Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
A Traki végsebességét ismerve, ez egy többórás út lehetett ! 20 km-re vetítve bizony soknak tűnik, de 2-2.5 órai üzemnek már nem annyira ! Főleg hogy visszafelé ott volt az a 20 q !! A HYTEC felirat lehet el is füstölt......
Köszi, hogy megnézted. Az enyémnek is van étvágya, de ahogy körbenézegettem, a kétüteműek sajnos nem az alacsony fogyasztásól híresek. Nálam 1 óra szántás=1,8L benzin.
http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=I2Iw2qt6lHs
A gép gyönyörű, 6 deci benzint azért irreálisnak tartok óránként.
Tudom ez egy barkácsolos topic (egyik kedvencem ) és egyetértek az elöttem szolokkal is de szerintem ugy járnál a legjobban ha a Matizt eladnád alkatrésznek és abbol a pénzböl vásárolnál egy házikészitisü kistrakit. Föleg a váltoja értékes és kapos. Aposomnak hetekig keresgéltünk mire találtunk egy bontoba horror áron. Mindig van kereslet egy müködö bontott darabra de szerintem a többi alkatrészt is jo áron tudnád értékesiteni. Szerintem igy jobb trakid lenne mint ha te csinálnád magadnak ( azért vannak buktatok böven ) és pénzed is maradna. Persze ha magdnak épitesz egy kistrakit az nagy szo és jo érzés dolgozni vele de az épités nem oly könnyü mint gondolná az ember.