Érdekes megfigyelés, csak a valósághoz nincs sok köze......! Az idöjárás egy komolyan készülö fiatal teniszezöt nem nagyon befolyásolja, pláne ha fedett pályán játszik.....;D!! Jegesmedvék sem rohangálnak az utcákon...;))!! Az hogy jó ellenfelei vannak, ebben az esetben csak fejlesztik a teniszét, mert érzi hogy hová kell még fejlödnie, ad neki egy jó motivációt a továbbiakban!!
Én azt nem értem - résztvéve egy ilyen országbeli túrán - miért kell odamenni erre az egyébként (elnézést érte) rideg helyre. Este a D-ről érkezett ember akkurátusan behúzza a függönyt, hogy reggel ne süssön be a nap, mert kicsit később szeretne kelni. Nem tudja persze, hogy a napnak - függönytől függetlenül - esze ágában sincs fölkelnie. Ráadásul az eső meg éjjel-nappal esik. Ehhez jönnek plusszban az elég jó ellenfelek. Szóval egy hét kirándulás után nem csupán teniszezni felejt el a fiatal, de még súlyos depresszióba is esik, mert elmehet pl. ottani vidám parkba, ahonnan egyedül a vidámság hiányzik. Szóval magyarázza meg nekem Jose, hogy mi is a jó ebben!
Hát igen... Sajnos ez most nem jött össze. Nem tudok még részleteket én sem, csak nekem már az sokat mondott, hogy 62 52-re vezetett már a kvali feljutásért a portugál lány ellen, mielőtt hányt volna és kénytelen lett volna feladni, ugyanis a portugál lány tavay nyert 1-es kategóriás TE14 versenyt és TOP 10-es játékos volt. Holnap páros, talán ott tud majd javítani Szabi! Kíváncsi vagyok mit ír Jose meg Szabi majd a blogba!:)
Sajnos most már igen: Szabi-Estlander 46 36, de azért nem szabad elfelejteni h Szabi csak 13 éves.....Estlander 17, úgyhogy így is nagyon szép teljesítmény!!! Holnap páros!!HAJRÁ SZABI!!!
Lehet h így van, de sajnos így is kicsi az esély....!
Szabi holnap játszik Svédországban:
KRAMFORS / HIGH COAST 2009 ITF Junior Circuit, Grade 3 Kramfors Tennis, Kramfors 27 February - 7 March 2009 Indoors: Hard
Court 3
Starting at 08:30
GS
Elena FAYNER (RUS)
Patricia MARTINS (POR)
Followed by
BS
George MORGAN (GBR)
Gustav KALLEN (SWE)
Not Before 11:00
GS
Szabina SZLAVIKOVICS (HUN)
Cecilia ESTLANDER (FIN)
Sajnos ez az elszalasztott lehetöségek meccse volt, ilyen szinten ennyi bp-ot kihagyni nem szabad....1/12 (8%). Ráadásul Lenka elsöszerváit nem tudta igazán kezelni, 34%-ban nyerte, a sajátját meg csak 44%-ban.....Remélkedhetünk a LL-ben!!