Keresés

Részletes keresés

Kalema Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1088

Már én is nagyon várom, hogy a te kutyusaid is megszülessenek! Szinte együtt fognak növögetni az enyémekkel... :)

Meg persze azt is nagyon remélem, hogy bebizonyítjátok: gond nélkül is lefolyhat az ellés!

A mi babáink végül 56-odik napra érkeztek az első fedeztetéstől számítva, úgyhogy nagyon vigyázz Bonnie-ra!

Ma éjjel lesznek egy hetesek, és a súlyuk már (kb.) megkétszereződött a születésihez képest... Olyan kis édesek!

Előzmény: Tina83 (1087)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1087

Megnéztem a képeidet!

Irtó édesek!

Most mégjobban fel vagyok csigázva ........:))))

Előzmény: Kalema (1085)
Andromedus Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1086

Sziasztok!

Tango: hát nem lehetett könnyű otthagyni Pepét :( Én is utálom, amikor ott kell hagyni őket valahol (ritkán fordul elő), és főleg ha ilyen miatt. Az embernek a szíve szakad bele, amikor rádnéz a gombszemével, hogy akkor most miért hagyod ott?? De jobban van már?

Kalema: Nagyon aggódtam miattatok! Örülök, hogy most már rendeződik a helyzet! Pár hét múlva igazi kis rombológépeid lesznek otthon :))

Alfa: aranyosak a kismacsok! Hogy jön ki a cica az uszikkal?

Kalema Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1085

Sziasztok!

Előszöris végre feltöltöttem 38 képet a honlapra: :)))

kalema.uw.hu

A Kutyanevelde menüpont alatt keressétek!

A kiskutyákkal az a helyzet, hogy:

Valószínűleg kettő szuka is a családban marad, egyet anyuék tartanak meg, egyet pedig elvileg én. A fiú kutyust már lefoglalták a fedező kanunk gazdái, hát remélhetőleg megmarad, annak ellenére, hogy erős hátrányból indult, messze ő volt a legkisebb, legfejletlenebb, bár mostanra szépen összeszedte magát.

Én mindent megtettem és megteszek érte, hogy szép, egészséges kutyus legyen belőle!

(Volt egy pillanat, amikor már fel akarta adni a kis picur (kan), de én nem hagytam neki... Egy órási közös, izzasztó küzdelem után megszültük végre a nyomasztó 'kakit', erős fenékdörzsölgetések közepette... Már kezdtünk megijedni, hogy elpusztul, de én nem voltam hajlandó feladni... szerencsére, mert azóta nagyon összekapta magát... egyfolytában cicin lóg, igyekszik behozni a leányzókat! :)))))

Szóval a leírtakból kiderül, hogy még két szuka kutyusnak nincsen végleges gazdija, bár bizonytalan ígéretek már szép számmal akadnak...

Meghirdetni még semmiképpen nem akartam, mert ki tudja még mik történhetnek... betegség, stb...

Mindenesetre komoly vevő természetesen érdeklődhet és előjegyezhet!

Előzmény: sholya (1083)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1084

Nagyon jó látni a képeket!:))

Már alíg várom!!!!!

Előzmény: Kalema (1082)
sholya Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1083

Szia!!!!!!!!!!

Már nagyon vártuk hogy jelentkezz,de szerencsére itt vagy végre!

Hát nem lehetett egy egyszerü szülés,biztos mindenki elfáradt a végére.De mostmár csak pihenni,és babázni!!!

Nagyon édesek így együtt!Nem tudom,biztos írtad már,de nem emlékszem: mi lesz a babákkal?Vannak már jelentkezök?Megtartod valamelyik picúrt?

Hát,én ma elvittem Jerrykét anyuékhoz.Már nagyon mászott volna rá a lányokra,Kitty emelgette a lábát neki,morgott,afektál.Most a Molly lelekibeteg,( meg én is) nagyon hiányzik neki Jerry,már kereste az udvaron is mindenhol...szegénykém...Nem tudom hogy bírom ki ezt a pár napot nélküle.És amikor indultam,és nézett rám a szemecskéivel...nagyon mérges volt rám!

Előzmény: Kalema (1082)
Kalema Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1082

Sikeresen felébredtem délben... :)

Minden rendben van velünk... Remélem Tináéknál minden rendben lesz, mindenesetre legyen beizzítva az állatorvos, és az oxitoxin injekció! Na meg szerintem egy kis tápszer sem baj ha van a biztonság kedvéért! Figyeld majd, hogy beindulnak-e a tejmirigyei!

Még egy kis ízelítő az egész családról: (a többit majd a honlapomra felteszem, mert ugye nagyon sokan érdeklődnek a kis babák felől... és belinkelem ide)

Tina83 Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1081

Örülök,hogy már minden oké:)))

Hát még én hogy beparáztam:(((

Tudod Boninak is  már csak 2 és fél 3 hete van.....

Előzmény: Kalema (1078)
Rebelx Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1080
Napi atlag orankent csekkoltam a forumot... Nem lehetett konnyu, az tuti. Varjuk a kepeket is, ne aludj sokat. Delutan jelentkezem. MZ/x.
Előzmény: Kalema (1078)
alfatau Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1079
Szia Kalema! Örülök, hogy végre rendbejöttek a dolgok. Nagyon édik a picurok. Simi-simi... Látszik, hogy élvezik az infrát. Emlékszem, mennyire szeretik a jó meleget, megnyugszanak, alszanak meg szopiznak csak:) Te is pihend ki magad, aztán várjuk az élménybeszámolót és többi képet. Jó éjt!
Kalema Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1078

Több mint 300 képet csináltam, van közöttük néhány jó is!

Íme egy kis ízelítő, hátha, akkor jobban várjátok majd a többit... :)))

Döncike és Hófehérke szundiznak!
Kalema Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1077

Hahó mindenkinek!!!

Hulla fáradt vagyok, éjjel-nappal a kiskutyák mellett virrasztottam. Most nem is tudok így hirtelen mindent megírni, de majd holnap bepótolom... Előszöris aludnom kell néhány órát...

Nagyon köszönöm a sok érdeklődést és, hogy aggódtatok értünk!

Mindenkit megnyugtatok, mostmár úgy néz ki nagyjából normálisan folynak a dolgok, szerencsére! :))))

Picim első kölyke csak koradélután (17.-e) érkezett meg, sajnos farfekvéssel és holtan, őt az állatorvos segítette világra, akkor, még úgy gondoltuk, hogy túl sok időt volt a szülőcsatornában, és így megfulladt.

De miután a következő két picur is halva született, és utánuk egy alvadt vérgombóc is kikerült valószínűvé vált, hogy egy ér megpattanhatott még korábban, ezért pusztult el a sorban utolsó 3 kölyök. :(((((((((((( És ezért érkezhettek korábban a kölykök.

Annyira el voltam keseredve, hogy azt szavakkal ki sem tudom fejezni... :(((( Picit sajnáltam, aki végigmegy mindezen és.... :(((

Mivel Picim már 4,5 éves lassú volt a méhe, így összesen 3 oxitoxin (azthiszem így írják) injekciót kapott (izomba kell adni), ami serkenti a méh összehúzódását (és a tejtermelést állítólag). Az elsőt az első kölyök után, a 3.-at este 22 órakor...

A lényeg, hogy nagy megnyugvásunkra, és boldogságunkra a vércsomó utáni kölykök szépen megszülettek és éltek. Érdekes módon a legnagyobb: "Dömpike" csusszant ki a legkönnyebben...

Hajnali 2-re megvolt 4 picuri, és azt hittük vége a szülésnek... Mindenki megnyugodott...

Ehhez képest reggel, amikor próbálkoztunk a szoptatással, megint elkezdődtek az összehúzódások, és megszületett még egy gyönyörűszép kiskutya, mindenki hatalmas meglepetésére... :))))

Picikém teljesen kivolt mindezek végére, és csak az utolsó kölyök reggeli születése váltotta ki benne az anyai ösztönöket... Mostanra már rettenetes gondos anya, őrzi, tisztogatja, szoptatja őket, és borzasztó büszke a kiskrammókra! :))))))))))

A szülés óta történtekről majd holnap...

Puszi mindenkinek!

Tina83 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1076

Örülök, hogy minden jól sikerült!

Gyogyulgassatok!

Már csak Kalema-ért aggódunk......

Előzmény: tango30 (1075)
tango30 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1075

Sziasztok!

Igen, itthon van a Pepe, nagyon megkönnyebbültem, bár most még olyan kis elesett. Egy darabig csak remegett szegénykém, de most már tán hat a fájdalomcsillapító, amit kapott, mert kicsit jobb, lábbra is állt, evett, ivott. De néha sirdogál, így aztán mellette üldögélek most;) Van gallérkája is, elég nehezen türi.

Nem tudom, tudok-e jönni hétvégén, de ha nem, akkor ezúton kívánok mindenkinek kellemes hétvégét, köszönöm hogy szorítottatok értünk.

Hétfön jelentkezem!

alfatau: nagyon szépek a cicáid:)))))

Előzmény: alfatau (1074)
alfatau Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1074

Megfejtés: pár perce született kiscicák:)

Hogy ne legyen unalmas a nap, cicusunk ma délután 3 kis fekete picurnak adott életet. A kép az első kettő születésekor készült.

alfatau Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1073

Találós kérdés: - kik vagyunk mi?

alfatau Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1072
Szia! Remélem közben már szerencsésen hazaért Pepe, és nincs semmi gond!
Előzmény: tango30 (1071)
tango30 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1071

Sziasztok!

Köszönet, hogy szorítottatok, a mütéten épp hogy túlvagyunk, most várni kell, míg magáhoztér egy kicsit a drágám. A doktornö szerint már elég csúnya volt a kis lába, de most már rendben van. Kicsit megnyugodtam, de persze teljesen nyugodt akkor leszek, ha hazahozhatjuk, és remélem szépen, gyorsan gyógyul majd.

Este még jelentezem!

Kalemáról még semmi hír???

neoja72 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1070
Szia! Most látom, hogy elírtam a kutyusod nevét, ne haragudj! Szóval drukkolok én is PEPI-ÉRT!
Előzmény: tango30 (1065)
Tina83 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1069

3 hétig tart a tüzelés és a 9-12 nap közt lehet vmi:))

Elvileg....

Előzmény: sholya (1068)
sholya Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1068

szorítok Pepiért,remélem minden rendben lesz!!!!!Majd írj,hogy mi van vele!!!

Most én is gondban vagyok: mind a két lányom tüzel,és egyenlöre nem szeretnék kiskutyát,tehát fájó szívvel de úgy döntöttem le kell vinnem Jerryt anyuékhoz vidékre.

Az lenne a kérdésem,hogy mettöl meddig vannak olyan állapotban a lányok hogy baba lehet?Valahogy szertném úgy intézni hogy Jerry csak azokon a napokon legyen a szülöknél.

neoja72 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1067

Sziasztok! Köszi mindenkinek az együttérzést, Pogi már teljesen rendben van,  reggel már újra olyan rossz volt, mint egy kisördög! Nem győztem a zoknikat + a ruháimat visszahordani a "rombolása" után a szobába! :)

Most viszont tudom értékelni, hogy milyen jó, hogy ugrándozik és rosszalkodik az én kis bolond kutyám!

Pepének jobbulást kívánok, várom a híreket róla!

Adri! Majd küld a képeket, és felteszem!

Jövő héten már én is teszek fel új képeket Pogiról és malackámról ahogy barátkoznak ! :)

Kalema! Remélem jól van az összes kuttyod, és ha lesz időd majd tegyél fel képeket a családról!

Tina83 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1066

Együttérzek veled......

Nekem akkor volt ilyen érzésem amikor elvittük a Bonit pároztatni és ott maradt volna 3 napig....de nem bírtam ki így inkább este érte mentem:))))

Kisírtam miatta a szemem:)

Meg amikor mi mentünk 3 napra nyaralni és anyumnál hagytuk, hát a párommal együtt hiányoltuk, hogy nem alszik velünk..stb.

tango30 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1065

Sziasztok!

Hát rohadtul érzem magam, bevittem szegénykémet a kórházba, ott betettük egy ketrecbe, és a hatalmas szemeivel pislogott rám, hogy miért hagyom ott:((((( Most tényleg nyomorultul vagyok, vettem két zacskó csokoládés kekszet, szerintem ma simán elfogy:/ Most azt eszegetjük itt a Kokoval, de hát  most meg e miatt van lelkiismeret furdalásom, hogy szegény Pepi meg ott van egyedül.

Kettö körül hívhatom öket, hogy lezajlott-e rendben a mütét, de hazahozni csak akkor lehet, ha már rááll egyedül a lábacskáira. Ha minden jól megy, ez délután körül lesz....

Andomedus. Pepinek keresztszalag szakadása van a bal hátsó lábacskájában. Már ha jól fordítom magyarra. Régi eset, de a sérvmütéte elöbbrevaló volt, erre pedig most kerítettünk sort. Végül is tudott menni, söt szaladt is, semmi gond, csak azt a lábacskáját valahogy mindig kímélte, sokszor még most is bicegett, ha megeröltette, és látható volt, ha állt, akkor a testsúlyát mindig inkább a többi három lábára helyezte. Szóval magától nem jön rendbe, és így hagyni sem lehetett, így mütétre került a sor.

Előzmény: Andromedus (1061)
chanelcoco Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1064
Sok uszi lesz a klub kiállításon, szerintem érdemes ellátogatni. és mind gyönyörűűűűűű!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Julcsi24 (1058)
stefiadri Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1063

Sziasztok!

Most olvastam vissza több napot, és csak kapkodom a fejem a sok hír hallatán!

Kamela: kitartás, vigyázz nagyon rájuk!

Kata: örülök, hogy jól végződött a "kaland", nem tudom én mit tettem volna a helyedben, az ijedtségen kívűl. Azért is jó, hogy megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, mert én biztosan nem gondoltam volna, hogy a fülével lehet valami. Persze nyilván az orvos feladata, hogy észre vegye, de akkor is. Az ájulás, vagy ájulás szerű tüneteknek rengeteg  féle oka lehet a keringéstől az egyensúlyzavarig minden.

Vigyázz Pogira, nagyon édes kis kutty. Remélem hétfőn már tényleg tudok neked küldeni képeket az ördögeimről. Üdv.

Andromedus Creative Commons License 2005.04.21 0 0 1061

Sziasztok.

Neoja: szegény Pogi! gondolom, hogy megijedtél!

Nekünk még ájulás nem volt, viszont olyan történt Inezzel, hogy nem tudott lábraállni, reszketett és tiszta görcs volt az egész kutya. Mindez azután, hogy hazaértünk az állatorvostól (csak egy sima vizsgálat volt, mert köhögött). Gyors telefon, hogy akkor most mi van??? Mondta a doki, hogy valószínűleg sokkot kapott, várjunk egy kicsit és elmúlik. És tényleg! 10 perc múlva már vígan szaladgált. De nagyon ijesztő volt, én is nagyon megijedtem.

Tango: bocs, nem tudok most visszaolvasni, milyen műtét lesz?

Kézenállva pisilés :DDD Nálunk Ini is úgy pisil!

Julcsi24 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 1060

Na, ugy latom, nem sikerult a kepet feltoltenem, majd talan igy

Julcsi24 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 1059
ezek szerint mar mindenki alszik. Sajnalom, akkor en is megyek. Meg egy kep a kutyusrol, remelem nektek is tetszik, hozzaerto szemmel.
Julcsi24 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 1058

Sziasztok

Mi a velemenyetek, erdemes kimenni a klub kiallitasra nezokent? Lehet ott valamit tanulni, erdekeset latni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!