Keresés

Részletes keresés

Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 209
Olyan mértékű elhízásnál mint az enyém, ez csak csepp a tengerben. :-(
Előzmény: Yv (208)
Yv Creative Commons License 2007.11.28 0 0 208
vagy mégis?:)
Előzmény: Tipetupa (207)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 207

Igen, de ahhoz már hozzászokhatott, rendszeresen teszem. :-)

Meg fogytam 9 kilót, de kabátban az úgyszem látszik.

Előzmény: franciacsibe (202)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 206

Használ esetleg Fastum gélt?

:-)

Előzmény: AliceCsodaországban (190)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 205

Írsz még valami vígasztalót nekem?

:-)))

Előzmény: AliceCsodaországban (188)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.28 0 0 204

Milyen hóhoz?

:-)))

Itt nagyon-nagyon-nagyon ritkán esik a hó. 

Amikor kijöttünk, akkor az első években országjárást tartottunk. Rengeteg múzeumba elmentünk. Férjemnek egy idő után szemet szúrt, hogy egy csomó olyan képet festettek amin gyönyörű havas táj van. Aztán az egyik múzeumban felvilágosították, hogy azért, mert annyira ritka jelenség, hogy a festők fontosnak tartották megörökíteni. :-)

Egyeske északon a jegesmedvéknél van gyakorlaton egész héten. Ne izgulj a válasz miatt.

Előzmény: franciacsibe (199)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 203
ez klasszikus - a sotettol Luka is fel, bar most mar ejjelifeny nelkul alszik, mert megmutattk neki, hogy kintrol beszurodik a lampak fenye :)
de pl egy sotet szobaba nem megy be egyedul, szerintem vki jol megijesztette, mindig jon, hogy kapcsoljam fel a villanyt :)
a hiszti nalunk ugy megy, hogy szivettepoen sir, elvonul es lefekszik, es duzzog egy sort. Aztan ha kiduzzogta magat, kikiabal a szobabol, hogy mar nem sirok! befejeztem a hisztit! es olyankor menni kell es megolelni :)de ez nekem boven az elviselhetoseg hatarain belul mozog, nem is panaskzodom.
Előzmény: AliceCsodaországban (115)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 202
:-DDDDDD

(biztos hajat festettel vagy ilyesmi :)))))))

Előzmény: Tipetupa (151)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 201
es mindenki attol fel (szerintem joggal), hogy az lesz mint ket eve, mindenhova kiterjed a dolog. Tegnap majdnem sirtam a tv elott, a hulye allatok pl. felgyujtottak az ovit (de minek??? az o gyerekeiknek epult, a kicsik semmirol nem tehetnek, csak alltak es neztek ertetlenul reggel a romok elott, ami az ovijuk volt, tobb gyerek sirt, ezt mutattak, igy pont karacsony elott es pont a gyerekekkel megtenni ezt, idiotak!!!), felgyujtottak a konyvtarat, autokereskedest, betortek az osszes kirakatot, es a rendorokre vadaszpuskakkal lonek (meg a mentosokre is, ez is egy agyrem).
Mindezt ket idiota kolok miatt, aki scooteren szaguldoznak esz nelkul, meg bukosisak nelkul. Barki eluthette volna oket, most egy rendorauto volt.
(ket eve azon indult ki a dolog, hogy a rendorok uldoztek par fiatalt motorlopas miatt, azoknak az idiotaknak meg nem volt jobb otletuk, mint egy trafohazban elrejtozni, persze ottmaradtak...)
Es tenyleg nagyon remelem, hogy nem terjed el a dolog, nalam meg okes, de itt pl. a Lovagnal, ket eve egy csomo autot felgyujtottak, meg a gyogyszertarat meg az ovikat...
Előzmény: Maminti (161)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 200
huuu, a vakarast hogy utalom viszont reggelente, korabban elindulni, a ket gyerek a kocsiban veszekszik mig en probalom a szelvedot valamennyire megtisztitani es persze kesesben vagyunk....
Előzmény: cicó (167)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 199
"pikk-pakk letakarítják főleg arrafelé"
ezen jot mosolyogtam.
a kolbaszbol van a kerites tipikus esete...
en csak azt tudom, hogy ha itt szall ket hopihe (na jo, nem gyakran, telente 3-4 nap), akkor dugok az egesz varosban es a kornyezo autopalyakon, a tomegkozlekedes leall, az emberek nem mennek be a munkahlyukre es egyaltalan, teljes a kaosz.
mondjuk nyilvan Tipeek eszakabbra laknak, ott talan hozza vannak szokva a hohoz.

Jo utat, Tipetupa!!!! (es koszi a ramgondolast vasarnap meg a mailt, majd irok a leanyzonak is, el vagyok havazva a mailekkel)
Előzmény: cicó (178)
franciacsibe Creative Commons License 2007.11.28 0 0 198
segit nyogni.. :-DDDDDDDDD
Előzmény: AliceCsodaországban (185)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.28 0 0 197
Régen legalább gusztusos volt, most meg oylan mint akit valami haláltáborból szalajtottak. Lelke rajta...
Előzmény: cicó (196)
cicó Creative Commons License 2007.11.27 0 0 196
Nézem ezt a Pokrvitsák Mónit...régen kissé dundus volt, akkor sem volt egy szépségkirálynő, de most egyenesen borzalmas olyan mint egy fogpiszkáló...ez is átesett a ló másik felére...
Tóthika Creative Commons License 2007.11.27 0 0 195
Inkább az idegei készültek ki. :-) Amúgy se volt kedve menni, a hó már csak a hab volt a tortán, meg a melóval is szívott. :-(
Előzmény: AliceCsodaországban (194)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.27 0 0 194
Hogy van a lába???
Előzmény: Tóthika (193)
Tóthika Creative Commons License 2007.11.27 0 0 193
Mindenesetre behordtam az ásványvizeket a kocsiból. Valahogy nem értékeltem volna, ha reggel 36 repedt üveget találok a csomagtartóban. :-) Persze az Ember is ilyenkor húzza el a csíkot. ;-) Szegény ment Poszonyba melózni, reggel nyolckor indult, és délután ért oda, olyan dugó volt mindenfelé.
Előzmény: cicó (191)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.27 0 0 192
Ja.. kezdem megérteni, hogy miért is bírnak annyit beszélni az időjárásról. :-)))
Előzmény: cicó (191)
cicó Creative Commons License 2007.11.27 0 0 191

Azt mondta az előbb az időjós, hogy az ősz eddigi leghidegebb éjszakája lesz....szuper...

(elvagyunk mint két angol lédi nem?):))

Előzmény: AliceCsodaországban (190)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.27 0 0 190
Most nem fáj a kulccsontja - épp az imént kérdeztem... :-)))
Előzmény: cicó (189)
cicó Creative Commons License 2007.11.27 0 0 189
Félreértettél, arra irtam, hogy ha a férjed legközelebb azt mondja kedden havazik akkor szóljál:)
Előzmény: AliceCsodaországban (188)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.27 0 0 188
Nézd, ez jin és jang, oldás és kötés, stb kérdése. Egy hihetetlenül enyhe tél után több mint valószinű, hogy egy nagyon hideg tél következik. Az a hideg ami tavaly nem jött ide, volt valahol, és idénre ideér abban biztos lehetsz....
Előzmény: cicó (187)
cicó Creative Commons License 2007.11.27 0 0 187
Ezt a havazásinfót beirhatnád ide mindig, hogy tudjuk mire számítsunk...
Előzmény: AliceCsodaországban (185)
cicó Creative Commons License 2007.11.27 0 0 186
Jólteszitek:)
Előzmény: Tipetupa (184)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.27 0 0 185
Biztos, hogy valami rendkivüli hideg jön vagy valami hasonló, ugyanis már kifigyeltem, hogy akkor fájnak a térdizületeim, ha valami nagy, hosszan tartó időjárás változás előtt vagyunk. Nyáron a nagy hőség előtt fájtak kibaszottul, és most megint.

A férjem (valha törött9 kulccsontja meg pontosan megmondja mikor lesz havazás - pénteken szólt, hogy kedden havazni fog, s lőn.

Térd: csak úgy mondom, hogy ilyenkor kurva kellemetlen a hegyen lakni... az ovoda is lejtőre épült, oda vissza az utcai életveszélyes összekötő lépcsőt is fogyelembe véve kb. 70-70 lépcsőfokot kell megmásznom. De Ivánka aranyos, mindig segít nyögni... :-)))
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.27 0 0 184

Megyünk. Akkor IS.

:-)

Előzmény: cicó (183)
cicó Creative Commons License 2007.11.27 0 0 183
Hát akkor már csak azt tudom javasolni gyertek nyáron:)
Előzmény: Tipetupa (181)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.27 0 0 182

Azt mondják, hogy csak a diáktüntetés megy. És a diákok szerint túlzott rendőri jelenlét volt.

Szóval csak a diákokat mosdatták. :-)

Előzmény: Yv (179)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.27 0 0 181

Pályán megyünk, persze. Izgulni meg izgulok, mert volt olyan év -akkor pont repülővel mentünk-, hogy az autósok a pályán rekedtek a havazás miatt. Osztogattak ugyan teát meg takarókat, de nyilván ezzel együtt baromi kellemetlen.

Meg jártunk már úgy, hogy vonattal mentünk, aztán reggel azzal ébresztettek minket, hogy egészen máshol vagyunk, mint kéne, mert a havazás miatt elterelték a vonatot. (:-))) )  Bécsbe kellett volna érkeznünk, aztán valahol Németország felénél voltunk és adtak 10 percet, hogy felöltözzünk, összepakoljunk és elérjük a bécsi vonatot.

Életemben először akkor láttam pánikrohamot egy középkorú nőn. Szegény...

Előzmény: cicó (178)
Tipetupa Creative Commons License 2007.11.27 0 0 180

Lemaradtunk róla. Hétvégén férjem se jár arra, hétközben meg lehet, hogy csak a dugóba rekedt kocsikat mosták. :-)))

De mindjárt megkérdezek pár ismerőst, hátha valaki tájékoztat.

Előzmény: Yv (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!