Nekem a legelső, de ha az utolsó kettőből kell választani akkor a B. Az utolsó kettő talán az elegánsabb modernebb hajókra utal és kicsit elbátortalaníthatja a nem profi hajóval rendelkezőket.
Javaslat: A Boat Show-n szombaton délután ha találkoznánk? Így nem menne el rá az egész nap- meg sokan dolgoznak is- .Szerintem 4 óra hossza alatt végig lehet nézni, utána meg beülnénk a Pesti kollegák által javasolt helyre beszélgetni. A vasárnap így maradna a családoké. Persze ha valaki több időt szeretne rászánni, legfeljebb már délelőtt odamegy.
Gondoltam viszek magammal- a már kiválasztott logóval :) - szórólapot a túráról. Igaz akkor lehet hogy többen jönnének olyanok akik nem fórumozók az indexen. Vagy csak maradjunk itt és hagyjuk önszerveződni a dolgot. Szerintetek?
Ma valahogy nem pörögnek a topikok. Jó film lehet a tv-ben. VAgy valahol leértékelték a sört? Próbálom a logónkat tervezgetni. Maradt a három T betű ötletnek. Mutatom az újabb próbálkozást, egyelőre dátum nélkül. Szavaztok hogy melyik legyen, vagy várjunk még hátha valaki hoz szebbet?
Hali. Mint Tiborpapa írta a jövő héten. Febr 14-17-ig. A helyszín és a link a szokásos: Jó ötlet! Mi biztosan megyünk szombaton, vagy vasárnap. Amelyik időpont a többségnek jó. Utána meg lehetne menne arra a sörözésre:)))))
Nem baj Papa! Nem hiszem hogy a túra elvonási tüneteket fog okozni bárkinek is. Azért előtte egy héttel pihentess májra:)))) Az a párodnak is tetszeni fog. Had jöjjön kapitánynak!
" Én roppant ritkán iszom," és akkor is csak Ste... és Vilit / Óránként kb. 1 -et ,/
Ha nem aznapos vagyok. Nem minden nap, a hétfőt van mikor kihagyom.mert kell beszélnem a feleségemmel.Ugyanis ő soha egy kortyotse az alkoholból. Már kezdi: csak akkor megyek ha tudsz viselkedni! 33 éves házasok vagyunk azóta tanulok "nős emberként viselkedni" több kevesebb sikerrel. Megvan a fogós ravasz kérdés, hogy viselkedjek a tura előtti héten.? Talán egyszer sikerült leráznom idáig. 85-óta van hajó vezetői engedéje,és főzni is tud. A z is lehet hogy Ő lessz az Én hajóm KAPITÁNYA .NEM Ő űl a lovon.
Naná, hogy puccoljuk a málnaszőrös foltokat, hiszen a Jeanneau megérdemli!
Látod, azért ede111 is meggyőzhető! Alig 200.000 szer kell elmondani neki valamit és máris érdeklődik a jogsi iránt. :-)
Nagyon jól tudja, hogy éberék vizi tagozata nem az üzemanyagot nézik, hanem a papirokat!
Egyébként szeretem a málnaszörpöt, reggel 8-tól délután 4-ig. A sört meg mindnyájan szeretjük, de mivel ezt én nyíltan vállalom, úgy tünik, hogy valami fő alkoholistává léptem elő. :-)))
na ez az! ki tudja mi lett vele , tavasszal lehet csinálni egy belvízit kompletten meg ha kell tengerit (adria)is akinek kell, persze pézé mert nekem is kőccségeim vannak vele na ennyi jóéjt a csapatnak--üdv haka
Beer-ci ! meglássuk bár a hírek szerint szigorítások várhatók , pl bevezetik a számítógépes teszetet sajnos ... de majd úgy járunk mint a vakember---haka
NA most megsértődtél a borotválkozás miatt? :)))))))))) Ugyan. Csak a nick nevem Beer-ci. Az igazi Berci. De a sört szeretem. Leszek én a pitty szesztestvére, vagy a tied is szivesen, de azért annyira nagy alkesz nem vagyok.
Haka! A túrán esetleg kimaradó pénzből létrehozunk egy oktatási alapot. Abból szponzoráljuk akiknek nincs belvízi jogsija. Természetesen a szervezet majd leírja az adóalapból...:))))
Ahogy én olvasgattam a topikokat Pityy Ur málnaszőrt legalább40 éve nem ivott .Max kevert az unokáknak . Szerintem Beer-ci vel minimum szesztestvérek lesznek ! szőrmók
"csak ez a Pityy ne kavarja a málnaszőrt mindig::))"
lessz neki a jeanneau-val mit kavarni , tisztíthatja, takaríthatja, tankolhatja, hajthatja parkolhatja, horgonyozhatja sólyázhatja, sóhajtozhatna ha neki ilyen lenne! de örömmel adom neki oda, remélem öröme is lessz benne--haka
szeva !ősszel szerveztem egy tanfolyamot, közhírré tettem de senki nem reagálta le, sőt már nemtom ki még fikázta is hogy sok az ára, vitorlás- motoros egyben azt hiszem 110 e ft volt emlékeim szerint ebben benne volt minden, vitorlás bérlés a balatonon motoros bérlésa balatonon a vízsgára. stb stb stb idegen helyről akik jöttek senki nem bukott meg--haka
Vízi-síkon egy kicsit más: Épp 3 hete nyitottam a topikot. Hogy mennyire pörög azt az bizonyítja, hogy ha így megy tovább egy év alatt eléri azt a hozzászólásszámot, amit a " motorcsónakos" 7 év alatt, vagy a "keleti" 3 év alatt elért. Nem szeretnék versenyezni velük. Egyszerűen örülök hogy amit kitaláltunk, az ennyire jó visszhangra talált.
Hahóóó! Én nagyon vinném (szem) a Jupitert, csak ez a Pityy ne kavarja a málnaszőrt mindig::)) A belvizi jogsi engem is érdekelne, csak meg kéne szerezni, itt felénk nem igen van rá lehetőség, majd a sör mellett egyeztessünk. üdv,,,ede
Köszi a meghívást. Elmegyek az ország túloldalára is hogy megismerhessek bárkit aki jön túrázni. Én a Tiszakécskei thermálfürdőbe járok wellneselni , azt tudom javasolni. Olcsó, korrekt, családias, és a szállások sem drágák. De részemről lehet bármelyik Pesti söröző is.
Egy síkon mozgunk! Merthogy tervezem hogy mindenki kap egy túlméretes pólót, amin rajta lesz majd a végleges logó, valamint mindenki nick neve-akinek nincs majd csinálunk- na meg a keresztneve amelyen szólítható. Már csak azért is, mert nem szeretném ha a harmadik borotválkozás nélküli nap után valaki megkérdezné tőlem: Mi van szőrmók? Levágtad a széljelzőt? :))))