési sorját és egyébb finomságokat pucolom le.

Sikerült vágni még egy+ hűtőbordát is.

Ha jól alakulnak a dolgok (és persze a költségvetés is) akkor tudok belevarázsolni egy kis+ povert a motorba.

Jelenleg viszont egy jó hengerfúró mühely után vadászom.

Istvan56 Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2091

Meaculpa!

Előzmény: Kertesházas (2088)
ImiP10 Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2090

Szedd szét a kuplungot, pucold át és !finoman! csiszold át a lamellákat. Utána cserélj olajat sima, autóba való motoralaj, 15w-40 jó bele.

Ha pucolás után csúszik tegyél bele még egy fém lamellát.

Előzmény: gyuszi1989 (2089)
gyuszi1989 Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2089

Az lenne a kérdésem hogy pannónia motoros kistraktorom van és nehezen megy főleg amikor terhet húz.

pöcre beindul meg minden egy hete kb szédszedtem gyürü henger minen tökéletes de a kuplungján már nem lehet állítani semmit már nem is enged szétt hogy nem e ez a probléma szabályosan lefullad a motor nagyobb sulynál

Kertesházas Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2088

Azért picit igazságtalan vagy, bár Kim Ir Szenhez még nem hasonlítottak:)))

Az elvárásokat pedig, ahogyan írtad nem én határozom meg, hanem le van írva a topic-nyitóban.

Részemről ennyi.

Előzmény: Istvan56 (2087)
Istvan56 Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2087

Válaszom nem bántó szándékú sztem  én nem annak szántam de meglepő volt az utolsó mondat amire írtam a választ.

Valójában az egész indult a sünök  tolerenciájából-intolarenciájából  és történt egy iránymutatás mint Kim Ir Szen esetében .

Nekem ez nem tetszett !

Sok esetben én is olvasó vagyok  ,de csendes és nem  határozok elvárásokat  .

István

Előzmény: LittleHornet (2086)
LittleHornet Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2086
Ne bántsuk már a ritkán szóló kollégát, és ne ilyen keményen, azért igaza van, ezt offolásnak hívják, még ha én is egyet értek vele...
Előzmény: Istvan56 (2085)
Istvan56 Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2085

Már bocs de mondani szokták a kibicnek semmi nem drága.

Olvass nyugodtan

Előzmény: Kertesházas (2084)
Kertesházas Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2084

Sziasztok!

Én elég ritkán szoktam hozzászólni, inkább csak olvasgatok.

Nagyon sok érdekes dolgot tanulhat itt az ember a profi ezermesterektől.

Én itt már nagyon sok okos dolgot tanultam, jó ötleteket leshettem el.

Eddig itt nem szoktak eltérni a hozzászólók a topic témájától.

Szerintem maradjon ez ezután is így.

Kertesházas Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2083

Sziasztok!

Én elég ritkán szoktam hozzászólni, inkább csak olvasgatok.

Nagyon sok érdekes dolgot tanulhat itt az ember a profi ezermesterektől.

Én itt már nagyon sok okos dolgot tanultam, jó ötleteket leshettem el.

Eddig itt nem szoktak eltérni a hozzászólók a topic témájától.

Szerintem maradjon ez ezután is így.

józsika1986 Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2082

Így van :s és siralmas nem különb sztem egyik ország se (nem szívesen irok ilyet) de "magyarország" szégyen ,hogy idáig sűllyedt :((( és ez köszönhető a tisztelt jog alkotóinak

Természetesen akad ameik a munkáját végzi valóban de ténleg ritka ...természetesenkell a munkájuk az rendben van de vissza is élnek vele:s

Nem meek messzire arrol egyik helybeli elment a tuskóképzőbe ki is járta de hogy az passz.... mind1 lényeg az ,hogy meg se vismeri az embert azóta nem vok rászorulva hogy köszönjön vagy valami de a rendör is addig rendö mig a ruha rajta van utána ugyanolyan állampolgár mint én vagy bárki sztem

Előzmény: iskra (2081)
iskra Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2081

Pontosan!

Tisztelet a kivételnek,de a rendörség a velejéig rothadt.

Semmirekellő naplopók!

Van néhány kivételes hozzálású ,de az ritka mint a fehér holló.

A leg dühítőbb az hogy a mi verejtékünk,munkánk tartja el őket és ez álltalában igaz az egész államapparátusra.

Persze az Ő munkájuk is fontos hogy fenntartsák az alkotmányos rendet,de éppen úgy vannak vele ,hogy elteljen a munkidő aztán irány haza.

A másik meg a büntetési tételek hát az már nevetséges ,nem beszélve a bünösök jogairól.

Folyathatnám a sort .............. de csak felmérgelem magamat.

Előzmény: józsika1986 (2078)
robi250t Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2080

Teljesen igaza van4 Apumnak be kellet menni a tanácshoz dolgozni petig csomó betegsége van de azért is behívattát a 20 éves rumunglót is behívaták a Mercivel jött és annak bezzeg nem kellet dolgozni pedig egézséges volt @

józsika1986 Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2079

Sztem nem egyedül vok aki igy látja a témát

józsika1986 Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2078

Ez van sajnos :s ezt csak megerősiteni tudom mikor egy olyan dolog végett hivtunk ki a tisztelt "hatósági" emberkéket  ,hogy járkálás van éjszaka az udvaron :s no lényeg rákérdeztem a jogaimra annyit adtak válaszképp,hogy bántalmazni semmi esetre(mert az az én hátrányom,no és ki volt az az állat aki ilyen rendeletet hozott holott a saját portámon lehetőleg ugy védekezek ahogy tudok v mégsem? legyen ásó,kapa,villa vagy ami kézbe jön) se be kell zárni olyan helyre mig a rendőrei ki nem érkeznek (erre felé legalább 3-4 órahossza) :s 16km az örs hozzáteszem meg bármilyen ügyben kb ennyi idő a telefonhivástol számitva :s no és a lényeg az volt hogy nem lehet bántalmazni be kell zárni ... mert ugye ők makkoscipőben biztos nem fognak kiszállni a kocsibol  szétnézni vagy valami,hoooool már

(ezt én gondoltam de  igy is volt)  jó hogy azt nem mondták hogy hivjam be a zsiványt kávézni vagy valami :s és kérdem én ,ha teszemfel nem betörő,zsivány-hanem zsiványok,betörők vannak legalább ketten vagy kitudja hányan :s akkor viszont a 6személyes kávé sztem édeskevés :s magyarul fel kell neki kinálni vigye ami kell ,vagy elbujni bent a házban és végignézni ,hogy mit művel,nek a saját portámon

volt olyan is hogy kijöttek egy ügy végett és épitettem tavaszon egy gépet és kérdi az egyik(kb 2 hónapja volt) ,hogy "hol volt ezzel közlekedés"??? nézek mint a borju... mondom neki a portán belül

hozzáteszem valóban még a kapu közelébe se mentem:s am meg sztem ne kérdezősködjön sztem hanem ha mégis ugy van fogjon meg akka beismerem a tettemet

ja és van olyan aki jogsi nélkül mindennemű papir nélkül mtz-50-el ugy járkál részegen legtöbbször és el van intézve annyival ha meglátják,hogy elfordulnak """MERT Rokon,vííír alapon""" (és hozzátéve Én is közúton közlekedek napi renszerességgel) NA EZ AZ IGAZSÁGTALANSÁG!!!!!!!!!!!!!

a kis ember mint jelen esetben is a rotációskapa+pót kapcsolatban mért nem hagynak békén minket aki lehet hogy evvel keresi meg a betevőjét pl, vagy a téli tüzelőnek nem mondható kevés éghető anyagot Miért az ilyet bántják :sss na ezt nem fogjuk soha megérteni :s(én nem járok ki vele valóban egy éven ha kétszer de az éven mondjuk össze sevolt akasztva)

Elnézést kérek ha valakit megsértettem evvel ,de sztem van benne Igazság

üdv.

Előzmény: robi250t (2076)
iskra Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2077

ismerős a  helyzet :(

Előzmény: robi250t (2076)
robi250t Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2076

Így van! Meg ha pl mink megyünk kisgéppel egy ből elkapnának de amikor meg ellopták a fűnyírónakt azokat meg nem keresték de még azt mondta a rendőr, hogy ha elkaptam volna éss megverem a saját pórtámon még én kaptam volna tőlle

Előzmény: iskra (2075)
iskra Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2075

Az ő fizetésüket is mi keressük meg.

Azt viszont igazságtalannak tartom mikor a lesötétitett A8-ast vagy a fekete Merciket úgy kerülik mint ördög a tömjént.

Előzmény: robi250t (2074)
robi250t Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2074

Így van ha rendesek akkor hadják de ha kö*****gök akkor meg büntetnek de nekm jó mert csak átkell meni azt úton utánna meg már fű van meg ha megyünk úton akkor a papám vezet :)

Előzmény: iskra (2073)
iskra Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2073

A rend őrei ha megakarnak szivatni megteszik,igy is-úgy is.

Főút eggyértelműen tilos kivéve he áthaladsz rajta.

Előzmény: robi250t (2072)
robi250t Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2072

én értem csak mondta a rendőr, hogy nem foglalkoznak vele csak főútra ne vigyem ki

Előzmény: Gokartos (2071)
Gokartos Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2071

Ne is haragudj meg de kell rá jogosítvány még akkor is ha föld úton mész vele külön kategóriaba tartozik a kategória jelzése:K!Ezt megis nézheted akármeik ismerősöd jogosítványába ott van benne!

Előzmény: robi250t (2068)
Gokartos Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2070

Nem mert az már lassú járműnek minősül és kell rá a piros rendszám!Eléggé jártas vagyok ebben a dolgokban mert nagyon sokat utánna jártam!Egy 4kerekű házilag épített traktort el kell vinni KPM vizsgára és ott levizsgáztatni hogy lehessen vele közúton közlekedni,de viszont a váz heggesztését csak olyan heggesztő végezheti aki tud rólla igazolást adni hogy ő készítette tehát:hegesztő mester!

Előzmény: gyuszi1989 (2065)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!