Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
űdv tagog honda f 600 ojan gondom lenne a hondával hogy ha elakarom inditani csak szivatoval megy ha leveszem rola leál ha szivato nélkűl akkarom inditani durog szikra van hengerfej tőmitést cseréltem de jol le van fogatva meg raktam rá pasztát is hogy semmi levegőt ne kapjon de igy is valamenyi olajat felsziv és bepőki a gyertyát nem tudjátok mi baja lehet?
A nyomatékváltóknál használatos olajok sűrűbbek a motorolajnál, hogy a fogaskerekek fogai közötti nagy felületi nyomás esetén se szakadjon meg az olajfilm.
jó!Hát akkor töltsd fel azzal,csak tudd hogy a 15w40 es olaj az 4ütemű motorolaj!Neked pedig a pannóniában a blokban a váltó meg a kuplung van:tehát a hajtómű,ezért ajánlottam volna inkább bele a hajtóműolajat!
Elég nyomatékos motorok és alacsony fordulat és állitólag kis fogyasztásuk van:) kompon van egy Tiszalök-Tiszatardos közt de ahogy beszélték állitólag valami 5-és 10 liter gázolaj közt elketyeg egésznap:) azért irok 5-10 litert mert a kettő közt mindent hallottam:DD
Nem tudom de sztem nem állitólag gyárilag ezzel a kubota motorral jött ki mert ugyanezzel a váltóval adtak ki 2hengeres Talán MAG motort
Aképen levő kék és fekete motor ugyanaz:)
csak annyit csináltam mint a bontott kubota motorokkal szoktak semmi többet kapot: uj olajat,szűrőt,festést:))) am kifogástalan izzitás után pöcre indul:) öninditóját valameik nap takaritottam ki 55Ah-s akksival szépen indul //hozzáteszem nem sokat ment ez a motor/// nin benne 500 üzemóra